Wazdan Halloween Drop Player

Wazdan Halloween Drop Player – 600.000 Euro fond de premiere

  octombrie 23, 2023

Autor: Gabi

Actualizat: 12 decembrie 2023

Ofertele înfricoșător de bune nu încetează să iasă la lumină! Poate acesta este modul în care cazinourile alungă spiritele rele în acest an. Ei bine, azi îți vom vorbi puțin despre Wazdan Halloween Drop Player – o ofertă gata să cucerească pasionații de păcănele online!

Oferta nu mai este valabilă.

player logo

Wazdan Halloween Drop Player

Eligibile în cadrul acestei promoții vor fi, după cum probabil îți dai seama, jocurile ca la aparate Wazdan. Pe multe le poți încerca înainte gratis la noi pe site, dacă vrei să-ți faci încălzirea. Vezi totuși că pe parcursul acestei campanii lista cu sloturi participante se va actualiza constant!

Ce este Wazdan Halloween Drop Player?

Wazdan Halloween Drop Player este o promoție promovată de Player, în parteneriat cu providerul Wazdan, cu ocazia Halloween-ului din acest an. Fondul total de premiere este unul WOW, de 600.000 euro – unul dintre cele mai mari pe care le-am văzut până acum. Suma aceasta va fi împărțită în 3000 de premii ce vor ajunge la participanți sub formă de Mistery Box. 

Un Mistery Box va fi un premiu în bani, iar valoarea pe care o poți primi este influențată de cât joci sloturile participante. Categoriile de premii sunt de la 5 euro la 200 de euro (echivalentul lor în RON). Promoția este operată de furnizorul de sloturi și este activă pe mai multe platforme, deci premiile pot fi câștigate și pe site-ul Player, dar și pe alte site-uri participante.

Dacă ai prins un Mistery Box, acesta va fi automat transferat în contul tău de jucător. Vei primi, desigur, o notificare înainte. Dacă ai jucat cu fonduri bonus, premiile vor fi transferate în balanța de bonus, deci atenție la asta!

Cum participi la această promoție de Halloween Player?

Pentru a participa la Wazdan Halloween Drop Player este necesar să ai un cont de jucător valid. Așadar:

  • Trebuie să treci prin procesul de înregistrare Player. Completează cu atenție fiecare etapă a formularului, astfel încât să nu întâmpini probleme la verificare;
  • Trebuie să treci prin procesul KYC Player. Este nevoie ca, după ce-ți faci cont, să trimiți către casino documentele necesare pentru verificarea identității;
  • Trebuie să te înscrii pentru Wazdan Halloween Drop Player. După ce te loghezi în cont vei avea mai multe informații despre promoție și va trebui să te înscrii la ea.

Ce trebuie să mai știi despre Wazdan Halloween Drop Player?

Păi, reține că Wazdan Halloween Drop Player ține de pe 23 Octombrie 2023 până pe 19 Noiembrie 2023. Este important să participi la promoție în acest interval de timp. 

Deci, dacă ai cont pe Player, joacă cu bani jocurile eligibile de la Wazdan după ce-ai accesat promoția și ți-ai dat acordul că participi. În cazul ofertei de față nu există cerințe minime de pariere. Practic poți plasa ce pariuri vrei, pentru că toate vor fi eligibile și vei putea lua un Mistery Box Wazdan. Nu e garantat că primești unul, dar ai șanse mari dacă îți plac sloturile acestui provider și oricum le joci frecvent.

Un alt lucru mișto la un premiu Wazdan Halloween Drop este că nu există condiții de rulaj. Practic, dacă ești norocos și iei un premiu misterios, poți să faci o retragere Player de îndată. 

Ce jocuri Wazdan poți juca la Player? Păi, noi îți recomandăm musai Black Hawk Deluxe și Los Muertos, dacă tot e perioada. Dar poți juca și Hot Slot 777 Crown, Sizzling Eggs, Valhalla, Juicy Reels și 9 Tigers.

Concluzii

Chiar dacă Wazdan Halloween Drop Player este o promoție la care participă și jucători de pe alte platforme partenere, tot poți câștiga și tu. Aceste Mistery Box-uri pot prinde bine, mai ales că le primești atunci când nu te aștepți. Așadar, dacă tot joci sloturi de la Wazdan pe Player.ro, de ce să nu participi și la această campanie?

Autor