Game of Thrones Betano 100 rotiri gratuite

Game of Thrones Betano 100 rotiri gratuite

  septembrie 7, 2022

Ai terminat unul dintre cele mai populare seriale cu dragoni ale timpurilor? Atunci vino să-ți aduci aminte de el participând la promoția Game of Thrones Betano 100 rotiri gratuite! Operatorul ne-a pregătit o serie de free spins la un joc cu tematică despre care vom vorbi în cele ce urmează.

Oferta nu mai este disponibilă!

Oferta este destinată utilizatorilor existenți, iar dacă nu ai încă un cont, ar fi vremea să-ți faci unul! După ce treci de procesul de înregistrare, poți lua și pachetul bonus de bun venit Betano

Game of Thrones Betano 100 rotiri gratuite – info generale

Promoția de toamnă Game of Thrones Betano 100 rotiri gratuite este disponibilă în perioada 28 august 2022 – 24 octombrie 2022. Așadar, ai săptămâni bune în care te poți bucura de ea. 

Nu trebuie să fii fan al serialului ca să iei 100 free spins Game of Thrones Betano, la urma urmei, este o promoție avantajoasă de la care ai de câștigat. Deci, fie că ai văzut seria sau nu, păcănelele rămân păcănele. Apropo, dacă vrei să fii la curent și cu alte promoții Betano, stai cu ochii pe articolul nostru! Îl actualizăm mereu când apare ceva nou.

Game of Thrones Betano – cum participi?

Pentru a te înscrie cât mai rapid în promoția Game of Thrones Betano 100 rotiri gratuite ți-am pregătit 3 pași pe care să-i urmezi. Nimic complicat, doar parcurge aceste etape și bucură-te de free spins!

 • Apasă pe „Profită acum”: Dă click pe butonul portocaliu de la începutul articolului și vei fi redirecționat pe pagina promoției. Acolo te vei loga în contul tău.
 • Joacă Game of Thrones Betano: Apasă pe butonul „Participă” și joacă minim 100 RON la păcăneaua Game of Thrones de luni până duminică pentru a te înscrie în promoție.
 • Revendică rotirile bonus: Ia-ți rotirile gratuite la Game of Thrones Betano și joacă-te în continuare, apoi repetă acești pași și săptămâna viitoare, tot de luni până duminică.

Totul este foarte simplu, așa că nu ai de ce să-ți faci griji atât timp cât urmezi pașii de mai sus.

Game of Thrones Betano 100 rotiri gratuite

Înainte să iei Game of Thrones Betano 100 rotiri gratuite, poate te întrebi dacă jocul chiar merită. Astfel, am ales să dedicăm această secțiune slotului, ca să te convingi de el.

Păcăneaua vine de la Microgaming și are o structură clasică de 5 role a câte 3 rânduri. Are o rată de înapoiere a banilor bună, de 95,01% și 243 de modalități de plată. Dacă ai urmărit serialul o să-ți reamintești de multe elemente care aparțin seriei atunci când simbolurile vor cădea pe role. Slotul are și câteva speciale pe care sperăm să le vezi cât mai des. 

 • Wild-ul este reprezentat de logo-ul serialului și va face ca plățile să fie mai dese.
 • Tronul este de fapt Scatterul jocului și poate acorda până la 18 runde bonus cu multiplicator.

100 rotiri gratuite Game of Thrones Betano – ce trebuie să mai știi?

Mai sunt câteva detalii de menționat care ar putea să te intereseze dacă vrei să te bucuri de Game of Thrones Betano 100 rotiri gratuite. Iată ce trebuie să mai știi!

 • După ce primești cele 100 de rotiri gratuite, acestea vor fi disponibile în contul tău pentru 24h.
 • Valoarea fiecărei runde gratis din joc este de 0,30 RON.
 • Rotirile primite vor fi disponibile doar la jocul eligibil din cadrul promoției, adică Game of Thrones Betano.
 • După ce joci 100 de RON bani reali, primești Game of Thrones Betano rotiri gratuite fără rulaj.

Game of Thrones Betano 100 rotiri gratuite – alte detalii

Înainte să încheiem acest ghid pentru oferta Game of Thrones Betano 100 rotiri gratuite, vrem să-ți mai dăm câteva sfaturi de care să ții cont, nu doar aici, ci și la viitoarele oferte.

 • Citește întotdeauna termenii și condițiile promoției la care vrei să participi
 • Nu uita să revendici bonusul înainte ca acesta să expire
 • Vezi dacă există sau nu cerințe de rulaj. În cazul în care sunt, îndeplinește-le înainte să faci o retrage ca să nu pierzi bonusul.
 • Ține cont de timpul și banii pe care îi investești, deci asigură-te că joci responsabil.

Concluzii

Promoția Game of Thrones Betano 100 rotiri gratuite este una foarte interesantă, iar dacă ești și fan al serialului, păcăneaua poate fi și mai distractivă pentru tine. Jocul are un RTP bun, deci va fi generos, iar dacă ai puțin noroc vei da și peste speciale. Un alt lucru minunat este faptul că nu ai condiții de rulaj, așa că pune mâna pe rotiri cât mai repede! Dacă vrei să știi mai multe despre joc responsabil Betano, ți-am pregătit un articol care ar putea să te ajute. Mult noroc!