depuneri si retrageri vlad cazino

Depuneri și retrageri Vlad Cazino

26 apr. 2019

Ghid pentru plăți la Vlad Cazino

Fiind unul dintre cele mai populare cazinouri românești, Vlad Cazino este iubit de foarte mulți jucători pentru serviciile de o înaltă calitate pe care le oferă. În articolul de astăzi îți voi arăta cum poți să faci depuneri și retrageri la Vlad Cazino cu ușurință.

Cum poți face o depunere Vlad Cazino?

Înainte de a afla cum faci o depunere Vlad Cazino, în cazul în care nu ai încă un cont de jucător la acest cazino, va trebui să te înregistrezi. Te sfătuiesc să o faci prin unul din link-urile de pe site-ul nostru. Astfel vei fi sigur că beneficiezi de cele mai bune oferte și promoții.

Dacă ești de părere că ai nevoie de mai mult ajutor în procesul de înregistrare, urmează ghidul pe care l-am postat în urmă cu câteva zile, despre cum se deschide un cont Vlad Cazino. E un tutorial foarte detaliat și vei găsi acolo toate informațiile despre care ai nevoie. De asemenea, am pregătit pentru tine și un tutorial pentru oferta de bonus bun venit Vlad Cazino. Tot la noi ai și un ghid despre cum să treci de condițiile de rulaj Vlad Cazino.

Ca la orice cazino online atât de popular, procedurile de a depune sau retrage bani sunt foarte simple și intuitive.

1

Intră mai întâi pe site și loghează-te folosind numele de utilizator și parola pe care le-ai ales la înregistrare.

2

Odată logat, vei vedea în partea dreaptă-sus a paginii balanța contului tău. Imediat lângă, vei găsi un buton cu textul “Depozit”. Dă click pe acest buton. Vei vedea apoi o listă cu metodele de plată acceptate. Selecteaz-o pe cea care ți se potrivește cel mai bine.

3

După ce ai ales metoda prin care vrei să depozitezi, vei fi redirecționat pe următoarea pagină. Pe aceasta va trebui să selectezi suma pe care vrei să o depui. Și, în funcție de metoda de plată aleasă, va trebui să oferi anumite informații relevante.

Alege metoda de depunere care ți se potrivește

Dacă vrei să depui printr-un card de credit sau debit, va trebui să introduci cifrele de pe card și numele. În cazul în care depui printr-un portofel electronic în genul Skrill, va trebui să te autentifici în cont și să confirmi tranzacția. Și așa mai departe…

O altă metodă acceptată de plată este și tradiționalul transfer bancar. În cazul în care alegi această metodă, îți vor fi furnizate toate informațiile de care ai nevoie pentru a face transferul. Ce informații? IBAN-ul unde trebuie să depui banii, codul SWIFT și numele băncii, de exemplu. Vei observa, de asemenea, că ai și un cod de referință, pe care trebuie să te asiguri că îl treci în depozit. Astfel, echipa Vlad Cazino te va putea identifica cu ușurință.

Care este valoarea de depunere minimă Vlad Cazino?

tabel depunere minima vlad cazino

La fel ca la toate cazinourile, vei observa că suma de depunere minimă la Vlad Cazino variază puțin, în funcție de metoda prin care faci depunerea. Cu toate astea, vei vedea că majoritatea acestor valori sunt foarte mici.

Probabil cea mai folosite metode de plată sunt cardul de credit / debit și Paysafecard. În aceste cazuri vei putea să faci o depunere de minim 25 RON. Și încă o veste bună! Dacă alegi să faci o depunere prin transfer bancar, află că nu există nicio valoare minimă de depunere – poți depune și 5 RON.

Care sunt metodele prin care poți face o depunere Vlad Cazino?

Card de credit sau debit
Probabil aceasta este încă cea mai populară metodă prin care jucătorii își alimentează conturile. Depunerile prin intermediul cardurilor sunt instante și foarte ușor de făcut. Vei putea depune prin această metodă minim 25 RON și maxim 50,000. Plata prin card funcționează la fel precum cea de la orice magazin online. Datele sunt protejate prin criptare. În plus, pentru plățile efectuate prin intermediul cardului, cazinoul nu aplică niciun fel de comision.
Transfer bancar
Dacă nu ai un card asociat contului tău bancar, sau pur și simplu nu vrei să îl folosești, vei putea face foarte ușor o depunere la Vlad Cazino prin transfer bancar. Pentru a face totul și mai ușor, poți să folosești orice aplicație de tip Home Banking și astfel nu vei fi nevoit nici măcar să te deplasezi până la bancă. Transferurile bancare pot dura între 1 și 10 zile (cu toate că, de cele mai multe ori, sunt foarte rapide), și nu se aplică niciun comision.
Trustly
Trustly e un serviciu de plăți online care oferă transferuri securizate în toate colțurile lumii. Este folosit și de mulți pasionați de cazinourile online pentru a-și alimenta conturile. Compania lucrează împreună cu foarte multe bănci europene. Deci te vei putea loga direct pe site-ul lor folosind aceleași date cu care te loghezi în aplicația de Home bank a băncii.
Prin această metodă de plată, vei putea depune un minim de 50 RON, și maxim 5,000.
Paysafecard
În cazul în care nu ai un cont bancar sau un card, vei putea să depui foarte ușor bani cash în contul tău Vlad Cazino folosind Paysafecard. Nu e nevoie decât să cumperi un PIN de la unul din distribuitori. Odată ce ai achiziționat codul, deschide-ți un cont pe site-ul Paysafecard și încarcă PIN-ul acolo. Vei putea depune prin această metodă cel puțin 25 RON, și maxim 3,000, și se va aplica un comision de 3%.
Skrill
Probabil toți jucătorii pasionați de cazinouri online au auzit cel puțin o dată de Skrill. Este cel mai popular portofel electronic, și permite efectuarea de depuneri și retrageri instantanee. După ce ai selectat Skrill ca metodă de plată, va trebui să te autentifici în contul tău și să confirmi tranzacția. Depunerea minimă Vlad Cazino prin Skrill este de 65 RON, iar cea maximă de 50,000, și nu există niciun fel de comision.

Lista metodelor acceptate de plată este una destul de variată și vei găsi cu siguranță una care să te avantajeze. În vremurile noastre nu mai este de ajuns ca un cazino online să ofere doar depuneri și retrageri prin carduri și transferuri bancare. Motivul? Au apărut o sumedenie de metode alternative de plată preferate de jucători.

Cum poți face retrageri Vlad Cazino?

retragere vlad cazino online
vlad cazino verificare cont

Ai văzut deja cât de ușor e să depui. Trebuie să știi că la fel de simplu vei putea face și o retragere Vlad Cazino. Tot ce trebuie să faci este să urmezi o serie de pași simpli, foarte similari cu procesul de depunere.

Ca la orice alt cazino online, trebuie să știi că vei putea olicita retrageri doar după ce ai completat procedura de verificare a contului. Pentru acest lucru, va trebui să trimiți cazinoului o copie după un act de identitate față-verso, precum un buletin.

1

Loghează-te în cont și dă click pe butonul din dreapta – sus, unde îți e afișată balanța. Apoi selectează opțiunea Contul meu.

2

Din lista din partea stângă alege Fonduri, apoi Retragere fonduri.

3

Alege metda prin care vrei să soliciți retragerea.

Care sunt valorile minime și maxime pentru retrageri?

Iată ce altceva trebuie să mai știi despre retrageri la Vlad Cazino!

Retrageri prin card de debit sau credit

În cazul retragerilor, pot fi acceptate doar cardurile de credit sau debit tip VISA. Dacă ai folosit un Mastercard atunci când ai depus, va trebui să alegi o altă metodă pentru retragere. Valoarea retragerii minime este 65 RON, și cea maximă 50,000 RON. Durata de procesare va fi între 3 – 10 zile.

Retrageri prin transfer bancar

Valoarea retragerii minime pentru tranferuri bancare este de 65 RON și maxim nelimitat. Așa cum spuneam, durata de proceare pentru această metodă este între 3 – 10 zile.

Retrageri prin Skrill sau Neteller

Prin portofelele electronice vei putea retrage minim 50 RON, maxim 5,000. Durata tranzacției poate varia până la 48 de ore lucrătoare.

De asemenea, e bine de știut că echipa Vlad Cazino nu va percepe niciun fel de taxă sau comision atunci când faci o retragere. Așadar, ești în avantaj indiferent prin ce metodă realizezi retragerea.

Îți urăm să ai parte de retrageri cât mai mari! Mult noroc!

Bonus Exclusiv

125% până la 999 RON + 101 free spins