Electric Madness Mr Bit

Electric Madness Mr Bit

  iunie 21, 2022

Electric Madness Mr Bit este o tombolă pe care nu poți s-o ratezi! E foarte ușor să participi, vei vedea, iar premiile sunt extrem de atractive. Poți câștiga bani bonus, biciclete și scutere electrice. Sună bine? Atunci, citește în continuare, deoarece îți vom prezenta tot ce trebuie să știi despre ofertă. 

OFERTA A EXPIRAT!!!

Iar dacă încă nu te-ai înregistrat, fă-ți acum un cont nou Mr Bit! Vei avea nevoie de el pentru Electric Madness Mr Bit. Și, dacă tot te înregistrezi, ia și bonusul de bun venit! Tot ce trebuie să faci este să apeși butonul din caseta de mai sus, să te înregistrezi și să depui. 

Electric Madness Mr Bit – detalii despre ofertă

Primul lucru care diferențiază Electric Madness Mr Bit de alte oferte este fondul de premiere. Mai exact, promoția este una din acele tombole cazino cu câte ceva pentru fiecare. În total, sunt 120 de premii, iar tu ai timp de pe 21 iunie până pe 18 iulie pentru a strânge puncte. De fapt, sunt 3 extrageri, care au loc după următorul program:

 • Prima extragere: 21 – 27 iunie
 • A doua extragere: 28 iunie – 4 iulie
 • A treia extragere: 5 – 18 iulie

În timpul fiecărei extrageri Electric Madness Mr Bit tu va trebui să aduni puncte. Apoi, se face un clasament pe baza punctelor și premiile sunt împărțite. Atât clasamentul, cât și premiile diferă de la o extragere la alta. Vei vedea că are rost să participi la fiecare. Dar, acum hai să vedem ce trebuie să faci, mai exact!

Cum participi la Mr Bit Electric Madness Draw Series?

E foarte simplu să intri în cursa pentru premii Electric Madness Mr Bit. Tot ce trebuie să faci sunt 3 pași foarte simpli, pe care îi vei îndeplini în doar câteva minute. Ești curios să afli care sunt? Hai să vedem!

 1. Pentru început, va trebui să intri în contul tău. Dacă nu ai unul și vrei să participi la tombola Mr Bit, atunci poți să te înregistrezi chiar acum. Doar asigură-te că ai și validat contul după înregistrare! Apoi, mergi la pagina de promoții și selectează tombola.
 2. Acum a venit timpul să aduni puncte. La Electric Madness Mr Bit vei face asta prin depuneri. Cu cât depui mai mult, cu atât ai mai multe puncte. Iar dacă vrei să aduni o mulțime de puncte, fă mai multe depuneri. Atât timp cât promoția e activă, vei urca automat în clasament.
 3. Odată ce se termină o perioadă de extragere, se vor împărți premiile. Acesta e momentul în care afli dacă ai adunat destule puncte pentru premiul dorit. Poți vedea rezultatele și câștigătorii pe site sau pe rețelele de socializare Mr Bit.

Electric Madness Mr Bit – cum funcționează tombola?

Deci, pentru a câștiga la Electric Madness Mr Bit ai nevoie de puncte. Sau, poți să le spui bilete. Dar, important este că, pentru a le aduna, ai nevoie să faci o depunere Mr Bit sau mai multe. Totuși, ca să ai cât mai multe șanse, trebuie să înțelegi exact mecanismul. Hai să vedem!

 • Pentru depozite între 200 și 400 RON, jucătorul primește 1 bilet pentru fiecare 200 RON;
 • Pentru depozite între 401 și 950 RON, jucătorul primește 1 bilet pentru fiecare 180 RON;
 • Pentru depozite între 951 și 1450 RON, jucătorul primește 1 bilet pentru fiecare 150 RON;
 • Pentru depozite între 1451 și 2000 RON, jucătorul primește 1 bilet pentru fiecare 125 RON;
 • Pentru depozite pozite mai mari de 2001 RON, jucătorul primește 1 bilet pentru fiecare 100 RON.

Deci, dacă depui 200 de lei, vei primi 1 bilet. Dar, dacă depui, de exemplu, 2001 de lei, vei primi 20 de bilete. În esență, cu cât depui mai mult o dată, cu atât primești mai multe bilete la Electric Madness Mr Bit. Și merită! Vei vedea exact de ce imediat, deoarece urmează să-ți prezentăm premiile!

Premiile Electric Madness Mr Bit

După cum am spus și în introducere, premiile tombolei Electric Madness Mr Bit sunt foarte atractive. Deci, hai să o luăm cu începutul. Poți câștiga o mulțime de premii în bani bonus, care variază de la 200 până la 4000 de lei. Acestea sunt prezente la fiecare extragere. Dar, tot la fiecare extragere vei mai întâlni premii fizice.

Dintre acestea, nouă ne-a atras atenția motocicleta electrică Super SOCO TSX. Dacă premiile în bani din promoția Electric Madness Mr Bit nu te încântă, atunci această motocicletă o va face. Ea are un motor electric cu o putere de 3,000 W și o autonomie de 120 km. Timpul de reîncărcare este și el impresionant, deoarece motocicleta va fi gata de un nou drum în doar 3 ore.

Dar, nu este singurul premiu al acestei promoții Mr Bit! Mai poți câștiga biciclete electrice Bike TX3 SMART, scutere electrice Wide Wheel PRO Mercane EU și monowheel-uri Kingsong KS-18XL. 

Tombola Mr Bit – ce mai trebuie să știi?

Acum că știi care-s pașii, premiile și mecanismul de funcționare al Electric Madness Mr Bit, ce te oprește să profiți? Păi, nimic. Dar, pentru că noi vrem ca cititorii noștri să fie 100% informați și să nu piardă nimic, în continuare o să-ți spunem care-s cele mai importante condiții. Citește-le și te vei bucura la maxim de tombolă!

 • Jucătorii care efectuează o depunere de minim 200 RON sunt înscriși automat în competiție. 
 • Toate premiile cu bani bonus au cerințe de rulaj 1x. Acestea trebuie îndeplinite în 30 de zile, cu maxim 20 RON pe rundă.
 • Înmânarea premiilor fizice, precum un scuter electric Mr Bit, se va face în 30 de zile de la extragere.
 • Câștigătorii vor fi contactați prin email, telefon sau SMS. De la momentul contactării, ai 10 zile la dispoziție pentru revendicarea premiului.
 • Dacă nu vrei să revendici premiul fizic din Electric Madness Mr Bit, atunci cazinoul îți poate da valoarea premiului în bani.
 • Nu se vor acorda puncte dacă depui mai puțin decât valorile menționate mai sus. De exemplu, dacă faci două depuneri de 50 RON, acestea nu vor fi luate în considerare.
 • Tichetele adunate pentru o extragere nu se transferă pentru următoarea extragere.

Concluzii

În concluzie, dacă vrei să participi la o super tombolă, cu premii atractive, atunci Electric Madness Mr Bit e răspunsul! Tot ce trebuie să faci este să depui și ești înscris automat. Mai mult de atât, datorită perioadei mari de valabilitate, ai o mulțime de șanse să câștigi. Și încă ce câștigi! Premiile sunt uluitoare, așa că de acum te lăsăm pe tine să joci și să le câștigi. Mult noroc!