pacanele cu șeptari

Golden Sevens – pacanele cu șeptari norocoși

1 aug. 2017

Golden Sevens este un joc clasic de pacanele cu șeptari și fructe, pe care îl cunosc toți pasionații. Jocul creat de Novomatic stârnește amintiri frumoase și aduce un joc veritabil de pacanele la aparate pe monitoarele noastre. Iată toate detaliile și trucurile la Golden Sevens!

Golden Sevens este un joc cu jackpot progresiv, ceea ce înseamnă că face lucrurile cu atât mai palpitante și mai atractive. Imaginează-ți că în orice moment poți câștiga un jackpot care tot crește, în valoare de milioane de lei.

Un jucător rus a câștigat 2 milioane de euro la Golden Sevens

Norocosul a jucat Golden Sevens timp de ceva rotiri, prinzând câștiguri de valoare mică și medie. Lucrurile s-au schimbat însă atunci când a prins un ecran aproape plin de șeptari. 12 șeptari i-au adus astfel premiul de 2 milioane de euro. Partea cea mai atractivă este că suma a fost câștigată pe un pariu de 6 euro! Jocul este dovada perfectă pentru faptul că nu trebuie să joci sume exorbitante pentru a câștiga la casino.

Nu știi niciodată când următoarea rotire îți poate aduce chiar ție un astfel de premiu!

golden sevens

Golden Sevens arată exact ca acele jocuri pacanele septari din sălile de joc. Jocul este de fapt exact la fel precum cel pe care îl găseam la aparate. Jocul păstrează astfel interfața retro a anilor 80 și ne poartă într-o adevărată călătorie în timp. Iată ce trebuie să știi despre acesta:

PovesteStructuraLinii de platăPayoutSimboluriJackpotRunda bonus
Golden Sevens este un joc cu pacanele cu șeptari și fructe îndrăgit de foarte mulți jucători din întreaga lume. Acesta este simplu și nu aduce prea multe efecte care iau ochii. În schimb, ține lucrurile la obiect și ne pune direct în fața rotirilor.
Jocul are 5 role și 3 rânduri. Structura și regulile sale sunt foarte simple. Golden Sevens are butoane clare și îți arată exact cât pariezi pe fiecare rotire. Interfața este cea clasică de la aparate, pe fundalul albastru. Jocul este bogat colorat, ceea ce creează o atmosferă prietenoasă și relaxată.
Golden Sevens are 20 de linii de plată ajustabile. La fiecare rotire poți alege pe câte linii vrei să joci. Iar valoarea pariurilor pe fiecare rotire este foarte mică. Un atu important al acestui joc este că orice jucător, indiferent de buget, are șanse să câștige premii frumușele. Poți astfel plasa mize minime și avea șanse la câștiguri foarte generoase. Golden Sevens este o alegere foarte bună pentru cei care nu au un buget foarte mare la dispoziție pentru jocuri pacanele septari, dar vor însă să aibă șanse la câștiguri frumușele.
Golden Sevens are un payout de 95.10%. Rata de câștig este destul de mare, iar partea atractivă este că acest joc plătește bine în jocul de bază. Acest lucru se datorează faptului că simbolurile vin în grupuri și aduc astfel câștiguri frecvente și măricele. Pregătește-te astfel ca ecranul să ți se umple de simboluri de același tip. Vezi cum stau lucrurile în acest joc într-un joc gratis de pacanele online septari, chiar la noi pe site!

Grafica acestui joc este foarte simplă, iar simbolurile arată 2D. Nivelul de detaliu și de interactivitate nu este cel mai ridicat, dar până la urmă la un joc clasic nu aștepți neapărat acest lucru.

Printre simboluri se numără în primul rând șeptarii, dar și fructe de tot felul. Găsim așadar portocale, prune, cireșe, lămâi etc.

Cel mai valoros simbol este șeptarul, urmat de clopoței, mere, pepeni, prune, cireșe și lămâi. Șeptarul este și simbolul care aduce jackpotul, așa că este simbolul pe care ar trebui să ți-l dorești cel mai mult.

Pentru a înregistra un câștig trebuie ca simbolurile să se așeze corect pe liniile de plată, de la stânga la dreapta. E nevoie de cel puțin 3 simboluri de același tip pentru un câștig.

Golden Sevens este un joc de pacanele septari fără simboluri wild sau scatter.

Jackpotul progresiv reprezintă pentru mulți adevărata atracție a jocului. Acesta poate aduce până la 40 de milioane de credite!
Golden Sevens nu are o rundă bonus. Acesta compensează însă prin câștigurile foarte bune în jocul de bază și prin jackpot. Nu se resimte astfel lipsa unei runde bonus.

Jocul păstrează însă funcția gamble. Cu ajutorul acesteia îți poți dubla câștigurile, dacă ghicești culoarea unei cărți. Pariul de tip totul sau nimic îți oferă șanse 50/50. Dacă nimerești culoarea, câștigul ți se dublează, în timp ce dacă nu, pierzi creditele câștigate. Funcția gamble poate fi activată după fiecare câștig. Vei vedea că apare mereu întrebarea dacă vrei să pariezi (gamble) creditele câștigate sau dacă vrei să le acumulezi (collect). Funcția gamble este foarte utilă pentru câștigurile mai mici. E foarte important să știi cum funcționează gamble pentru a o folosi în avantajul tău la jocuri pacanele septari. Exersează funcția în câteva runde la jocuri pacanele gratis cu septari!

Trucuri Golden Sevens

Golden Sevens este un joc de pacanele cu șeptari simplu, la care e util însă să ai câteva elemente în vedere:

Nu paria peste bugetul tăuRetrage-ți câștigurile mariAlternative
Mulți jucători plasează pariuri foarte mari, crezând că în acest fel au mai multe șanse să câștige jackpotul. Acest lucru nu se aplică însă în Golden Sevens. Poți prinde jackpotul și cu pariul minim pe linia de plată. Prin urmare, nu paria mai mult decât îți este la îndemână. Distribuie-ți bugetul pe fiecare rotire, astfel încât să rămâi cât mai mult timp în joc.
Dacă prinzi un câștig mare, retrage-l (colectează-l). Nu are rost să riști să pierzi suma câștigată pe un pariu gamble. Funcția gamble este în schimb utilă pentru câștigurile mai mici. E foarte important să înțelegi ce face funcția gamble și să nu o folosești în necunoștință de cauză. Obișnuiește-te cu funcția la câteva runde de jocuri pacanele septari gratis!
Jocurile de pacanele cu șeptari sunt la mare căutare. Dacă îți plac jocurile clasice și vrei să încerci și altceva, joacă și Power Stars, Hot Chance, Fruits n Sevens, Extra Stars, Twin Spin, Sevens High, 20 Super Hot sau 40 Super Hot. Există foarte multe jocuri de pacanele cu șeptari, atât mai vechi, cât și noi. Ai la dispoziție foarte multe opțiuni, în funcție de preferințele tale.

Concluzii

Golden Sevens este un joc de pacanele cu șeptari clasic, care păstrează lucrurile extrem de simple și în același timp palpitante. Jocul nu are simboluri speciale și nici rundă bonus, dar are însă un payout bun. În plus, nu știi niciodată când poți prinde jackpotul. Golden Sevens rămâne un joc foarte îndrăgit și mai ales profitabil. Joacă-l și tu și prinde șeptarii norocoși!

Articolele din seria :