cine e mai impatimit la pacanele online

Joacă femeile mai mult decât bărbaţii la pacanele online?

Cu siguranţă, atunci când ne gândim la jocurile de pacanele vedem în mintea noastră o lume a bărbaţilor, în care până nu demult predominau băutura, ţigările şi limbajul colorat. Reprezentantele sexului frumos era cam excluse din peisaj, excepţie făcând poate operatoarea de sală, care cu siguranţă nu poate fi inclusă în rândul jucătorilor. Acest lucru este valabil însă doar în mintea noastră. Dacă ar fi să analizăm statisticile de peste Ocean, spre exemplu, o parte însemnată din jucători este reprezentată de femei.

Lucrurile se schimbă însă radical atunci când vorbim despre jocurile de pacanele online. Astfel, potrivit cifrelor, aproape două treimi dintre jucătorii de pacanele online sunt femei, ceea ce poate suscita o serie de semne de întrebare.

Sunt femeile jucători înrăiţi la pacanele online?

Deşi nu prea am văzut femei la sălile de jocuri mecanice, la pacanele online, în schimb, lucrurile sunt puţin diferite. Explicaţia este una uşor previzibilă, dacă ţinem cont că femeilor nu prea le place să fie văzute în astfel de locuri şi, în plus, nu prea au timp de pierdut. Dacă discutăm însă de pacanele online, aici nu se pune problema să fii văzut de altcineva, iar avantajele sunt multiple. Sloturile online sunt o bună posibilitate de distracţie, poate mai populară decât istoricul joc de bingo unde, de asemenea, erau prezente multe dinte femei. De asemenea, modalităţile de câştig sunt multiple, fără a trebui să fii expert în cine ştie ce jocuri de cărţi sau Black Jack, ruletă, unde experienţa se capătă în urma unor perioade lungi petrecute la masa de joc.

În plus de aceasta, avem confortul şi liniştea de acasă, fără a fi nevoiţi să ascultăm limbajul de mahala al jucătorilor sau nervii vărsaţi pe aparatele de joc. Iată, aşadar, câteva dintre avantajele nete ale jocurilor de pacanele online, care le fac mult mai atractive decât cele din sălile de joc, chiar şi în atunci când vorbim despre reprezentantele sexului frumos.

Mai multă responsabilitate

Prin urmare, nu ştim dacă femeile sunt jucători mai înrăiţi decât bărbaţii. Cert este însă că, între jocurile obişnuite, la sălile de cartier, şi jocurile de pacanele online, oricine poate vedea avantaje nete pentru acestea din urmă, care nu mai ţin cont nici de vârstă, nici de gen. În plus de asta, avem posibilitatea de a paria cu totul gratis, fără a scoate bani din bugetul familiei şi a-i aloca pentru asta. Iar cum femeile sunt considerate mai responsabile decât bărbaţii în ceea ce priveşte bugetul, atunci vedem un nou motiv pentru care femeile ar putea prefera jocurile de pacanele online. Unde mai pui că acestea pot fi jucate gratis pe aproape orice site, fără a fi necesară autentificarea şi depunerea de bani în cont.

Putem alege să jucăm variantele demonstrative, în care să ne exersăm abilităţile ca la jocurile pe bani reali sau, dimpotrivă, putem juca gratis chiar pe site-uri special dedicate. Rezultatul este acelaşi, în sensul că putem avea parte de distracţie şi adrenalină păstrând bugetul intact. Acest lucru poate avea un singur inconvenient. Spre deosebire de jocurile pe bani reali, nu ne putem bucura prea mult nici de bonusuri, nici de jackpoturile puse la bătaie. Dat, odată ce am jucat la pacanele online gratis, acesta nu este decât un pas spre jocul pe bani adevăraţi. Iar norocul, în acest caz, nu mai ţine cont dacă eşti bărbat sau femeie.