festivalul cadourilor maxbet

Festivalul Cadourilor Maxbet

15 dec. 2021

Simte spiritul sărbătorilor luna aceasta cu Festivalul Cadourilor Maxbet! Moș Crăciun al păcănelelor a pregătit pentru jucători mii de premii în cash și zeci de alte premii surpriză. Pentru a deveni unul dintre jucători, trebuie să ai un cont, deci să parcurgi pașii de înregistrare Maxbet. Află cu noi totul despre această promoție și bucură-te de tot ce are operatorul de oferit!

Ofertă specială

Festivalul Cadourilor de la Maxbet

Participă la Festivalul Cadourilor! Maxbet a lansat un super turneu cu ocazia Crăciunului, iar premiile sunt extraordinare!

Profită acum
jocpacanele noroc

Festivalul Cadourilor Maxbet: prezentare generală 

Un lucru trebuie reținut despre Festivalul Cadourilor Maxbet: participarea este în avantajul tău! Această promoție cu premii Maxbet este formată dintr-un turneu de 16 zile cu 2022 premii cash în valoare totală de 300.000 RON și până la 100 cadouri surpriză zilnice cu aceeași valoare. 

Tot ce trebuie să faci este să joci la păcănelele tale favorite! În continuare, hai să aflăm cum poți participa la Maxbet Festivalul Cadourilor!

Cum participi la promoția cu premii Maxbet?

Am ajuns la partea importantă – cum participi la Festivalul Cadourilor Maxbet? Probabil că deja ești obișnuit cu modul în care cazinoul operează: simplu și la obiect! Bineînțeles, pentru a participa la această promoție trebuie mai întâi să ai un cont. Suntem siguri că nu vei avea nicio dificultate în a participa la promoție:

Click pe „Profită acum”

Puțin mai sus vei găsi caseta cu acest buton. Dă click pe el și vei fi trimis către pagina promoției. De acolo, nu trebuie decât să apeși pe butonul „Participă”.

Înscrie-te la promoție

Autentifică-te sau creează-ți un cont de jucător și participă la promoție.

Joacă păcănele

Acum că ai parcurși acești pași, joacă la jocurile eligibile pentru a aduna puncte. Cu cât aduni mai multe puncte, cu atât de ridici mai mult în clasament și ai șanse la premii mai mari. Mult succes!

Tot ce trebuie să faci pentru a te califica este să aduni puncte. Echivalentul unui punct este un pariu cu miza a fost 5.00 RON la anumite sloturi. 

Păcănelele eligibile sunt cele ale furnizorilor GreenTube, ISoftBet, Pragmatic Play, Playson, CT Gaming, Relax Gaming și Wazdan. Pentru mai multe detalii, consultă ghidul nostru Maxbet păcănele. Cu atâtea opțiuni, este imposibil să nu găsești cel puțin un joc care să te atragă!

Ce câștigi la Festivalul Cadourilor Maxbet?

Festivalul Cadourilor Maxbet te așteaptă cu un turneu cu 2022 premii în bani cash, deci fără condiții de rulaj. Acesta se desfășoară pe parcursul a 16 zile și premiile variază între 30.000 RON și 50 RON. Deci, sume pentru toate buzunarele binevoitoare de câștig!

Nu se acordă doar premii în bani cash, ci și super premii în produse pentru toate tipurile de jucători. Atunci când vine vorba de cadouri Maxbet, operatorul nu dezamăgește. Poți câștiga unul dintre următoarele super premii:

  • Playstation 5 X4
  • Iphone 13 X8
  • Apple Watch 7 X16
  • Brad de Crăciun X32
  • Peste 1.000 premii în bani cash

Maxbet Festivalul Cadourilor – ce mai trebuie să știi?

Termenii și condițiile pentru Festivalul Cadourilor Maxbet sunt atât de simple încât pot fi sumarizate prin câteva subpuncte. Nu uita să le parcurgi cu atenție pentru a te asigura că îndeplinești toate condițiile și te califici pentru premii.

  • Promoția este valabilă în perioada 13.12.2021 – 28.12.2021
  • Se vor acorda puncte și pariurilor plasate pe o miză mai mică de 5.00 RON
  • Pentru jocurile de masă 1 punct = un pariu cu miza de minim 100,00 RON
  • Premiile vor fi acordate pe parcursul zilei de 29.12.2021
  • Jucătorii trebuie să fi făcut minim o depunere pentru a fi eligibili pentru acordarea premiilor. Pentru a te asigura că faci totul corect, nu uita să te informezi despre depunere retragere Maxbet casino!

Ține minte aceste aspecte importante pentru a nu rata șansa de a câștiga Maxbet 600.000 RON! Acum că am prezentat tot ceea ce este important, e timpul să trecem la concluzii.  

Concluzii 

Festivalul Cadourilor Maxbet este promoția pe care ai așteptat-o tot anul! Fie că ți-ar prinde bine un telefon nou sau niște bani cash pentru cumpărăturile de Crăciun, această ofertă o să-ți aducă, cu puțin noroc, fix ceea ce îți dorești. Nouă nu ne rămâne decât să îți urăm mult succes!