Casa Pariurilor Esports

Ghid Casa Pariurilor Esports

9 iul. 2021

Pariaz─â pe eSports la Casa Pariurilor!

Casa Pariurilor Esports este una din cele mai importante platforme de pariere unde iubitorii de jocuri video competi╚Ťionale pot plasa mize. Competi╚Ťiile derivate din jocurile video actuale aduc bani at├ót juc─âtorilor, c├ót ╚Öi celor ce pariaz─â pe rezultatele lor. Nu degeaba universul eSports ├«nv├órte pe degete milioane de dolari cu fiecare turneu oficial.

Sportul electronic este listat la cele mai importante agen╚Ťii de pariuri sportive, Casa Pariurilor Esports av├ónd o sec╚Ťiune special─â pentru asta. Dezvoltarea pie╚Ťei de jocuri video competi╚Ťionale, ├«n care juc─âtorii pot forma echipe pentru a se confrunta unii cu ceilal╚Ťi, a dus la apari╚Ťia turneelor locale, regionale, dar ╚Öi interna╚Ťionale.

Pariuri eSports

eSports la Casa Pariurilor

Acum po╚Ťi s─â faci jocul mai interesant pariind pe echipa ta preferat─â de eSports! Ai la dispozi╚Ťie CS:GO, DOTA2, LoL ╚Öi multe altele!

Vezi jocurile
jocpacanele noroc

La evenimente speciale pe care po╚Ťi paria la Casa Pariurilor Esports iau parte diferite jocuri multiplayer online. Bazele competi╚Ťiilor de acest tip au fost puse la ├«nceputul anilor 1970, ├«n America. De la ÔÇ×olimpiada de SpacewarÔÇŁ dintr-un campus s-a ajuns la turnee la care particip─â echipe de juc─âtori profesioni╚Öti. Evident, aici intervii tu, pariind pe echipa sau juc─âtorul favorit. Genurile des ├«nt├ólnite sunt MOBA, shootere first-person, jocuri de lupte, cu c─âr╚Ťi sau de strategie ├«n timp real. Pe l├óng─â ele, pe platforma Casa Pariurilor virtuale mai po╚Ťi paria pe sporturi virtuale precum fotbal, curse de cai sau c├óini, curse de ma╚Öini sau moto.

Casa Pariurilor Esports: ce trebuie să știi?

Casa Pariurilor Esports

Casa Pariurilor Esports este o sec╚Ťiune de pe platforma operatorului de pariuri ╚Öi jocuri de noroc cu acela╚Öi nume. Pe site o g─âse╚Öti ├«n bara secundar─â, dup─â ce ape╚Öi pe categoria Sport. De acolo, ai posibilitatea de a alege care joc te intereseaz─â. Momentan, sunt disponibile CS:GO, DOTA 2, LOL ╚Öi Starcraft II. Vei vedea ce competi╚Ťii disponibile ai, care sunt meciurile din fiecare turneu ╚Öi cotele.

La Casa Pariurilor Esports miza minim─â pentru meciuri este de 1 leu. Pentru un meci, miza maxim─â acceptat─â este de 500 de lei pentru majoritatea competi╚Ťiilor.

Dup─â ce dai click pe meciul dorit, intri ├«ntr-o nou─â pagin─â eSports Casa Pariurilor unde po╚Ťi selecta o cot─â. ├Ä╚Ťi va ap─ârea biletul pe care ├«l po╚Ťi juca ╚Öi c├óteva detalii. Acestea includ valoarea de plat─â pe care o completezi tu. Dedesubt vei vedea care poate fi c├ó╚Ötigul t─âu dac─â echipa selectat─â de tine este victorioas─â.

Pe un bilet po╚Ťi avea mai multe pariuri la diferite competi╚Ťii ╚Öi turnee. Po╚Ťi plasa pariuri simple, sistem sau domino, ├«n func╚Ťie de ce preferi. Pariurile pot fi plasate online sau ├«n agen╚Ťii. Cotele de pariuri 1 ╚Öi 2 semnific─â echipa gazd─â ╚Öi, respectiv, echipa oaspete.

CS:GO Casa Pariurilor

Unul din cele mai populare jocuri din lume, care apare ╚Öi pe lista Casa Pariurilor Esports, este CS:GO. Counter Strike: Global Offensive exist─â pe pia╚Ť─â ├«nc─â din 2012, devenind un adev─ârat colos c├ónd vine vorba despre competi╚Ťii ╚Öi turnee pe bani. Jocul first person shooter const─â ├«n formarea a dou─â echipe de c├óte cinci combatan╚Ťi. O echip─â joac─â rolul terori╚Ötilor, iar cealalt─â este format─â din contra-terori╚Öti. Primii plaseaz─â o bomb─â pe o hart─â iar ceilal╚Ťi ├«ncearc─â s─â o dezamorseze.

Jocul are ├«n jur de ╚Öapte h─âr╚Ťi oficiale pentru circuitul profesionist de CS:GO. Regulile fiec─ârui turneu pot fi u╚Öor diferite, dar, ├«n general, se aleg trei h─âr╚Ťi pe care joac─â cele dou─â echipe p├ón─â una din ele ob╚Ťine 16 puncte. Po╚Ťi depune bilete cu pariuri Esports Casa Pariurilor ├«n timpul regulamentar, ├«nainte de meci sau ├«n timpul acestuia. Pariurile live pot fi f─âcute pe c├ó╚Ötig─âtor, scorul corect, handicap sau c├ó╚Ötig─âtorul de pe fiecare hart─â, printre altele.

DOTA 2 Casa Pariurilor

Din portofoliul Casa Pariurilor Esports nu lipse╚Öte DOTA 2. Nu degeaba e considerat cel mai premiat joc pe calculator din istorie. Acest MOBA are milioane de sponsori pentru competi╚Ťii ╚Öi, deci, premii consistente. Asta duce la apari╚Ťia unui num─âr mare de echipe gata s─â lupte viguros pentru c├ó╚Ötiguri. Dou─â echipe formate din cinci juc─âtori fiecare se lupt─â pe o hart─â pentru a invada ╚Öi distruge baza inamic─â. Sute de eroi cu abilit─â╚Ťi diferite devin avatarele lor.

La Casa Pariurilor Esports se g─âsesc diferite competi╚Ťii interna╚Ťionale. Pentru a plasa un pariu nu trebuie dec├ót s─â alegi o cot─â din cele dou─â prezente ╚Öi s─â o ape╚Öi. Vei putea plasa un bilet pentru c├ó╚Ötig─âtorul partidei. Evident, nu po╚Ťi face asta online dac─â ai urmat pa╚Öii de ├«nregistrare Casa Pariurilor.

├Än timpul competi╚Ťiei, c├ónd evenimentul e live, mai po╚Ťi plasa uneori pariuri pe scorul final sau pentru echipa care va face primul kill, de exemplu. Dac─â meciul se termin─â cu egal, pariul pe hart─â se anuleaz─â.

LOL Casa Pariurilor

De pe Casa Pariurilor Esports nu lipse╚Öte LOL. League of Legends, a╚Öa cum este cunoscut, prezint─â cea mai mare varietate de competi╚Ťii locale, regionale ╚Öi interna╚Ťionale. Este un MOBA gratuit, la fel ca ╚Öi DOTA2, exist├ónd, totu╚Öi, diferen╚Ťe de grafic─â ╚Öi skill ├«ntre cele dou─â. Practic, dou─â echipe de c├óte cinci juc─âtori se lupt─â s─â c├ó╚Ötige baza inamicului, pe o hart─â. Ei aleg dintre zecile de eroi disponibili.

├Än sec╚Ťiunea Esports Casa Pariurilor exist─â toate ╚Öansele s─â se g─âseasc─â echipa ta preferat─â. Regulile sunt simple. Ape╚Öi pe meciul pe care dore╚Öti s─â plasezi un pariu ╚Öi acolo po╚Ťi alege pe care echip─â pariezi. ├Äntotdeauna una va avea ╚Öanse mai mari, deci o cot─â mai pu╚Ťin profitabil─â. Asta ├«nseamn─â c─â pariul este unul sigur, iar veniturile tale nu vor cre╚Öte mult. Mai pot fi plasate bilete ╚Öi pe ac╚Ťiuni pe baz─â de timp, la ora evenimentului, ├«ntr-un timp bine definit, dar ╚Öi pariuri pentru primul kill sau hart─â.

Starcraft 2 Casa Pariurilor

Universul Starcraft este ╚Öi el reprezentat la Casa Pariurilor Esports. Nu a mai primit un nou joc de c├ó╚Ťiva ani buni, ├«ns─â competi╚Ťiile PVP r─âm├ón importante. At├ót pentru echipe sau juc─âtorii profesioni╚Öti individuali, c├ót ╚Öi pentru fanii lor sau cei care se uit─â la ei ╚Öi v─âd o ╚Öans─â la c├ó╚Ötig.

Deci, doritorii pot plasa pariuri pe echipele favorite, în timpul regulamentar. Pot fi plasate pariuri pe hartă sau pe câștigător. În cazul în care rezultatul este egal pariul pe hartă devine nul. Dacă o partidă începe, dar nu se termină, sau dacă nu a fost determinat un rezultat, pariul e declarat nul.

Casa Pariurilor Esports: alte informa╚Ťii utile

La Casa Pariurilor Esports exist─â posibilitatea de pariere prematch (unde alegi doar c├ó╚Ötig─âtorul) ╚Öi live, adic─â ├«n timpul meciului. Cele mai importante sunt, bine├«n╚Ťeles, pariurile pe rezultatul final. Harta are un important cuv├ónt de spus ├«n CS:GO sau Starcraft, de pild─â.

Pe deasupra, sec╚Ťiunea de pariuri Esports Casa Pariurilor ofer─â pariorilor ├«nregistra╚Ťi oportunitatea de a se uita live la meciuri. Pentru ca pariurile s─â fie valide, e foarte important s─â se respecte limitele de timp ├«n care se plaseaz─â. Eventuale list─âri incorecte, am├ónarea sau ├«nl─âturarea unui meci pot duce la anularea pariurilor pe echipele participante.

Pariurile plasate pe Esports Casa Pariurilor dup─â ora de ├«ncepere a meciului sunt nule. Doar cele depuse ├«nainte de startul meciului r─âm├ón valabile. ├Än pauze sau ├«ntre meciuri, po╚Ťi face s─â treac─â timpul mai repede cu jocuri de p─âc─ânele Casa Pariurilor.

Concluzii

Sec╚Ťiunea Casa Pariurilor Esports se adreseaz─â celor pasiona╚Ťi de jocuri virtuale competi╚Ťionale. Din fericire, LOL, DOTA 2, CS GO sau Starcraft II, jocurile din portofoliul operatorului despre care vorbim, au un public larg ╚Öi continu─â s─â se dezvolte. Cum procesul de pariere este simplu, nu ├«╚Ťi r─âm├óne dec├ót s─â ├«╚Ťi faci cont, urm├ónd instruc╚Ťiunile ├«n aceast─â privin╚Ť─â de pe Joc P─âc─ânele!