Duminica de foc Winbet

Duminica de foc Winbet

  martie 14, 2023

Căldura s-a terminat, dar asta nu înseamnă că temperaturile ridicate nu se pot menține. Duminica de foc Winbet dă startul schimbări, fiind una dintre cele mai noi promoții ale acestui operator. Este o ofertă axată pe partea de păcănele, deci suntem siguri că reprezintă un punct de interes pentru tine. Poți lua acest bonus doar dacă ești înregistrat, așa că fă-ți un cont nou! Vei beneficia nu doar de aceasta, ci și de alte promoții Winbet.

Duminica de foc Winbet – ce primești?

Pentru majoritate jucătorilor, recompensele din Duminica de foc Winbet vor fi unele de nerefuzat. În această secțiune îți vom prezenta avantajele promoției și tocmai de aceea îți recomandăm să fii cât mai atent!

Așadar, la această promoție, te poți bucura de 2 bonusuri în bani de 100% și de Winbet 100 rotiri la The Wild Griffin. Vei avea ocazia să descoperi o super păcănea de la EGT Digital, aventurându-te pe un tărâm aparte. Jocul are un potențial minunat, așa că ai toate șansele să câștigi sume frumoase. Are o structură 5×3, 25 paylines și funcția Jackpot.

Winbet bonus Duminică este valabil în perioada 7 Mai – 31 Octombrie 2023. Trebuie menționat că este o promoție destinată exclusiv jucătorilor noi înregistrați. În primul rând, este nevoie să îți creezi un cont Winbet, iar apoi să verifici datele introduse în formularul de înregistrare. Îți vom detalia întreg procesul în secțiunea următoare, sub forma a 3 pași simpli. Să mergem mai departe!

Cum revendici Bonus duminica Winbet?

Acum că știi avantajele promoției Duminica de foc Winbet, mai rămâne doar să iei bonusurile. Dacă simți că este o ofertă care te avantajează ascultă-ți instinctul și distrează-te! Îți reamintim că, pe lângă cele 100 rotiri The Wild Griffin Winbet, vei avea și două bonusuri de 100% la primele două depuneri. Iată care sunt pașii!

 1. La începutul acestui articol poți observa o casetă de revendicare a bonusului. De acolo, trebuie să apeși pe butonul „Profită acum”. Vei fi imediat redirecționat către pagina promoției de duminică.
 2. Odată ce ai ajuns acolo, vei apăsa pe butonul „Înregistrează-te acum”. Așadar, va începe procesul de înregistrare. Introdu datele personale precum nume, prenume sau CNP și asigură-te că sunt corecte.
 3. După completarea formularului de înregistrare, este nevoie să îți verifici contul. Poți face acest lucru prin încărcarea documentelor cerute de către operator. Apoi, va trebui să aștepți validarea datelor.

Cam asta e tot ce ai de făcut pentru înscriere la bonus. Mai departe, pentru a te bucura de beneficiile Winbet duminica de foc, mai este nevoie să parcurgi 2 etape. Aceste sunt reprezentate de primele două depuneri de care îți spuneam mai devreme.

 • Primul BONUS: 100% bonus din depunere. Suma minimă pentru depunere este de 200 RON, iar cea maximă de 500 RON; 
 • Al doilea BONUS: 100% bonus din depunere. Suma minimă pentru depunere este de 300 RON, iar cea maximă este de 500 RON.

Winbet duminica de foc – informații generale

Dacă tot am expus beneficiile și pașii de revendicare Duminica de foc Winbet, este timpul să îți prezentăm și alte informații. Vei descoperi că acestea sunt foarte importante și te vor ajuta să ai o experiență de joc cât mai completă. Printre acestea, se vor afla și condițiile de rulaj. Cunoscând aceste aspecte, vei ști cu exactitate când poți retrage eventualele câștiguri. Vom împărți informațiile pentru fiecare dintre cele două depuneri, dar și pentru cele 100 rotiri The Wild Griffin Winbet.

Primul și al doilea bonus

 • Pentru a putea retrage câștigurile din bonus, rulajul de 40x (suma depusă + bonus) trebuie satisfăcut.
 • Rulajul trebuie realizat cu pariuri de maxim 15 RON.
 • Suma maximă care poate fi retrasă din această promoție este de 10.000 RON. Orice câștiguri obținute peste suma de 10.000 RON vor fi anulate în momentul finalizării rulajului și/sau o dată cu solicitarea retragerii unice.
 • Cerințele de rulaj trebuie realizate în 1 zi din momentul activării.
 • Bonusul trebuie activat imediat după depunere.
 • Bonusul este activ pentru jocurile eligibile de la EGT Digital.

Winbet 100 Rotiri gratuite The Wild Griffin

 • Valoarea unei rotiri este de 0.25 RON.
 • Rotirile gratuite pot fi jucate în 1 zi din momentul activării.
 • Suma maximă care poate fi retrasă din această promoție este de 1000 RON.
 • Orice câștiguri obținute peste suma de 1000 RON vor fi anulate în momentul finalizării bonusului și/sau o dată cu solicitarea retragerii unice.

Concluzii

Acum că am ajuns la final, ne dorim ca Duminica de foc Winbet să te distreze și să-ți ofere câștiguri pe cinste. Sperăm că informațiile din acest articol te-au lămurit cu privire la cerințele promoției și îți reamintim să consulți și T&C din pagina operatorului. Dacă mai ai întrebări, poți oricând să apelezi la una din metodele de contact Winbet disponibile. Îți urăm mult noroc!