Duminica de foc Winbet

Duminica de foc Winbet

14 mart. 2023

Iarna s-a terminat, deci este momentul ca natura să revină la viață cu temperaturi ridicate. Duminica de foc Winbet dă startul schimbări, fiind una dintre cele mai noi promoții ale acestui operator. Este o ofertă axată pe partea de păcănele, deci suntem siguri că reprezintă un punct de interes pentru tine. Poți lua acest bonus doar dacă ești înregistrat, așa că fă-ți un cont nou! Vei beneficia nu doar de aceasta, ci și de alte promoții Winbet.

Ofertă specială

Duminica de foc

Înregistrează-te acum la Winbet și profită de Duminica de foc, oferta la păcănele specială pentru noii veniți! Te bucuri atât de bani cash, cât și de rotiri gratuite la jocul Dragons Realm.

jocpacanele noroc

Duminica de foc Winbet – ce primești?

Pentru majoritate jucătorilor, recompensele din Duminica de foc Winbet vor fi unele de nerefuzat. În această secțiune îți vom prezenta avantajele promoției și tocmai de aceea îți recomandăm să fii cât mai atent!

Așadar, la această promoție, te poți bucura de 2 bonusuri în bani de 100% și de Winbet 100 rotiri Dragons Realm. Vei avea ocazia să descoperi o super păcănea de la Habanero, aventurându-te pe tărâmul dragonilor. Jocul are un potențial minunat, așa că ai toate șansele să câștigi sume frumoase. Are un RTP de 96%, o structură 5×3 și 25 paylines.

Winbet bonus Duminică este valabil în perioada 12 martie – 31 martie 2023. Trebuie menționat că este o promoție destinată exclusiv jucătorilor noi înregistrați. În primul rând, este nevoie să îți creezi un cont Winbet, iar apoi să verifici datele introduse în formularul de înregistrare. Îți vom detalia întreg procesul în secțiunea următoare, sub forma a 3 pași simpli. Să mergem mai departe!

Cum revendici Bonus duminica Winbet?

Acum că știi avantajele promoției Duminica de foc Winbet, mai rămâne doar să iei bonusurile. Dacă simți că este o ofertă care te avantajează ascultă-ți instinctul și distrează-te! Îți reamintim că, pe lângă cele 100 rotiri Dragons Realm Winbet, vei avea și două bonusuri de 100% la primele două depuneri. Iată care sunt pașii!

 1. La începutul acestui articol poți observa o casetă de revendicare a bonusului. De acolo, trebuie să apeși pe butonul „Profită acum”. Vei fi imediat redirecționat către pagina promoției de duminică.
 2. Odată ce ai ajuns acolo, vei apăsa pe butonul „Înregistrează-te acum”. Așadar, va începe procesul de înregistrare. Introdu datele personale precum nume, prenume sau CNP și asigură-te că sunt corecte.
 3. După completarea formularului de înregistrare, este nevoie să îți verifici contul. Poți face acest lucru prin încărcarea documentelor cerute de către operator. Apoi, va trebui să aștepți validarea datelor.

Cam asta e tot ce ai de făcut pentru înscriere la bonus. Mai departe, pentru a te bucura de beneficiile Winbet duminica de foc, mai este nevoie să parcurgi 2 etape. Aceste sunt reprezentate de primele două depuneri de care îți spuneam mai devreme.

 • Primul BONUS: 100% bonus din depunere. Suma minimă pentru depunere este de 150 RON, iar cea maximă de 500 RON; 
 • Al doilea BONUS: 100% bonus din depunere. Suma minimă pentru depunere este de 200 RON, iar cea maximă este de 500 RON.

Winbet duminica de foc – informații generale

Dacă tot am expus beneficiile și pașii de revendicare Duminica de foc Winbet, este timpul să îți prezentăm și alte informații. Vei descoperi că acestea sunt foarte importante și te vor ajuta să ai o experiență de joc cât mai completă. Printre acestea, se vor afla și condițiile de rulaj. Cunoscând aceste aspecte, vei ști cu exactitate când poți retrage eventualele câștiguri. Vom împărți informațiile pentru fiecare dintre cele două depuneri, dar și pentru cele 100 rotiri Dragons Realm Winbet.

Primul și al doilea bonus

 • Pentru a putea retrage câștigurile din bonus, rulajul de 35x (suma depusă + bonus) trebuie satisfăcut.
 • Rulajul trebuie realizat cu pariuri de maxim 15 RON.
 • Suma maximă care poate fi retrasă din această promoție este de 10.000 RON. Orice câștiguri obținute peste suma de 10.000 RON vor fi anulate în momentul finalizării rulajului și/sau o dată cu solicitarea retragerii unice.
 • Cerințele de rulaj trebuie realizate în 1 zi din momentul activării.
 • Bonusul trebuie activat imediat după depunere.
 • Bonusul este activ pentru jocurile eligibile de la EGT.

Winbet 100 Rotiri gratuite Dragons Realm

 • Valoarea unei rotiri este de 0.5 RON.
 • Rotirile gratuite pot fi jucate în 1 zi din momentul activării.
 • Suma maximă care poate fi retrasă din această promoție este de 1000 RON.
 • Orice câștiguri obținute peste suma de 1000 RON vor fi anulate în momentul finalizării bonusului și/sau o dată cu solicitarea retragerii unice.

Concluzii

Acum că am ajuns la final, ne dorim ca Duminica de foc Winbet să te distreze și să-ți ofere câștiguri pe cinste. Sperăm că informațiile din acest articol te-au lămurit cu privire la cerințele promoției și îți reamintim să consulți și T&C din pagina operatorului. Dacă mai ai întrebări, poți oricând să apelezi la una din metodele de contact Winbet disponibile. Îți urăm mult noroc!