Drops and Wins Sportingbet

Drops and Wins Sportingbet

  iulie 25, 2022

Îți plac sloturile, dar și ofertele casino pentru aceste jocuri? Atunci o să-ți povestim despre promoția Drops and Wins Sportingbet. Dacă te-ai mai înscris la turnee de păcănele, știi deja că lucrurile sunt destul de simple și că ai multe posibilități de distracție.

OFERTA A EXPIRAT

Despre turneele Sportingbet Drops & Wins 

E pentru prima dată când auzi de Drops and Wins Sportingbet? Stai fără griji, o să-ți arătăm pas cu pas ce trebuie să faci! Te așteaptă o mulțime de premii zilnice sau săptămânale în competiții la păcănele de la Pragmatic Play.

Promoția Drops & Wins de la Sportingbet are multe de oferit. Deci, dacă nu ai un cont la acest operator poate e vremea să îți faci. Nu de alta, dar dacă nu ești înregistrat nu vei putea participa nici la acest turneu, nici la altele. Și dacă alegi să treci prin înregistrare, vezi că ai un bonus Sportingbet foarte bun, ce-ți oferă mai multe avantaje la start. 

Drops and Wins Sportingbet – cum participi?

Promoția Drops and Wins Sportingbet se desfășoară până pe 8 Februarie 2023, deci ai timp suficient să faci toate demersurile pentru a participa. Oricum, nu e nimic complicat, sunt doar 3 pași pe care trebuie să-i urmezi. Hai să vedem împreună care sunt aceștia!

  • Apasă pe „Profită acum”: Acest buton e cea mai rapidă cale de a ajunge direct la pagina cu turneul Drops and Wins Sportingbet.
  • Înscrie-te la turneu: Optează pentru participarea la turneul de păcănele și începe distracția cu sloturile eligibile ale promoției.
  • Clasează-te cât mai sus: Câștigă premii surpriză săptămânale sau premii lunare, adunând puncte pentru un scor cât mai mare.

După cum vezi, să participi la Sportingbet Drops and Wins este foarte ușor. Acest efort minim merită pentru că premiile te vor încânta cu siguranță. Hai să nu o mai lungim și să vedem ce ne oferă turneul!

Drops & Wins turneu Sportingbet – care sunt premiile?

Valoarea totală a premiilor din Drops and Wins Sportingbet este de 2.500.000 RON. Această sumă se împarte în premii zilnice și săptămânale, iar tabelul cu pozițiile și sistemul de calcul al premiilor le găsești pe pagina ofertei. O să-ți explicăm și noi cum funcționează totul, dar n-ar strica să arunci o privire în termenii și condițiile turneului. 

Să începem cu premiile săptămânale din turneele Pragmatic Play Sportingbet!

  1. Premii cu multiplicator – acestea sunt plătite sub forma unui multiplicator care se aplică câștigurilor tale. Nu ai o miză minimă de a paria aici, deci ai libertate totală. Să zicem că ai o rotire eligibilă pentru care câștigi 10 RON, iar locul tău în clasament îți oferă un multiplicator de 10x. Astfel, în final vei avea un premiu de 100 RON. 
  2. Premii standard – aici premiul din Drops and Wins Sportingbet este sub forma unei sume fixe. Miza ta minimă va fi de 2.5 RON. Premiile acordate au valoarea de la 50 RON până la 50.000 RON.

Acum că ți-am prezentat ce poți câștiga săptămânal, urmează să-ți spunem câte ceva  despre premiile surpriză zilnice. Vor fi alocate automat și aleatoriu jucătorilor care participă la promoția Sportingbet Drops & Wins. Nu trebuie nici aici să ai o anumită miză, ci doar să joci la sloturile eligibile. Poți câștiga un multiplicator, o sumă fixă ori rotiri gratuite care ajung imediat în contul tău. 

Turnee Sportingbet Drops and Wins – jocurile eligibile

Așa cum ai tot auzit, să faci puncte la Drops and Wins Sportingbet înseamnă să joci păcănele. Cu toate astea, nu toate sloturile participă la promoție. Mai exact, această promoție este organizată în urma parteneriatului dintre Pragmatic Play și Sportingbet. Prin urmare, jocurile din cadrul turneului vor fi de la acest furnizor. 

Printre ele se numără unele dintre cele mai populare păcănele, cum ar fi Sweet Bonanza, Madame Destiny Megaways sau The Dog House Megaways online. Dacă ne urmărești de mai mult timp, știi deja că aceste sloturi pot fi încercate și la noi, pe gratis. Toate sunt jocuri foarte frumoase și au RTP-uri mari și foarte mari.

Turnee Drops & Wins Sportingbet – alte informații

Înainte de concluzie, îți mai spunem câteva informații utile despre turneul Drops and Wins Sportingbet. Până acum lucrurile sunt destul de simple.

  • Un jucător poate să câștige mai multe premii la Drops & Wins Pragmatic Play de la Sportingbet.
  • Premiile cash sunt plătite în bani bonus fără condiții de pariere (poți retrage imediat).
  • Rundele gratuite pe care le primești vor fi disponibile în același joc la care le-ai câștigat.
  • Deși există condiții de participare, ele sunt simple. Deci poți participa la aceste turnee Pragmatic Play Sportingbet chiar dacă ești începător.

Concluzii

Oferta Drops and Wins Sportingbet va fi una dintre cele mai bune pe care le-ai întâlnit până acum. Turneele Pragmatic se organizează săptămânal și se vor încheia tocmai în 2023. Mai ai suficient timp să-i acorzi o șansă campaniei promoționale și să vezi dacă câștigi cel puțin un premiu surpriză. Dacă ai noroc, poți să ajungi chiar în capul listei și să iei cele mai mari premii!