eSports Admiral

eSports Admiral – pariuri pe jocuri video

  decembrie 19, 2022

Autor: Diana

Actualizat: 31 ianuarie 2024

Secțiunea eSports Admiral merită discutată, aceasta punând la dispoziția doritorilor opțiuni de pariere avantajoase. Evenimentele competiționale bazate pe jocuri video prind tot mai mult teren pe nișa de piață, așa că nu puteau lipsi din portofoliul acestui cazino. Ba mai mult, deoarece își respectă clienții, operatorul a grupat aceste tipuri de competiții într-o secțiune specială.

admiral casino logo
Bonus Cu Depunere

Până La 5000 RON + 500 Rotiri Gratuite

De toate aceste jocuri și pariurile aferente te vei bucura pe deplin după ce parcurgi pașii simpli de creare cont Admiral, desigur. Astfel, obții acces la toate facilitățile cazinoului online, inclusiv la secțiunea eSports Admiral. Hai să aflăm mai multe despre aceasta!

eSports Admiral – informații utile

La eSports Admiral ajungi imediat, fiind nevoie numai de câteva clickuri. Pornești de pe pagina oficială a operatorului și dai click pe Pariuri. Din meniul situat în stânga alegi Esports și ai ajuns la lista de jocuri și competiții live.

Jocurile video ale căror competiții oficiale pot fi urmărite și pariate pe eSports Admiral aparțin unor diferite genuri. Ce au în comun este faptul că au loc la nivel profesional, competitiv, în turnee organizate online. Genurile cel mai des întâlnite sunt MOBA, strategie în timp real și shooter. Sunt reprezentative tocmai pentru că oferă varietate și un spectacol pe măsură.

După ce alegi tipul de joc pe care ai vrea să pariezi la eSports Admiral, vei vedea o listă cu turneele sau jocurile prestabile pariului tău. Dai click pe evenimentul dorit pentru a vedea toate opțiunile de pariere și cotele. Apoi alegi pariul, dând click pe cota dorită. Astfel, îți va apărea biletul la Admiral esports. Adaugi miza și alte eventuale pariuri, iar la final apeși pe butonul „Plasați pariul”.

Jocuri disponibile la e-Sports Admiral

În secțiunea dedicată eSports Admiral găsim o varietate de jocuri la cote bune. CS:GO, Dota 2 și League of Legends sunt doar câteva nume apreciate și cunoscute în rândul iubitorilor de jocuri video. 

Nu uita! Operatorul pune la dispoziția jucătorilor bonusuri de bun venit bune. Unele pot fi rulate și în secțiunea de pariuri e-sports Admiral, deci citește cu atenție regulamentele ofertelor pe care le vrei. De asemenea, pentru a juca pe bani e nevoie să depui bani. Avem un articol prin care poți descoperi rapid cum faci o depunere Admiral, deci dă click și citește mai multe!

CS GO Admiral

Counter Strike: Global Offensive e unul din cele mai populare jocuri online, motiv pentru care se și află printre opțiunile de pariere eSports Admiral. Cei care iubesc să petreacă timpul pe PC sigur au auzit de acest joc, dacă nu l-au și jucat ei înșiși. Jocul este de tip first person shooter, unde se luptă două echipe una împotriva celeilalte. Unii sunt teroriștii, care au drept sarcină plantarea unei bombe pe o țintă de pe hartă. Ceilalți sunt contra teroriștii și sunt însărcinați cu dezamorsarea bombei.

Circuitul profesionist de CS GO Admiral cuprinde un număr variabil de hărți. Tu plasezi pariuri pe rezultatele de la hărțile acestea. Mai poți paria pe handicap hartă, rundă sau total runde.

Dota 2 Admiral

Și Dota 2 se află printre jocurile speciale de pe eSports Admiral. Competițiile profesionale de acest tip sunt dotate cu premii generoase, DOTA fiind la bază primul joc MOBA care dispune de sute de eroi din care jucătorii pot alege.

Vei vedea că ai opțiuni de pariere Dota Admiral aproape în orice moment, deoarece au loc turnee destul de des. Ai multiple opțiuni de pariu, dintre care amintim: total hărți, handicap hartă, meci, hero kills sau total minute. În funcție de cât de important este evenimentul, și tipurile de pariuri disponibile variază. Cert e că, dacă îți place acest joc și știi cu ce se mănâncă, la cazino poți pune pariuri inspirate și lua bani buni.

League of Legends Admiral

Dintre jocurile competitive se distinge clar League of Legends, zis și LoL, care se află în lista eSports Admiral. LoL ieșit pe piață în 2009 și s-a dezvoltat foarte frumos, devenind unul din cele mai populare jocuri video cu turnee profesionale din lume. Deci opțiuni de pariere vor fi mereu!

Poți pune pariuri la Campionatul Mondial și la alte competiții la fel de importante, ca LVP, Ultraliga sau Prime League, cu cote pe echipa câștigătoare. Site-ul cazinoului îți oferă și acces la date statistice, care te ajută să plasezi pariul cu cele mai mari șanse de câștig pe eSports Admiral.

Starcraft 2 Admiral

Jocurile de strategie în timp real au succes pe nișa de piață, iar Starcraft este unul din titlurile cu tradiție, disponibile și pe platforma eSports Admiral. În acest joc fantastic se vor lupta doi jucători sau două echipe pentru a câștiga întreaga hartă și pentru a elimina echipele adversarilor.

Majoritatea pariurilor la competițiile de Starcraft 2 sunt plasate pe câștigător sau pe șansele de reușită ale unui jucător pentru întreaga competiție. Sigur, mai poți pune bilete și pe echipa câștigătoare – depinde ce tip de eveniment se desfășoară în momentul în care accesezi site-ul operatorului.

Alte jocuri la eSports Admiral

Din selecția eSports Admiral mai putem menționa și alte jocuri interesante și ofertante în ce privește pariurile. Dintre ele, lăudăm Overwatch, un titlu ce provine de la Blizzard și care a dezvoltat în câțiva ani un circuit competițional de succes. Aici două echipe luptă pentru a câștiga diferite hărți. Ca opțiuni de pariere ai: cote meci, handicap hartă și handicap harta 1.

Un alt joc ce merită amintit este Valorant. Și aici ai echipe care se luptă să câștige anumite hărți. Printre tipurile de pariuri esports Admiral disponibile sunt cele de cote meci, handicap hartă sau total hărți. Uneori, mai poți observa prin lista de jocuri competiții de FIFA sau F1. Cele mai comune vor fi pariurile pe rezultate finale.

Imediat ce ai găsit jocul și evenimentul la care vrei să participi, ai opțiunea de a plasa un bilet înainte de începerea meciului. Unele turnee pot fi accesate și la secțiunea de pariuri live Admiral. Acolo, plasezi bilete în timp ce se desfășoară evenimentul. Astfel, trăiești cu adevărat mai intens toate momentele.

Concluzie

La eSports Admiral ai la îndemână noi opțiuni de pariere. Selecția variată de jocuri îți pune la dispoziție tot felul de surprize și premii generoase atunci când ești inspirat la pariul pus. Interfața operatorului te ajută să te înveți repede cu modul de pariere, iar șansele îți surâd de fiecare dată. Multă baftă!

Autor