depunere casa pariurilor

Depuneri și Retrageri Casa Pariurilor

9 oct. 2020

Metode de plată la Casa Pariurilor

Ești pregătit să dai startul distracției, dar nu ai aflat cum faci o depunere Casa Pariurilor sau cum soliciți retragerea câștigurilor? Nu-i nimic, Joc Pacanele este aici pentru tine cu toate informațiile de care ai nevoie! În acest articol îți vom arăta cum îți alimentezi contul de utilizator, cum soliciți retrageri Casa Pariurilor și ce metode de plată ai la dispoziție pentru aceste proceduri.

În cele ce urmează nu vom vorbi însă doar despre cum să faci o retragere sau o depunere Casa Pariurilor. Îți vom prezenta și câteva detalii despre bonusul oferit la prima depunere de către acest operator de jocuri de noroc, pentru a ne asigura că nu îl vei rata și vei avea parte de o experiență minunată.

Depunere Casa Pariurilor: metode de plată

metode depunere casa pariurilor

Înainte să discutăm despre procedurile de retragere și depunere Casa Pariurilor, trebuie să cunoști instrumentele de plată pe care le ai la dispoziție, pentru a o alege pe cea potrivită pentru tine. Poți opta pentru una din următoarele metode de plată Casa Pariurilor:

Card de credit 

Cardurile de credit acceptate de acest operator de jocuri de noroc sunt Visa, MasterCard și Maestro. Această metodă de plată Casa Pariurilor este populară în rândul jucătorilor datorită timpului rapid de procesare a tranzacțiilor, care nu depășește 10 minute. Limita pentru o depunere minimă Casa Pariurilor este de 20 RON. 

Cartela online preplătită Paysafecard

Probabil ai mai auzit în comunitatea de pariori din România despre acest instrument de plată, care îți oferă oportunitatea să îți alimentezi contul de utilizator fără un cont bancar. Tot ce trebuie să faci este să îți cumperi o cartelă Paysafecard alimentată cu suma dorită (25, 50, 100 sau 300 RON) și să îți deschizi un cont pe site-ul oficial Paysafecard. Limita pentru o depunere minimă Casa Pariurilor este în valoare de 20 RON, iar tranzacțiile de depunere vor fi procesate foarte rapid, respectiv între 5-10 minute.

Portofelele electronice Skrill și Skrill 1-Tap

Skrill este o variantă preferată de mulți pariori, deoarece este una dintre cele mai securizate metode de plată online din lume. Pentru utiliza această metodă de plată Casa Pariurilor, ai nevoie de un cont online Skrill, pe care îl poți alimenta oricum dorești (card bancar, Paysafecard, PayPal etc.), cu orice sumă vrei. Skrill 1-Tap este varianta îmbunătățită, care îți perimite să te conectezi la contul tău Skrill cu o singură atingere, așa cum indică și numele. Limita pentru o depunere minimă Casa Pariurilor este de 50 RON, iar durata procesării tranzacțiilor este extrem de rapidă, banii fiind virați în aproximativ 5-10 minute.

Internet banking sau completarea unui ordin de plată la o filială bancară

Pentru aceste metode de plată Casa Pariurilor nu există o depunere minimă, însă durata de procesare a tranzacțiilor este puțin mai mare. Banii vor fi transferați în aproximativ două zile lucrătoare. Cu toate acestea, varianta aceasta este îndrăgită de pariorii români pentru că le oferă un plus de siguranță.

Agenții stradale

Dacă nu vrei să apelezi la variantele de mai sus, poți oricând să depui fonduri în orice agenție terestră Casa Pariurilor. Suma pe care alegi să o depui va fi vizibilă imediat în contul tău de utilizator, iar valoarea pentru o depunere minimă Casa Pariurilor este de 10 RON.

Cazinoul online îți oferă o gamă variată de metode de plată Casa Pariurilor, iar limitele minime impuse sunt accesibile. Te sfătuim să îți alimentezi contul și să soliciți retragerea câștigurilor folosind același instrument de plată.

Cum faci o depunere Casa Pariurilor?

ghid depunere casa pariurilor

Efectuarea unei depuneri depinde de metoda de plată pe care o alegi, în sensul că informațiile pe care le vei avea de furnizat sunt despre instrumentul de plată respectiv. Iată pașii generali pe care trebuie să îi urmezi:

 • Intră în contul tău de utilizator.
 • Dă click pe butonul ePortofel de sub numele tău de parior.
 • Se va deschide o pagină cu toate metodele de plată disponibile. Alege-o pe cea pe care o dorești.
 • Completează datele cerute despre acea metodă de plată.
 • Introdu suma pe care vrei să o depui.
 • Finalizează tranzacția.

Să efectuezi depuneri Casa Pariurilor este simplu!

Procedura este rapidă și simplă, indiferent de metoda de plată pentru care optezi. Pentru portofelele electronice tot ce trebuie să faci este să te conectezi la contul tău Skrill sau Paysafecard, pe când în cazul cardului de credit, de exemplu, vei avea de completat date precum numărul cardului (cele 12 cifre de pe fața cardului), luna și anul expirării cardului, pe care le găsești pe fața cardului, și codul CVV2, care reprezintă codul de securitate format din 3 cifre de pe spatele cardului. 

Cum faci o retragere Casa Pariurilor?

Dacă dorești să soliciți o retragere Casa Pariurilor, procedura este la fel de ușoară precum cea de mai sus. Urmează aceste instrucțiuni:

 • Intră în contul tău de utilizator.
 • Dă click pe butonul ePortofel de sub numele tău de jucător.
 • Se va deschide o pagină cu toate metodele de plată disponibile, în funcție de metoda de plată prin care ai depus fondurile. Alege varianta dorită.
 • Introdu suma pe care vrei să o retragi.
 • Finalizează tranzacția.

Comisioane retrageri Casa Pariurilor și durata tranzacțiilor

Probabil te întrebi ce costuri implică această procedură și care sunt avantajele oferite de fiecare instrument de plată în acest sens. O să îți prezentăm caracteristicile fiecărei opțiuni:

 • Pentru o retragere Casa Pariurilor prin intermediul cardului de credit, limita minimă impusă este de 20 RON și nu sunt percepute taxe. Durata tranzacției este de două zile lucrătoare.
 • Pentru Skrill și Skirll 1-Tap, limita minimă pentru o retragere Casa Pariurilor este de 50 RON, iar banii îți vor fi transferați în câteva ore de la procesarea solicitării. Este perceput un comision de 1% din valoarea tranzacției.
 • Dacă soliciți o retragere Casa Pariurilor prin cont bancar, nu există o limită minimă impusă, iar timpul de procesare este de maxim două zile lucrătoare.
 • Dacă dorești să soliciți o retragere Casa Pariurilor direct dintr-o agenție stradală, trebuie să completezi suma și agenția de unde vrei să ridici banii. După ce solicitarea va fi procesată, echipa cazinoului îți va furniza un cod de plată, pe care trebuie să îl prezinți pentru primirea banilor. Limita minimă impusă este de 30 RON, iar timpul de procesare este de aproximativ trei zile lucrătoare.

Ține cont de faptul că pot exista anumite întârzieri, în funcție de numărul de solicitări pe care operatorul îl are la momentul respectiv. În cazul în care retragerea ta nu a fost procesată în cinci zile lucrătoare, te sfătuim să iei legătura cu echipa de suport a cazinoului virtual pentru a clarifica situația.

Bonus de bun venit Casa Pariurilor: depui 50 RON și joci de 100 RON

Așa cum ți-am promis la începutul acestui ghid, îți vom prezenta câteva detalii despre bonusul oferit de acest operator la înregistrare. Ca orice cazinou virtual de top, Casa Pariurilor te întâmpină cu un bonus avantajos de 100% până la 1500 RON.

Asta înseamnă că suma pe care alegi să o depui prima oară îți este dublată, în limita a 500 RON. La următoarele 2 depuneri ai tot bonus de 100%.

De exemplu, dacă depui 50 RON, primești cadou încă 50 și ai la dispoziție 100 RON în contul tău de utilizator pentru a paria. Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi un cont de jucător, să efectuezi o depunere Casa Pariurilor minimă și să accepți condițiile de GDPR (General Data Protection Regulation). Pentru a bifa că accepți acest acord, intră în contul tău la “Setări comunicări”. 

Bonusul de bun venit este destinat jucătorilor noi

Acest bonus de 100% până la 1500 RON este acordat o singur dată, fiecărui utilizator nou. Cu alte cuvinte, poți beneficia o singură dată de el, la înregistrare. De asemenea, poți solicita o retragere Casa Pariurilor a câștigurilor acumulate pe baza acestuia, numai dacă parcurgi procesul de verificare a contului de utilizator (KYC) prin trimiterea unei copii după un act de identitate la adresa de suport a cazinoului. Tot din motive de securitate este necesar și să îndeplinești condiția de rulaj a acestei oferte: rularea bonusului de 40x (20x suma depusă + 20x suma bonus). Bonusul va fi vizibil în balanța de joc, în maximum 48 de ore de la efectuarea primei depuneri. Tot acolo ai posibilitatea să urmărești progresul pe care l-ai făcut în vederea îndeplinirea condiției de rulaj de 40x.

Bonus de bun venit

100% bonus până la 1500 RON

Acum ai la Casa Pariurilor un bonus de bun venit avantajos de 100% până la 1500 de lei. Joacă mai mult jocurile de noroc preferate!

Profită acum
jocpacanele noroc

Pentru a te bucura din plin de acest bonus și de beneficiile pe care ți le oferă, te invităm să citești ghidul nostru despre ofertele acestui operator de jocuri de noroc și ghidul despre cum îndeplinești condițiile de rulaj Casa Pariurilor

Casa Pariurilor: siguranța datelor tale este pe primul loc

Un aspect ireproșabil al acestei agenții online îl reprezintă modalitatea în care protejează datele clienților săi. În primul rând este un cazinou online licențiat de ONJN și deține licența nr. L1160652W000306, valabilă din data de 01.08.2016 până la 31.07.2026. În al doilea rând, fiecare utilizator este încurajat să accepte condițiile GDPR, care reprezintă un regulament cu un set unic de reguli privind protecția persoanelor fizice în legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal. 

Compania a achiziționat și deține un certificat SSL (Secure Sockets Layer), care criptează toate datele personale furnizate de utilizatori, în așa fel încât să nu poată fi decriptate decât de serverul căruia îi sunt furnizate. În plus, Casa Pariurilor le pune la dispoziție clienților serviciul 3D-Secure (‘Verified by VISA’ și ‘SecureCode’), un sistem de securitate pentru tranzacțiile online. Toate aceste eforturi sunt de apreciat și ne dorim să evidențiem faptul că datele pe care tu le furnizezi la realizarea unei depuneri sau solicitarea unei retrageri Casa Pariurilor sunt în deplină siguranță!

Concluzii

Sperăm că toate aceste informații despre depuneri și retrageri Casa Pariurilor ți-au fost de folos. Nu uita că, dacă ai nelămuriri, poți oricând apela la serviciul de consiliere și suport al cazinoului. De asemenea, dacă vrei să citești mai multe despre acest casino, o poți face tot pe jocpacanele.ro. De exemplu, îți recomandăm să citești despre procesul de înregistrare Casa Pariurilor!