festivalul verii la maxbet

Festivalul Verii la Maxbet – premii irezistibile

13 iul. 2020

Ofertă Specială

Festivalul verii la maxbet a început și te așteaptă și pe tine, dar și pe orice alt jucător pasionat, la distracție! În joc sunt puse premii mari, turnee de cazino așa cum nu ai mai văzut, experiențe noi, oportunitatea de a pleca în vacanță la sfârșitul festivalului și multe alte surprize.

Toate detaliile despre festivalul verii la Maxbet Casino, înscrieri, premii și modul de desfășurare al concursului, le vei găsi aici, în acest articol. Să începem!

Oferta Verii

Bani cash, telefoane, vacanțe

Intră și tu în Festivalul Verii la Maxbet și poți câștiga o parte din cei 1.500.000 RON cash, 12 telefoane iPhone 11 Pro și o vacanță de 5 stele de 10.000 RON!

Participă
jocpacanele noroc

Jocpacanele.ro te lansează în Festivalul verii la Maxbet

Acest eveniment organizat pentru toți jucătorii care iubesc jocurile de slot este unic în România și este un mod foarte bun pentru ca tu să poți experimenta senzațiile nu doar pentru un singur turneu, dar pentru 4 astfel de evenimente competitive bazate pe evoluția de la sloturi.

Chiar dacă ești un jucător nou sau ai deja un cont înregistrat, poți participa la acest eveniment. În joc sunt puse premii în valoare de 1.500.000 RON cash, iPhone 11 PRO, o vacanță de 5 stele și multe altele. Iată ce trebuie să faci pentru a participa la Festivalul verii la Maxbet:

Cum participi la turneu pentru a câștiga bani cash Maxbet

Pentru a participa la festival, va trebui să urmezi câțiva pași simpli. Dacă vei face totul corect, vei putea să îți încerci norocul pentru unul dintre premii puse în joc. Pașii sunt următorii:

  1. În acest articol este atașată oferta festivalului. După ce ai identificat-o, apasă click pe ea. Vei fi redirecționat către o pagină unde va trebui să te înregistrezi. Dacă ai deja un cont, nu mai trebuie să parcurgi această etapă. Dacă încă nu ai un cont înregistrat, te invit să îți faci unul. NU vei putea participa la Festivalul verii la Maxbet fără un cont înregistrat. Ține minte că pașii pentru înregistrare trebuie parcurși corect, iar toate datele introduse trebuie să fie corecte.
  2. După ce te-ai înregistrat, trebuie să bifezi participarea la promoție. Este foarte important să și validezi contul pe care tocmai l-ai creat.
  3. Urmărește programul Festivalului și vezi când încep turneele. Participă cât mai activ la aceste turnee și acumulează puncte. În funcție de cât de multe puncte vei acumula, se va forma un clasament. Cu cât ești poziționat mai sus în clasament, cu atât vei avea șanse mai mari să câștigi unul dintre premii puse în joc. Mult succes!

Care sunt premiile oferite câștigătorilor festivalului?

Festivalul verii la Maxbet pune în joc 3 categorii de premii foarte importante reușind să bifeze plăcerile tuturor jucătorilor.

  • 1.500.000 RON bani cash maxbet
  • 12 x iPhone 11 PRO
  • O vacanță de 5 stele

Aceste premii vor fi acordate atât pe parcursul celor 4 turnee din cadrul festivalului, dar și la sfârșitul acestora. La fiecare turneu se vor extrage câștigătorii luându-se în calcul primii 600 de jucători din clasament, deci vei avea toate șansele să câștigi unul dintre premiile puse în joc.

Care este sistemul prin care poți câștiga premii?

Participarea la turnee – Bani Cash Maxbet

În primul rând, așa cum îți spuneam și la început, va trebui să te înregistrezi folosind link-ul ofertei din acest articol pentru a te înregistra. Niciun jucător nu poate participa dacă nu are un cont funcțional.

Pentru a participa la turneele care au loc de-a lungul perioadei festivalului, dar și pentru a putea câștiga bani cash maxbet, va trebui să apeși butonul “PARTICIPA” din cadrul fiecărui turneu. Poți urmări datele de începere și perioada turneelor pe website, dar îți voi spune și eu detaliile mai jos în acest articol. După ce ai apăsat butonul de participare, trebuie să începi să acumulezi puncte. 

Punctele sunt cel mai important obiectiv al tău. Nu vei putea să acumulezi puncte decât jucând sloturile participante în cadrul acestuia. În funcție de numărul de puncte, se va crea un clasament. Numai primii 600 de jucători din clasament ajung în cursa pentru premii.

Ce primesc primii 600 de jucători din clasament?

Fondul de premii pentru fiecare turneu are atât premii în bani, dar și premii care vor fi rezultate în urma unor extrageri. Fondul de bani cash maxbet este de 375.000 RON pentru fiecare turneu. Pentru primii 600 de jucători din clasament.

La fiecare sfârșit de turneu săptămânal se va forma un clasament cu primii 600 de jucători. Jucătorii care se află pe locurile 11-600 vor fi automat înscriși la o tombolă săptămânală la care premiile principale sunt iPhone-urile 11 PRO. În prima, dar și în ultima extragere se vor oferi câte 2 iPhone-uri. La extragerile 2 și 3 se vor oferi câte 4 iPhone-uri.

În ceea ce îi privește pe jucătorii care se vor clasa pe locurile 1 -10, aceștia vor fi înscriși pentru a participa la cea mai importantă extragere din Festivalul verii la Maxbet care va avea loc în ultima săptămână de festival. La acea extragere se va declara cel mai mare câștigător, iar premiul va fi o vacanță de 5 stele.

În ce constau cele 4 turnee? – Festivalul verii la Maxbet

Primul Turneu – WARM UP 13.07.2020 – 19.07.2020

Dacă te-ai întrebat cum vor fi determinați cei 600 de jucători clasați în primele 600 de locuri, ei bine, primul turneu are în vizor câteva sloturi celebre la care va trebui să te joci pentru a acumula puncte. Categoriile de punctaj sunt două, iar acestea sunt Main Stage și Second Stage.

Main Stage-ul este reprezentat de sloturi precum Shining Crown, Sizzling Hot, Book of Ra Deluxe, Purple Hot, 20 Burning Hot, etc. Pentru fiecare 3 RON rulați pe unul dintre aceste sloturi, tu vei primi un punct.

În Second Stage, vei putea juca la orice slot care provine de la EGT, Greentube sau CT Gaming. Fiecare 4 RON rulați reprezintă un punct.

Al doilea Turneu – Main Event Part 1 20.07.2020 – 26.07.2020

Main Stage – 1 punct pentru fiecare 3 RON rulați în următoarele sloturi: Rise of Ra, 10 Burning heart, 20 Burning Hot, Sizzling Hot, 40 Treasures, 20 Star Party și multe altele.

Second Stage – 1 punct pentru fiecare 4 RON – Toate jocurile de EGT, Greentube sau CT Gaming.

Nu uită că doar dacă te aflii în primii 600 de jucători din clasament vei intra în lupta pentru unul dintre iPhone-urile 11 PRO

Al treilea Turneu – Main Event Part 2 27.02.2020 -02.08.2020

Main Stage – 1 punct la orice 3 RON rulați dacă aceștia vor fi jucați la Burning HOT, Zodiac Wheel, Lucky Ladys Charm, Duck of Luck, Egypt Sky, Flaming Hot și multe altele.

Second Stage – 1 punct la orice 4 RON rulați la jocurile de la Greentube, CT Gaming, EGT.

La fiecare turneu sunt alocate și premii de 375.000 RON bani cash Maxbet, iar primii jucători clasați pe locurile 1-10 vor primi premii în bani cash Maxbet în funcție de poziție. De exemplu, locul 1 în clasament va primi 40.000 RON, locul 2 va primi 30.000 RON, iar locul 3 va primi 20.000 RON.

Ultimul Turneu – Afterparty 03.08.2020 – 09.08.2020

Main Stage – 1 punct pentru un rulaj de 3 RON la Burning Hot, 40 Burning Hot, Lord of the Ocean, 5 Dazzling Hot și multe altele

Second Stage – 1 punct pentru un rulaj de 4 RON la orice joc provenit de la CT Gaming, EGT sau Greentube.

Principiile de pariere și clasament se păstrează la fel că la turneele precedente.

Înscrie-te la Festivalul verii la Maxbet!

Înscrie-te apăsând un click pe oferta prezentă aici și participă la toate turneele din Festival. Ai șanse foarte mari să câștigi un iPhone 11 PRO, zeci de mii de RON bani cash Maxbet și chiar și o vacanță de 5 Stele. Succes!

Oferta Verii

Bani cash, telefoane, vacanțe

Intră și tu în Festivalul Verii la Maxbet și poți câștiga o parte din cei 1.500.000 RON cash, 12 telefoane iPhone 11 Pro și o vacanță de 5 stele de 10.000 RON!

Participă
jocpacanele noroc