Festivalul Rotirilor Unibet

Festivalul Rotirilor Unibet

29 iul. 2022

Vara asta petrecerile sunt la mare căutare, așa că vrem să te anunțăm cu privire la Festivalul Rotirilor Unibet. Te așteaptă 7 săptămâni de turnee, free spinuri și rotiri gratuite cash, începând cu 18 Iulie și până pe 4 septembrie 2022. Dacă vrei să participi la acest festival cu 2.000.000 rotiri Unibet, asigură-te că ești înregistrat! Iar dacă doar ce te-ai decis să-ți faci un cont, cu atât mai bine. Te poți bucura și de promoția Unibet bonus de bun venit.

Ofertă specială

Festivalul Rotirilor Gratuite

Îți place să joci la păcănele? Atunci sigur îți plac și rotirile gratuite! Deci, Festivalul Rotirilor e perfect pentru tine, deoarece pune la bătaie nici mai mult și nici mai puțin de 2 milioane de free spins. Dă click pe butonul de mai jos și începe distracția!

Profită acum
jocpacanele noroc

Festivalul Rotirilor Unibet – informații generale

Festivalul Rotirilor Unibet este o promoție care durează 7 săptămâni, fiecare săptămână oferind ceva diferit. Așa cum ți-am spus și puțin mai devreme, premiile sunt în valoare de 2 milioane de rotiri gratuite. Ceea ce face ca oferta să fie cu adevărat interesantă este că pentru unele rotiri gratuite nu trebuie să îndeplinești cerințe de rulaj. Asta înseamnă că, odată ce ai consumat rotirile, banii pe care i-ai câștigat pot fi retrași imediat, fără probleme. 

Ca să înțelegi mai bine cum sunt împărțite cele 2 milioane de rotiri, ți-am pregătit o listă cu toate premiile. Le vom relua, oricum, și atunci când vorbim despre fiecare săptămână în parte. Iată cum sunt împărțite!

  • 600.000 de rotiri gratuite CASH 
  • 600.000 de rotiri gratuite la 25 de păcănele selectate
  • 800.000 de rotiri rotiri Money Train 2 Unibet 

Festivalul rotirilor Unibet – cum revendic oferta?

Să spunem că ai trecut deja prin pașii de înregistrare Unibet, deci ai deja un cont. Pentru a participa la Festivalul Rotirilor Unibet ai de făcut 3 pași simpli pe care ți-i vom prezenta imediat.

Apasă pe „Profită acum”

Puțin mai sus, ai un buton portocaliu, pe care trebuie să dai click. Este cea mai rapidă cale de a ajunge pe pagina promoției.

Intră la Festival

Sunt 7 etape ale festivalului, deci alege-o pe cea care este disponibilă acum. Trebuie doar să fii atent la intervalul de desfășurare.

Joacă-te păcănele

Sunt zeci de jocuri participante. Deci, asigură-te că l-ai ales pe cel eligibil acum și că joci cel puțin cu miza minimă. Distrează-te și câștigă mii de rotiri gratuite!

Festivalul Rotirilor Unibet – cum se desfășoară?

Promoția numită Festivalul Rotirilor Unibet este un adevărat festival. Acesta are mai multe oferte în compoziție, cu diferite premii și tematici. Astfel, va exista mereu diversitate și nu ai cum să te plictisești. Cel mai ușor e să împărțim festivalul în 7 secțiuni, una pentru fiecare săptămână. Hai să vedem despre ce e vorba în fiecare!

Săptămâna 1: Rotiri Gratuite Cash Unibet

Prima săptămână (18-24 Iulie) din Festivalul rotirilor Unibet aduce premii cu rotiri gratuite CASH. Sunt acele rotiri gratuite despre care ți-am spus mai sus, care nu au condiții de rulaj. Premiile se acordă aleatoriu, iar jucătorii pot să câștige de mai multe ori. 

Pentru participare, trebuie să alegi unul dintre cele 25 sloturi selectate, printre care Ultra Hold and Spin, Big Bass Bonanza, Super Joker și Madame Destiny online. Iar ca participarea ta să fie luată în calcul, nu uita că miza minimă este de 0.40 RON!

Săptămâna 2: Turneu cu rotiri gratuite Unibet

A doua săptămână (25-31 Iulie) din Festivalul Rotirilor Unibet pune la bătaie 300.000 de rotiri în cadrul unui turneu grozav. Regulile sunt simple, deci n-ar trebui să-ți dea bătăi de cap. Dacă ai mai participat până acum la turnee Unibet, știi despre ce e vorba.

Ca la orice turneu, scopul este să aduni cât mai multe puncte. Scorul se calculează în funcție de cât reușești să câștigi o dată la 20 de runde consecutive. Pentru a fi eligibilă, o rotire trebuie să aibă miza minimă 0,50 RON.

Atenție! La acest turneu 300.000 rotiri Unibet, free spinurile sunt împărțite primilor 350 de jucători din clasament. Rotirile vor fi disponibile la slotul Shining Crown și au valoarea de 0,20 RON. Nu uita că aici trebuie să respecți cerințele de rulaj, care sunt de 35x!

Săptămâna 3: Rotiri Money Train 2 Unibet

Festivalul Rotirilor Unibet îți aduce în a 3-a săptămână (1-7 August) 400.000 de rotiri la slotul Money Train 2. Primii 1000 de jucători care pariază 500 RON la păcănele vor primi 150 de rotiri, iar primii 500 care joacă de 1000 RON pot lua 500 free spins la acest joc marca Relax Gaming. 

Miza minimă este de 0,50 RON, iar rotirile pe care le primești sunt disponibile la orice joc. Valoarea acestora va fi de 0,40 RON și cerința de rulaj este tot de 35x.

Festivalul Rotirilor Unibet – restul săptămânilor

Până acum, știi ce se întâmplă în primele 3 săptămâni din Festivalul Rotirilor Unibet. În următoarele 4 săptămâni, premiile vor fi cam aceleași, așa că ți le vom spune pe scurt.

  • Săptămâna 4 (8-14 August) – premiile și condițiile sunt aceleași cu Săptămâna 1
  • Săptămâna 5 (15-21 August) – premiile și condițiile sunt aceleași cu Săptămâna 2
  • Săptămâna 6 (22-28 August) – premiile și condițiile sunt aceleași cu Săptămâna 3
  • Săptămâna 7 (29 August – 4 Septembrie) – premiile și condițiile sunt aceleași cu Săptămâna 1

Acestea sunt cele 7 săptămâni de festival, unde cazinoul a pus la bătaie 2.000.000 rotiri Unibet pentru cei mai pasionați jucători. Nu uita să citești termenii și condițiile promoției și să ții cont de cerințele de rulaj!

Concluzie

Festivalul Rotirilor Unibet este una dintre cele mai generoase promoții care se desfășoară vara aceasta. Profită de ea cât poți de tare și distrează-te cu păcănele populare de la cei mai buni producători! Unele premii au cerințe de rulaj, altele nu, iar acest lucru ni se pare grozav. De asemenea, e o ocazie numai bună să joci și să descoperi cât mai multe sloturi noi. Mult noroc!