gameart

Despre păcănele ca la aparate Gameart

13 ian. 2018

De curând, jucătorii unuia dintre cele mai mari cazinouri online românești au avut parte de o surpriză foarte plăcută. Aceștia au găsit jocuri de la un nou producător de software. Este vorba de Gameart, un producător de origine malteză. Îți arătăm azi ce jocuri are acest producător și de ce merită să le încerci.

NetBet – jocuri noi în mod constant

Jocurile Gameart sunt disponibile deocamdată doar la NetBet, cazinoul fiind adesea primul care integrează jocuri de la producători noi. Acest lucru este de apreciat. NetBet este unul din cazinourile la care găsești sute de jocuri de pacanele ca la aparate, de la producători de top.

Pentru că știm că mulți dintre cititorii noștri sunt la începutul drumului în cazinourile online, ținem să îți spunem că dacă te înscrii la NetBet urmând link-urile de pe site-ul nostru vei beneficia de 50 de rotiri gratuite. Bonusul se acordă la înregistrare, iar în cazul în care te hotărăști să faci apoi un depozit, acesta îți va fi dublat. Bonusul este valabil pentru jucătorii noi. Nu rata promoția și revendică-ți și tu bonusul acum!

Gameart – o apariție plăcută pe piață

Compania Gameart a apărut în 2013, iar traseul său a fost unul foarte rapid și plin de succes. Producătorul se poate mândri cu un portofoliu mare de jocuri de pacanele ca la aparate atractive, disponibile atât pe PC, cât și pe mobil și tabletă.

Deși pare o companie relativ recentă, aceasta are de fapt în spate ani întregi de experiență. La conducerea sa se află oameni care au lucrat în industrie timp de zeci de ani și au adus un aport important de cunoștințe.

Producătorul mizează în primul rând pe compatibilitatea extinsă cu dispozitive și platforme. Jucătorii se pot bucura astfel de jocuri indiferent de browser sau dispozitiv.

Jocurile Gameart beneficiază de certificarea tehnică Games Laboratory International și respectă jurisdiciții pentru țări precum Malta, Slovenia, Italia, Estonia și multe altele.

Ce jocuri Gameart găsești la NetBet

Pentru că ai aflat caracteristicile jocurilor Gameart și unde le poți juca, să vedem și ce jocuri găsești mai exact!

ThunderbirdDragon King

Thunderbird este un joc de pacanele ca la aparate cu temă SF, ce pare desprins din viitor. Personajul central este un vultur albastu, acesta însoțit însă și de alte animale. Pariurile pot fi setate între 0.20 și 10 credite. Există o funcție gamble, multiplicatori, simboluri wild și scatter și rotiri gratuite. Simbolul cel mai valoros este reprezentat de pasărea de piatră, în timp ce indianul este pe locul doi. Urmează apoi bivolul, calul, lupul și bufnița.

Simbolul wild este reprezentat chiar de vulturul albastru. Acesta poate înlocui alte simboluri, cu excepția celui scatter. De asemenea, simbolul wild rămâne în aceeași poziție în timpul rotirilor gratuite, pentru a te ajuta să strângi câștiguri mai mari.

Simbolul scatter este reprezentat de pasărea de piatră. Atunci când prinzi 3 simboluri de acest tip se activează runda bonus cu 10 rotiri gratuite. După cum spuneam, simbolul wild rămâne în aceeași poziția în timpul rotirilor gratuite, iar dacă prinzi și un totem pe rola 3, primești un multiplicator 5x pentru câștiguri. Dacă mai prinzi încă 2 simboluri scatter în timpul rotirilor, vei primi încă 5 runde gratis.

Jocul are și funcție gamble, așa că îți poți dubla câștigurile daca ghicești culoarea unei cărți.

Thunderbird este un joc cu variație medie spre mare. Poți juca pe mize mici, iar câștigurile pot ajunge destul de sus. Câștigurile nu cad la tot pasul, dar când pică, sunt foarte generoase.

Încearcă și tu Thunderbird la NetBet!

Dragon King este un joc care te poartă în China Antică. Pregătește-te de câștiguri mari și o experiență foarte plăcută.

Jocul are o structură simplă cu 5 role și 50 de linii fixe de plată. Pentru reglarea pariurilor se folosesc săgețile din partea de jos a ecranului. Butonul de start este verde și marcat intuitiv.

Jocul are funcție gamble și permite astfel optarea pentru a-ți dubla câștigurile. Pentru aceasta trebuie să ghicești culoarea unei cărți.

Interfața este plină de auriu și roșu, iar simbolurile includ printre altele un dragon, o coroană, un pește, o țestoasă și o broască.

Simbolul wild este reprezentat de dragon. Acesta este și cel mai valoros simbol, aducând jackpot-ul.

Simbolul scatter este reprezentat de o monedă. Atunci când îl prinzi în același timp pe rolele 2, 3 și 4, primești 5 rotiri gratuite. De fiecare dată când mai prinzi 3 simboluri de acest tip, mai primești încă 5 rotiri.

Dragon King se remarcă în fața altora cu aceeași temă prin grafică și prin atmosfera pe care o creează. Un atu important este acela că reușește să îmbine elemente noi cu simplitatea specifică jocurilor clasice.

Dragon King merită cu siguranță încercat!

NetBet îți oferă o gamă foarte variată de jocuri, de la producători renumiți precum NetEnt, Microgaming, EGT sau IGT, dar și nume noi precum Bally Gaming, Barcrest, Williams sau Ainsworth.

De reținut

  • Gameart este un producător nou, ale cărui jocuri se găsesc la NetBet
  • Jocurile sale îmbină elemente noi cu funcții clasice
  • Thunderbird și Dragon King sunt jocuri ce îți pot aduce câștiguri bune