depunere Netbet

Depuneri și retrageri la Netbet

20 mart. 2019

Metodele de plată disponibile la Netbet casino sunt printre cele mai variate din industrie. Ai la dispoziție atât metodele clasice, precum plata prin card sau transfer bancar, dar și portofele electronice sau chiar și posibilitatea de a face plăți offline, fără a avea un cont sau un card bancar. Citește mai departe pentru a afla lista completă și care sunt pașii pentru a efectua plățile!

Cum faci o depunere Netbet

Ocupând un loc de cinste în topul cazinourilor online care activează pe piața românească de gambling online, acest operator îți pune la dispoziție un proces de depunere simplu și extrem de intuitiv, care presupune executarea a 3 pași simpli:

1

Faci click pe numele tău pentru a ajunge în pagina profilului tău de utilizator. Apoi, faci click pe butonul „Depozit” din lista situată în partea stângă a paginii de profil

2

Îți alegi metoda de plată care îți convine cel mai mult

3

Introduci valoarea sumei pe care vrei să o depui și apeși butonul „Adaugă suma de x în contul meu de jucător” („x” va fi valoarea depozitului efectuat de tine)

Așa cum menționam și la începutul acestui articol, cazinoul demonstrează foarte multă flexibilitate când vine vorba de metode de plată, atât atunci când discutăm despre depunere, cât și despre detaliile de retrageri.

Valoarea sumei de depunere minimă nu depășește 20 RON, decât în cazul în care vrei să efectuezi o depunere prin metode de plată precum Fast Bank Transfer, TopPay, Smith&Smith, Trustly sau Neteller, unde suma de depunere minimă Netbet poate varia de la 30 RON la 80 RON, însă vom detalia aceste aspecte în cele ce urmează. Ținem să menționăm că metoda de depunere cel mai des folosită este cea efectuată cu ajutorul unui card bancar. Tindem să credem că acest lucru se datorează, în mod principal, unui depozit minim de numai 20 RON și, în mod secundar, unui timp de procesare absolut imediat.

Află cum să profiți de un bonus exclusiv Netbet la depunere în articolul din link. Doar pe JocPacanele primești 100% până la 3000 RON și 300 rotiri gratuite!

Metode de depunere Netbet

metode depunere netbet

Fiind unul dintre cele mai influente cazinouri online de pe piața de jocuri de noroc din România, acest operator respectă și înțelege jucătorii în întreaga lor varietate și îți pune la dispoziție metode de plată diverse și cât mai la îndemână, în funcție de preferințele tale.

Prin urmare, pe lângă cele mai populare și uzuale carduri și transferuri bancare, mai poți alege dintr-o listă generoasă de alternative, de la cash prin diverși operatori intermediari și până la portofele digitale de tip eWallet.

Card
Plata cu cardul se efectuează exact la fel ca în orice magazin online. Operațiunea se procesează instant și poți face de la o depunere minimă Netbet de 20 RON până la depozitul maxim de 10 000 RON.
Transfer bancar
Plata prin transfer bancar este standard. În cazul transferului, timpul de procesare poate varia de la un operator bancar la altul, însă nu există o depunere minimă Netbet și nici una maximă.
Trustly
Este un serviciu gratuit care nu necesită crearea unui cont de utilizator. Este folosit în peste 29 de țări și te poți înregistra direct cu datele tale de online banking. Suma minimă este de 80 RON.
Neteller
Este un portofel electronic pe care îl poți încărca prin metode standard de plată și nu numai. Un avantaj al Neteller e că îl poți încărca, inclusiv, cu Bitcoin. Suma minimă de depunere în cazul Neteller este de 40 RON.
Skrill
Tot un portofel digital, care se bucură de o foarte mare popularitate. Skrill poate fi alimentat prin diverse metode de plată. Operațiunea se procesează instant și suma minimă de depunere este de 20 RON.
Paysafecard
Este un voucher preplătit pe care îl poți achiziționa dintr-o listă mare de puncte de vânzare fizice. Este necesar să cumperi un PIN pe care îl vei folosi în contul tău de utilizator, prin secțiunea „Depozit”. Suma minimă este 20 RON.
TopPay
Este un serviciu disponibil în mai multe locații din România. Ai nevoie de un act de identitate, alături de care ți se va aloca un cod QR unic pe care îl vei folosi la fiecare depunere. Suma minimă de depunere Netbet este de 50 RON.
Smith&Smith
Prin intermediul uneia dintre cele 70 de agenții Smith&Smith, poți efectua o depunere Netbet cu bani cash. Ai nevoie de un act de identitate și numele de utilizator. Suma minimă pentru un depozit este de 50 RON.
Cash Card Netbet
Este un card oferit exclusiv de acest operator, pentru ca tu să poți face depozite și retrageri fără să ai nevoie de un cont bancar. Poți alimenta un Cash Card Netbet în oricare dintre locațiile disponibile, iar suma minimă este de 10 RON

Te sfătuim să ții cont de faptul că anumite metode de depunere nu recunosc ca fiind valabile bonusurile de bun venit, așa că asigură-te că verifici termenii și condițiile bonusului de care ai vrea să te bucuri. Pentru bonusurile oferite de Joc Pacanele la acest operator sunt acceptate toate plățile, cu excepția celor prin portofele electronice.

Cum faci retrageri Netbet

metode retragere netbet

Procesul de retrageri Netbet este foarte simplu și poți să îl efectuezi direct din contul tău de utilizator. Sunt 3 pași ușori pe care trebuie să îi urmezi:

1

Intri pe pagina ta de profil a contului tău și faci click pe numele tău situat în colțul din dreapta-sus

2

Îți alegi metoda de retrageri Netbet pe care preferi

3

Completezi detaliile în funcție de ce metodă de retragere ai ales și apoi introduci valoarea sumei de retragere și apeși pe „Retrage RON de pe cazino”

Ținem să te informăm cu privire la faptul că vei putea să faci retrageri doar prin aceeași metodă de plată prin care ai făcut și o depunere, din motive de securitate. Ai la dispoziție mai multe metode decât cele din poza de mai sus. În momentul în care ai trimis cererea de retragere Netbet către serviciul de operațiuni, aceasta va fi preluată, verificată și aprobată de echipa cazinoului.

Concluzii

Când vine vorba de retragerea câștigurilor tale, dacă alegi să efectuezi această operațiune prin Skrill sau cardul cash, atunci va trebui să retragi cel puțin 20 RON. Prin Smith&Smith, retragerea minimă trebuie să aibă valoarea de 50 RON, iar dacă alegi oricare dintre celelalte metode de plată enumerate în acest articol, atunci vei putea retrage o sumă minimă de 80 RON.

Îți urăm mult noroc!

Citește și articolul despre cum să joci de pe mobil cu Netbet Android și iOS.

Ofertă Exclusivă

100% până la 3000 RON + 300 rotiri gratuite

Ofertă Exclusivă

200 rotiri gratuite fără depunere