Go Super Superbet

Go Super Superbet

21 nov. 2022

Dacă te pasionează fotbalul, cu siguranță știi că ne aflăm tot mai aproape de startul Campionatului Mondial din Qatar. Și cazinourile știu asta, așa că promoția Go Super Superbet este una care merită atenția noastră pe toată durata acestui eveniment.

Go Super

Free Bet 22 RON

Pariază minim 20 RON pe evenimentele Campionatului Mondial 2022, fie online, fie în agenție și primește câte un Free Bet pentru fiecare bilet!

Profită Acum
jocpacanele noroc

De 4 ani, toți microbiștii de pe planetă îl așteaptă, indiferent dacă echipele lor naționale sunt calificate sau nu. De asemenea, cu aceeași nerăbdare, această competiție este așteptată și de către pariori, aceștia având oportunitatea de a miza pe meciuri de cel mai înalt nivel.

Campionatul Mondial se va desfășura între 20 Noiembrie și 18 Decembrie 2022. Se vor întâlni cele mai bune 32 echipe naționale de pe glob, deci spectacolul sportiv va fi unul garantat. Un astfel de eveniment atrage miliarde de spectatori de pe tot globul, iar ediția din acest an nu va face nici ea excepție, estimările fiind la superlativ.

Așadar, rămâi cu noi până la sfârșit! Urmează să-ți prezentăm toate detaliile despre Go Super Superbet, după care tu decizi dacă merită sau nu.

Go Super Superbet – ce primești?

În acest segment al articolului îți vom prezenta care sunt beneficiile promoției Go Super Superbet. Perioada de desfășurare este cuprinsă între 20 Noiembrie – 18 Decembrie 2022

Dacă vei paria cel puțin 20 de lei pe unul sau mai multe meciuri de la Campionatul Mondial, după închiderea pariului respectiv, vei primi 22 lei pariu gratuit Superbet. Nu uita! Trebuie să ai un cont pentru a participa online la promoție, iar dacă tot ești pe cale să-ți deschizi unul, neapărat să iei acest bonus sport Superbet!

Totuși, e bine să știi că te poți bucura de această ofertă și dacă pariezi într-o agenție stradală. Evident, vor exista anumite diferențe între cele două metode de revendicare a pariului gratuit. În cele ce urmează îți vom prezenta care sunt pașii de urmat în ambele cazuri.

Go Super 20+22 – pași de participare online

Promoția Go Super Superbet este valabilă în fiecare zi în care au loc meciuri de la Campionatul Mondial, având posibilitatea să pariezi doar pe meciurile din această competiție. Iată care sunt pașii!

Pasul 1

Apasă pe „Profită acum”. Butonul portocaliu te trimite direct unde trebuie, adică la promoția Superbet Go.

Pasul 2

Loghează-te sau fă-ți un cont nou. Dacă nu ești încă utilizator, completează formularul de înregistrare.

Pasul 3

Acceptă oferta și, când vine vremea, fă un bilet cu miza minimă de 20 RON, doar cu evenimente din CM22.

Dacă ai nevoie de ajutor, aici găsești un ghid pentru înregistrare Superbet. Întreg procesul ar trebuie să dureze aproximativ 5 minute.

Pentru un bilet single, cota minimă este de 1.60, iar pentru un bilet cu mai multe evenimente, cota minimă este de 2.50. După închiderea biletului respectiv, vei putea intra în posesia pariului gratuit de 22 de lei.

Atenție! Funcția de cash out nu este disponibilă când plasezi un bilet eligibil pentru această promoție.

Superbet Go Super – condiții de participare cazino fizic

Iar acum, iată ce trebuie să faci pentru a te bucura de Go Super Superbet în agenții!

  • Plasează la casierie sau folosind terminalele SuperTouch din agenții, un bilet cu suma de cel puțin 20 de lei, bani reali, pe evenimente sportive pre-meci, live, loto sau virtuale, în perioada 20.11-18.12.2022;
  • Biletul trebuie să aibă o cotă minimă de 1.10, iar acesta trebuie scanat în SuperClub;
  • Nu se vor lua în considerare biletele anulate sau returnate. După închiderea biletului plasat, vei primi un voucher în valoare de 22 de lei în SuperClub. Acesta are o valabilitate de 3 zile; 
  • Voucherul se poate folosi la plasarea unui singur bilet de pariu de tip pre-meci, live, loto sau virtuale, în condițiile Regulamentului, in orice agentie Superbet.

Go Super Superbet – ce trebuie să mai știi?

Acum că am lămurit principalele aspecte legate de Go Super Superbet, este timpul să îți oferim și câteva detalii suplimentare care te vor ajuta să înțelegi pe deplin această promoție. 

  • Poți avea doar un singur bonus sau pariu gratuit activ pe cont; 
  • În cazul în care în contul tău există deja un bonus sau un pariu gratuit activ, atunci bonusul nou primit va rămâne în așteptare timp de 3 zile, perioadă în care poți finaliza rulajul bonusului activ existent în contul tău. În acest caz bonusul nou primit se va activa automat în momentul în care ai terminat de rulat bonusul anterior;
  • În cazul în care activarea noului bonus nu se realizează în intervalul de 3 zile, atunci acesta va expira;
  • Dacă efectuezi o cerere de retragere înainte de îndeplinirea condițiilor de rulare a bonusului, fondurile din balanța bonus și câștigurile aferente acestuia se anulează;
  • Anularea bonusului se poate face în orice moment prin contactarea departamentului de Relații Clienți.

Concluzii

Așadar, acestea au fost toate informațiile legate de noua promoție Go Super Superbet. Dacă dorești să beneficiezi de alte bonusuri sau pariuri gratis Superbet, nu uita că poți juca la Superprono Superbet! Practic, ai posibilitatea de a oferi diferite pronosticuri legate de mai multe aspecte ale unui meci de fotbal, iar cu cât vei ghici mai multe, cu atât mai mare va fi valoarea pariului gratuit pe care îl vei primi. Îți dorim mult noroc!