good morning winner

Good Morning Winner: 55 rotiri la Burning Hot

12 feb. 2022

Ai deja cont la cazinoul câștigătorilor? Atunci Good Morning Winner este o promoție pe care e musai să o revendici. Pe scurt, dacă depui cel puțin 100 de lei sâmbăta și duminica primești 55 free spins la popularul Burning Hot. Citește în continuare pentru mai multe informații despre ofertă!

Ofertă specială

Good Morning Winner

Fii câștigător în fiecare weekend cu oferta de la Winner Casino! Acum poți să-ți începi diminețile de sâmbătă și duminică cu rotiri gratuite la super păcănele.

Profită acum
jocpacanele noroc

Pentru a lua acest bonus trebuie să fi trecut prin procesul de înregistrare Winner și să ai contul de jucător validat. Dacă încă nu ai făcut acești pași, vezi că nu durează mult și nici complicat nu e. În plus, poți lua un bonus de bun venit avantajos, ce-ți va permite să descoperi mai multe din jocurile cazinoului online.

Good Morning Winner – weekendurile tale la Burning Hot

Dacă nu-i prima ta vizită pe Joc Păcănele, deja știi că la noi găsești jocul Burning Hot gratis, pe care poți să-l joci fără descărcare și fără înregistrare. Doar că toate câștigurile din varianta demo sunt fictive. Cele 55 rotiri din Good Morning Winner, însă, îți vor aduce victorii reale, pe care le poți multiplica sau, după cum ți-e dorința, retrage. 

Cele 55 rotiri gratuite Winner pot fi primite de jucători doar în anumite condiții. Și-i normal așa, că altfel cazinoul ar ieși în pierdere. Deci, hai să vedem, în primul rând, cum le revendici!

Loghează-te în cont

Intră în contul tău de jucător în zilele de sâmbătă și duminică. Pentru a ajunge direct la promoție, dă click pe linkul din caseta de mai sus cu Good Morning Winner, cel cu Profită acum.

Fă o depunere

Depune doar în weekend minim 100 de lei, între orele 6 AM și 10 AM. Poți face depozitul online, prin metoda de plată preferată, sau poți depune în una dintre agențiile stradale ale cazinoului.

Joacă spinurile primite

Activează bonusul din secțiunea specială din contul tău. Vei primi 55 rotiri Winner la Burning Hot. E musai să activezi cadoul în cel mult 48 de ore, altfel îl pierzi. Și ar fi păcat.

Acum urmează să vorbim și de alte criterii de eligibilitate pentru Winner Good Morning. Desigur, vom menționa și cerințele de rulaj, astfel încât să te bucuri pe deplin de promoție. 

Cum te asiguri că iei cele 55 rotiri gratuite Winner?

Anterior am prezentat pașii prin care participi la Good Morning Winner. Însă, înainte de a trece la condițiile specifice, este nevoie să-ți mai dăm câteva informații esențiale. Deci ține cont de următoarele înainte de a lua oferta cu 55 rotiri gratuite Winner!

  • Pentru a lua bonusul este nevoie să ai contul de jucător verificat. Verificarea contului este un proces simplu, care nu-ți va cere mult timp. 
  • Depunerea minimă pentru Good Morning Winner este de 100 de lei. Depunerea poate fi făcută atât online, cât și în agenții, însă doar în zilele de sâmbătă și duminică, interval orar 6AM – 10AM.
  • Poți avea doar un singur bonus activ. Deci, dacă vrei să iei cele 55 rotiri Winner, dar ai altă ofertă activă – de exemplu, oferta bonus de bun venit Winner -, îndeplinește cerințele acesteia. Apoi, treci prin pașii de mai sus. 

Condiții Good Morning Winner

E timpul să vorbim și despre rulajul din Good Morning Winner, precum și despre cerințele speciale. Primul lucru pe care trebuie să-l știi este că cele 55 rotiri sunt valabile doar la jocul de păcănele Burning Hot, iar rulajul trebuie făcut, de asemenea, tot la acest slot. 

Pe perioada promoției cu 55 rotiri gratuite Winner poți primi un singur bonus pe zi. Depunerea minimă am menționat-o deja – de minim 100 lei. Trebuie să mai spunem însă și că fondurile bonus sunt activate în maxim 48 de ore.

Rulajul pentru oferta Winner Good Morning? Păi, înainte de a face o retragere, asigură-te că ai rulat câștigurile din cele 55 de free spins de 40x. Valoarea maximă care poate participa la rulare este de 20 RON per pariu. De exemplu, dacă ai o rotire de 30 de lei, aceasta va participa la rulaj cu 20 de lei. Dacă ai una de 10 lei, va participa cu 10 lei la rulaj. 

Încă un lucru și trecem la concluzii! Vezi că cele 55 rotiri gratuite Winner trebuie activate în cel mult 3 zile de la acordare. Apoi, din momentul ce le-ai activat ai tot trei zile să le joci și 3 zile pentru a face rulajul. 

Concluzii

La ora actuală sunt o sumedenie de păreri Winner pozitive. Cazinoul, fiind unul dintre cele mai noi de pe piața din online, oferă printre cele mai bune bonusuri și promoții. Good Morning Winner este doar una dintre acestea, fiind deja apreciată de jucătorii de păcănele. Asta pentru că 55 rotiri la Burning Hot pot aduce multe câștiguri! Dacă îți place oferta, revendic-o și tu. Este simplu și distractiv!