festivalul sloturilor maxbet

Festivalul Sloturilor Maxbet: 200.000 RON și Rotiri Gratis

16 aug. 2021

Festivalul Sloturilor Maxbet te așteaptă cu super premii! Această ofertă este doar una din multele promoții lansate de operator în timpul verii. Ai de unde alege, dar, dacă iubești păcănele, acest turneu Maxbet te va atrage cu siguranță. Ai posibilitatea de a câștiga unul din cele 700 de premii în valoare de 200.000 de lei și 10.000 de rotiri gratuite. Iar tot ce trebuie să faci este să aduni puncte cu păcănele!

Vom începe să vorbim despre cum participi la promoție numaidecât. Dar, până atunci, vrem să-ți amintim că, dacă nu ești un fan al turneelor, poți să te distrezi cu alte oferte. Acestea sunt foarte simple și avantajoase. Un singur cod bonus Maxbet îți poate aduce câteva sute de rotiri gratuite dacă îl folosești la momentul potrivit.

Oferta este valabilă în perioada 16.08.2021 – 22.08.2021.

Ofertă specială

Festivalul Sloturilor

Participă, joacă păcănele, adună puncte și câștigă! Te așteaptă 200.000 de lei și 10.000 de rotiri gratuite!

Profită acum
jocpacanele noroc
TipOfertă specială
Valoare200.000 lei + 10.000 FS
Dep. Min.
Valabilitate16/08 – 22/08
Rulaj40x
ExclusivToți jucătorii

Festivalul Sloturilor Maxbet: despre ofertă

Suntem siguri că te vei distra dacă alegi să participi la Festivalul Sloturilor Maxbet. Nu numai că joci păcănele ca până acum, dar ai și câștiguri extra. Este, în principiu, un turneu Maxbet în care ești răsplătit pentru cât joci. Vom prezenta pașii de participare în următoarea secțiune, dar, pe scurt, aduni puncte jucând. Apoi, cu cât ai mai multe puncte, cu atât sunt mai mari premiile.

Un turneu păcănele Maxbet este oportunitatea perfectă pentru a te distra la păcănele. Bine, o făceai și până acum, dar, de data asta, ai premii extra. Adică, pe lângă creditele pe care le iei din rotiri și speciale, mai primești bani cash și rotiri gratuite din partea cazinoului. Dacă sună bine, atunci citește în continuare! Vom prezenta modul în care participi la Festivalul Sloturilor Maxbet.

Cum intri în acest turneu păcănele Maxbet?

Festivalul Sloturilor Maxbet este o ofertă atractivă din două puncte de vedere. În primul rând, ai premii de sute de mii de lei și zeci de mii de rotiri gratuite. În al doilea rând, e foarte simplu să intri în posesia acestor premii. Vezi cum mai jos:

Click pe „Profită acum”

Cel mai scurt drum către acest turneu Maxbet începe de aici. În pagina acestui articol, ceva mai sus, vei găsi o casetă. Aceasta are și un buton numit „Profită acum”. Dacă îl apeși, te va trimite direct în pagina promoției.

Apasă „Participă”

Odată ajuns în pagina ofertei, va trebui să mai dai un click, pe butonul „Participă”. Bineînțeles, trebuie să te loghezi mai întâi sau să-ți faci cont dacă nu ai unul. Apoi, începe vânătoarea pentru puncte.

Joacă păcănele

Am menționat în secțiunile de mai sus că va trebui să aduni puncte pentru a câștiga. În acest turneu păcănele Maxbet, cu cât joci mai mult, cu atât ai mai multe șanse. Fiecare 4 RON în bani reali jucați îți vor aduce 1 punct. Se vor acorda puncte și pentru mize mai mici.

Atenție! La acest turneu participă toate jocurile de la EGT, Greentube și Pragmatic Play. Așadar, dacă vrei să aduni puncte, joacă la aceste păcănele Maxbet.

Festivalul Sloturilor Maxbet: ce câștigi?

Festivalul Sloturilor Maxbet va oferi, în total, 700 de premii. Valoarea totală a acestora ai văzut-o chiar din titlu. Mai exact, vorbim de 200.000 de lei și 10.000 rotiri gratuite. În funcție de câte puncte aduni, vei ocupa un loc diferit în clasament. Apoi, premiile vor fi acordate în baza locurilor. Vezi cum mai jos:

 1. Locul 1 – 30,000 RON
 2. Locul 2 – 25,000 RON
 3. Locul 3 – 20,000 RON
 4. Locul 4 – 15,000 RON
 5. Locul 5 – 10,000 RON

Totuși, premiile nu se termină aici. Vor mai fi împărțiți bani până la locul 500. De acolo până la 700 încep premiile în rotiri gratuite. Dacă vrei să încerci un joc înainte de a începe să aduni puncte, îți recomandăm Sweet Bonanza gratis. Este un joc Pragmatic Play, deci îl poți juca pe bani la acest turneu păcănele Maxbet pentru a aduna puncte.

Turneu Maxbet: ce mai trebuie să știi

Înainte de a încheia discuția despre Festivalul Sloturilor Maxbet, mai sunt câteva detalii pe care trebuie să le menționăm. O vom face sub forma unei liste, pentru a fi mai ușor de parcurs. Vezi lista mai jos:

 • Premiile în bani cash nu au condiții de rulaj.
 • Orice free spins câștigate în acest turneu Maxbet sunt disponibile la jocul Shining Crown.
 • Rotirile sunt valabile timp de 7 zile de la acordare.
 • Câștigurile pe care le obții în urma folosirii rotirilor gratuite au condiții de rulaj de 40x.
 • Ai la dispoziție 7 zile pentru a îndeplini rulajul asociat rotirilor gratuite.
 • Suma maximă ce poate fi retrasă în urma rulajului este de 1.000 RON.
 • Jucătorii trebuie să fi efectuat minim o depunere pentru a putea primi orice premii din acest turneu păcănele Maxbet.

Concluzii

În concluzie, Festivalul Sloturilor Maxbet este o promoție pe care ar fi păcat să o ratezi. Acum că știi toate detaliile despre modul de participare și premii, poți începe să joci pentru puncte! Dacă aduni destule, atunci te poți bucura de premii uriașe. Pentru mai multe informații despre cazinoul online, îți recomandăm să citești recenzia Maxbet.