Endorspina Week Mozzart Bet

Endorspina Week la Mozzart Bet

  noiembrie 16, 2022

Săptămâna asta la Endorspina Week Mozzart Bet dai câteva spinuri la păcănele de la producătorul Endorphina și devii câștigător! Vei avea câteva zile pline de endorfine când încerci cât mai multe jocuri de la acest producător, te bucuri de diversitate și de premiile pe care le obții.

Mozzart Bet a observat cât de apreciate sunt sloturile de la acest producător, așa că și-a propus să facă o colaborare care să-i bucure pe toți jucătorii săi. Dacă vrei să iei și tu parte la această promoție nu uita că mai întâi trebuie să fii înregistrat la casino. Așadar, treci repede prin procesul de înregistrare Mozzart Bet, dacă nu ai făcut-o deja, și ia parte la aventura plină de endorfine!

Endorspina Week Mozzart Bet – detalii despre ofertă

Promoția Endorspina Week Mozzart Bet se desfășoară în perioada 14 – 20 Noiembrie 2022, timp în care va trebui să joci păcănele de la Endorphina pentru șanse la unul din premiile CASH. Vei putea încerca sloturi precum: 2020 Hit Slot, Lucky Streak 1, Lucky Streak 3, Fresh Fruits, Lucky Dice 2, Football, 7 Bonus Up, The Vampires, Book of Santa, Ultra Fresh sau Football Superstar.

După cum poți vedea, la Mozzart Bet Endorspina Week varietatea e mare, având la dispoziție atât păcănele cu fructe, șeptari sau zaruri, cât și păcănele cu fotbal. De asemenea și păcănelele tematice își fac apariția, având parte de jocuri cu vampiri sau jocuri de Crăciun.

Cu siguranță nu te vei plictisi încercând să ajungi pe unul din primele 5 locuri. Dar cum vei ajunge în acel clasament, mai exact? Ei bine, citește secțiunea următoare și vei afla mai multe detalii despre asta!

Mozzart Bet Endorspina Week – ce câștigi?

La Endorspina Week Mozzart Bet există un clasament cu 5 locuri care vor fi premiate. Premiul total este de 1.000 EUR în bani CASH. Hai acum să vedem cum se împart, mai exact, acești bani celor 5 participanți care vor câștiga!

 • Locul 1: 2465 RON (500 EUR);
 • Locul 2: 1235 RON (250 EUR);
 • Locul 3: 493 RON (100 EUR);
 • Locul 4: 370 RON (75 EUR);
 • Locul 5: 370 RON (75 EUR). 

Premiile sunt destul de bune la Mozzart Bet Endorspina Week, dacă ne întrebi pe noi. Mai ales că tot ce trebuie să faci este să joci la păcănele. Pe lângă că te distrezi, te poți alege și cu un premiu. Așa că, de ce să nu încerci?

Promoția Endorspina Mozzart Bet – cum participi?

Să participi la promoția Endorspina Week Mozzart Bet vei vedea că este foarte simplu. Iată cam ce ar trebui să faci!

 • Joci în fiecare zi păcănelele menționate de la providerul Endorphina;
 • Plasezi mize cât mai mari pentru a urca în clasament.

Mizele la Endorspina Week Mozzart Bet vor trebui să fie plasate din bani reali pe perioada campaniei la jocurile participante, astfel fiind posibilă clasificarea în clasamentul competiției. În fiecare zi va exista un clasament nou care va anunța jucătorii cu potențial de câștig în ziua respectivă.

De asemenea, clasamentul va fi stabilit pe baza scorului individual obținut de fiecare participant. Scorul se calculează în funcție de valoarea cumulată a mizelor plasate la jocurile participante. De aceea, cu cât joci cu o miză mai mare, cu atât mai bine!

Endorspina Week Mozzart Bet – alte informații

Știm că premiile și modul de participare la Endorspina Week Mozzart Bet sunt considerate cele mai importante informații pe care ar trebui să le știi. Cu toate acestea, mai sunt și alte detalii la fel de importante, care te vor ajuta pe parcursul participării tale la această promoție. Hai să vedem despre ce e vorba!

 • Pe 21 Noiembrie 2022 se va afișa clasamentul final la Mozzart Bet Endorspina Week, pe baza căruia vor fi transferate premiile în conturile de joc conform poziției ocupate în clasamentul final.
 • Premiile vor fi transferate în contul de joc cel târziu în ziua următoare afișării clasamentului final.
 • În cazul în care doi sau mai mulți jucători vor avea același punctaj, premiul va fi câștigat de jucătorul care a înregistrat primul rezultatul.
 • Premiile nu vor putea fi schimbate sau transferate către o altă persoană.
 • Mizele puse la alte jocuri de la producătorul menționat sau oricare alte jocuri nu vor fi luate în considerare pentru promoție și calificare. 

Așadar, ține cont de aceste detalii menționate și vei vedea că totul va decurge foarte lin la Endorspina Week Mozzart Bet. În cazul în care, totuși, apar întrebări și nelămuriri în legătură cu ceva poți apela fără griji la contact Mozzart Bet.

Concluzii

Concluzionând, putem spune că oferta Mozzart Bet Endorspina Week este una palpitantă și bună de încercat, dacă ai chef de ceva nou. Păcănele Mozzart Bet sunt multe, dar nu credem că se vor compara cu cele de la Endorphina. Așa că dă-le și tu o șansă și, totodată, plasând o miză te vei înscrie și în competiție. Mult succes!