depunere Superbet

Depuneri și retrageri Superbet

1 apr. 2020

Partea care probabil cel mai mult este cum să depui și să retragi banii de pe Superbet. Trebuie să știi faptul că procesul este unul foarte simplu si se poate întâmpla doar la apăsarea unui buton. Lista de metode prin care poți depune și poți retrage bani este destul de bogată cu agenția Superbet. În continuare îți vom prezenta mai multe detalii despre procesul de depunere/retragere, dar și ce metode de plată poți folosi.

Cum pot efectua o depunere Superbet?

Procedura prin care poți depune bani în contul tău Superbet este una foarte ușoară și inutitivă. În cazul în care încă nu ai un cont creat la Superbet, îți recomandăm să citești ghidul nostru despre înregistrarea la Superbet.

După ce ai intrat în contul tău de utilizator creat de către tine, aceștia sunt pașii pe care trebuie să-I urmezi pentru a efectua o depunere:

  1. Dă click pe butonul Depunere poziționat în partea din dreapta sus a site-ului.
  2. Ți se vor prezenta mai multe opțiuni de plată (Depunere online, Transfer bancar, Agenție sau Paysafecard), alege-o pe cea cu care dorești să depui banii.
  3. Introdu datele necesare pentru metoda folosită, alege suma depunerii și apasă pe butonul Depunere.

Aceștia sunt toți pașii prin care poți efectua o depunere Superbet, ușor nu-I așa? Trebuie să știi că, în funcție de metoda de plată aleasă va trebui să introduci diverse date, spre exemplu la plata cu cardul va trebui să introduci cifrele de pe card, data expirarii cardului, numele posesorului și codul de securitate aflat pe spatele cardului. De cealaltă parte, dacă folosești un portofel electronic, precum Neteller, va trebui doar să te loghezi și să autorizezi tranzacția.

Care este depunerea minimă pe care o pot efectua?

Suma minimă pe care o poți depune pe Superbet este în valoare de 20 de RON pentru toate metodele de plată, fie că este vorba despre plata cu cardul, transfer bancar sau portofele electronice. Astfel că Superbet îți oferă posibilitatea să efectuezi și depuneri mici în cazul în care nu îți permiți să depui mai mult cu o singură tranzacție, ceea ce vine în avantajul jucătorilor.

Trebuie să știi și faptul că la orice tranzacție se percepe o taxă CDA de 2% conform OUG 114/2018. Asta înseamna că, în cazul în care dorești să depui, spre exemplu, 50 de Lei, numai 49 de Lei vor ajunge în contul tău, iar 1 Leu este virat către casino în mod direct.

Ce metode de plata Superbet există?

Superbet deține o ofertă bogată atunci când vine vorba despre metodele de plată pe care jucătorii le pot folosi pentru a putea depune bani pe Superbet. Ești liber să alegi orice metodă care ți se pare mai accesibilă ție, iar în cazul în care nu deții un cont bancar poți depune chiar și prin PaySafeCard. Iată care sunt toate ofertele de plată:

Card Bancar

Vei putea utiliza cu ușurință cardul tău bancar la orice depunere pe Superbet. Poți plăti fie cu cardurile Visa sau cu cele Mastercard. Cum acesta este cel mai utilizat mod de plată de către jucători, și pare a fi și cel mai la îndemână, timpul de prelucrare al întregii operațiuni este instantaneu.

Skrill

Skrill este un serviciu de tip portofel electronic folosit de milioane de jucători din întreaga lume, acesta îți oferă plăți rapide, dar în același timp sigure. Vei putea alimenta cu o foarte mare ușurința contul tău Superbet prin intermediul Skrill. Procesul este unul simplu, după ce introduci suma dorită, ți se va cere să introduci email-ul contului Skrill, iar apoi să te loghezi pentru ca confirma plata. pentru a confirma depunerea.

Neteller

Neteller, precum Skrill, este un portofel electronic cu care poți efectua plăți sigure și rapide în contul tău Superbet. Alimentarea contului Neteller se poate face fie prin card bancar sau transfer, dar chiar și prin cryptocurrency, precum Bitcoin. Prelucrarea este făcută instant, exact ca la antecedentele metode de plata Superbet

PaySafeCard

PaySafeCard este una dintre cele mai avantajoase metode de plata Superbet. De ce? Ei bine pentru că nu este nevoie să deții un card bancar pentru a efectua o depunere. În cazul în care te-ai gândit vreodată dacă pot alimenta un cont online cu bani cash, Paysafecard este răspunsul la întrebarea ta. Tot ce trebuie să faci este să cumperi un PIN de la diferite puncte de plată amplasate prin țară (de regulă hipermarketuri), să îți încarci acest PIN într-un cont propriu pe site-ul celor de la Paysafecard și nu îți rămâne decât să efectuezi depunerea propriu-zisă. Este atât de simplu.

Transfer Bancar

Poți, alternativ, să virezi bani direct în contul agenției Superbet. Toate datele necesare transferului le aflii pe site-ul Superbet și tot ce trebuie să faci este să mergi la orice bancă și să soliciți un transfer bancar către contul respectiv.

Agenție

Ultima metodă prin care poți alimenta contul tău Superbet este direct prin alimentarea direct la o agenție de teren Superbet. Trebuie doar să cauți o agenție apropiată de tine, mergi la casierie și ceri alimentarea contului Superbet. Vei fi nevoit să furnizezi datele contului tău, plătești cash sau cu card-ul, iar banii vor fi virați direct în contul tău de jucător.

Retragere Superbet – Cum îți poți retrage câștigurile

În principiu, îți poți retrage câștigurile tot prin metodele de plată pe care le-am descris mai sus, cu o singură excepție: în cazul în care dorești să alimentezi contul prin transfer bancar, trebuie să știi că retragerea va trebui efectuată prin aceeași metodă, în rest poți folosi orice altă combinație dorită de tine (ex: plată cu Skrill, retragere cu cardul bancar)

Concluzii – Metode de plata Superbet

Metodele de plata prin care Superbet îți oferă posiblitatea de a alimenta contul, dar și de a retrage câștigurile, sunt numeroase și suntem siguri că îți satisfac orice nevoie atunci când vine vorba despre depunerea la Superbet. Procesele de depunere și de retragere se efectuează în mod instantaneu, iar plățile tale sunt sigure și extrem de rapide.