depunere casa pariurilor

Depuneri și Retrageri Casa Pariurilor

9 dec. 2019

Metode de plat─â la Casa Pariurilor

E╚Öti preg─âtit s─â dai startul distrac╚Ťiei, dar nu ai aflat cum faci o depunere Casa Pariurilor sau cum solici╚Ťi retragerea c├ó╚Ötigurilor? Nu-i nimic, JocPacanele este aici pentru tine cu toate informa╚Ťiile de care ai nevoie! ├Än acest articol ├«╚Ťi vom ar─âta cum ├«╚Ťi alimentezi contul de utilizator, cum solici╚Ťi retrageri Casa Pariurilor ╚Öi ce metode de plat─â ai la dispozi╚Ťie pentru aceste proceduri.

├Ä╚Ťi vom prezenta ╚Öi c├óteva detalii despre bonusul oferit la prima depunere de c─âtre acest operator de jocuri de noroc, pentru a ne asigura c─â nu ├«l vei rata ╚Öi vei avea parte de o experien╚Ť─â minunat─â.

Metode de plat─â Casa Pariurilor

metode depunere casa pariurilor

├Änainte s─â discut─âm despre procedurile de retragere ╚Öi depunere Casa Pariurilor, trebuie s─â cuno╚Öti instrumentele de plat─â pe care le ai la dispozi╚Ťie, pentru a o alege pe cea potrivit─â pentru tine. Po╚Ťi opta pentru una din urm─âtoarele metode de plat─â Casa Pariurilor:

Card de credit 

Cardurile de credit acceptate de acest operator de jocuri de noroc sunt Visa, MasterCard ╚Öi Maestro. Aceast─â metod─â de plat─â Casa Pariurilor este popular─â ├«n r├óndul juc─âtorilor datorit─â timpului rapid de procesare a tranzac╚Ťiilor, care nu dep─â╚Öe╚Öte 10 minute. Limita pentru o depunere minim─â Casa Pariurilor este de 20 RON. 

Cartela online prepl─âtit─â Paysafecard

Probabil ai mai auzit ├«n comunitatea de pariori din Rom├ónia despre acest instrument de plat─â, care ├«╚Ťi ofer─â oportunitatea s─â ├«╚Ťi alimentezi contul de utilizator f─âr─â un cont bancar. Tot ce trebuie s─â faci este s─â ├«╚Ťi cumperi o cartel─â Paysafecard alimentat─â cu suma dorit─â (25, 50, 100 sau 300 RON) ╚Öi s─â ├«╚Ťi deschizi un cont pe site-ul oficial Paysafecard. Limita pentru o depunere minim─â Casa Pariurilor este ├«n valoare de 20 RON, iar tranzac╚Ťiile de depunere vor fi procesate foarte rapid, respectiv ├«ntre 5-10 minute.

Portofelele electronice Skrill și Skrill 1-Tap

Skrill este o variant─â preferat─â de mul╚Ťi pariori, deoarece este una dintre cele mai securizate metode de plat─â online din lume. Pentru utiliza aceast─â metod─â de plat─â Casa Pariurilor, ai nevoie de un cont online Skrill, pe care ├«l po╚Ťi alimenta oricum dore╚Öti (card bancar, Paysafecard, PayPal etc.), cu orice sum─â vrei. Skrill 1-Tap este varianta ├«mbun─ât─â╚Ťit─â, care ├«╚Ťi perimite s─â te conectezi la contul t─âu Skrill cu o singur─â atingere, a╚Öa cum indic─â ╚Öi numele. Limita pentru o depunere minim─â Casa Pariurilor este de 50 RON, iar durata proces─ârii tranzac╚Ťiilor este extrem de rapid─â, banii fiind vira╚Ťi ├«n aproximativ 5-10 minute.

Internet banking sau completarea unui ordin de plat─â la o filial─â bancar─â

Pentru aceste metode de plat─â Casa Pariurilor nu exist─â o depunere minim─â, ├«ns─â durata de procesare a tranzac╚Ťiilor este pu╚Ťin mai mare. Banii vor fi transfera╚Ťi ├«n aproximativ dou─â zile lucr─âtoare. Cu toate acestea, varianta aceasta este ├«ndr─âgit─â de pariorii rom├óni pentru c─â le ofer─â un plus de siguran╚Ť─â.

Agen╚Ťii stradale

Dac─â nu vrei s─â apelezi la variantele de mai sus, po╚Ťi oric├ónd s─â depui fonduri ├«n orice agen╚Ťie terestr─â Casa Pariurilor. Suma pe care alegi s─â o depui va fi vizibil─â imediat ├«n contul t─âu de utilizator, iar valoarea pentru o depunere minim─â Casa Pariurilor este de 10 RON.

Cazinoul online ├«╚Ťi ofer─â o gam─â variat─â de metode de plat─â Casa Pariurilor, iar limitele minime impuse sunt accesibile. Te sf─âtuim s─â ├«╚Ťi alimentezi contul ╚Öi s─â solici╚Ťi retragerea c├ó╚Ötigurilor folosind acela╚Öi instrument de plat─â.

Cum faci o depunere Casa Pariurilor 

ghid depunere casa pariurilor

Efectuarea unei depuneri depinde de metoda de plat─â pe care o alegi, ├«n sensul c─â informa╚Ťiile pe care le vei avea de furnizat sunt despre instrumentul de plat─â respectiv. Iat─â pa╚Öii generali pe care trebuie s─â ├«i urmezi:

 • Intr─â ├«n contul t─âu de utilizator.
 • D─â click pe butonul ePortofel de sub numele t─âu de parior.
 • Se va deschide o pagin─â cu toate metodele de plat─â disponibile. Alege-o pe cea pe care o dore╚Öti.
 • Completeaz─â datele cerute despre acea metod─â de plat─â.
 • Introdu suma pe care vrei s─â o depui.
 • Finalizeaz─â tranzac╚Ťia.

Procedura este rapid─â ╚Öi simpl─â, indiferent de metoda de plat─â pentru care optezi. Pentru portofelele electronice tot ce trebuie s─â faci este s─â te conectezi la contul t─âu Skrill sau Paysafecard, pe c├ónd ├«n cazul cardului de credit, de exemplu, vei avea de completat date precum num─ârul cardului (cele 12 cifre de pe fa╚Ťa cardului), luna ╚Öi anul expir─ârii cardului, pe care le g─âse╚Öti pe fa╚Ťa cardului, ╚Öi codul CVV2, care reprezint─â codul de securitate format din 3 cifre de pe spatele cardului. 

Cum faci o retragere Casa Pariurilor 

Dac─â dore╚Öti s─â solici╚Ťi o retragere Casa Pariurilor, procedura este la fel de u╚Öoar─â precum cea de mai sus. Urmeaz─â aceste instruc╚Ťiuni:

 • Intr─â ├«n contul t─âu de utilizator.
 • D─â click pe butonul ePortofel de sub numele t─âu de juc─âtor.
 • Se va deschide o pagin─â cu toate metodele de plat─â disponibile, ├«n func╚Ťie de metoda de plat─â prin care ai depus fondurile. Alege varianta dorit─â.
 • Introdu suma pe care vrei s─â o retragi.
 • Finalizeaz─â tranzac╚Ťia.

Comisioane retrageri Casa Pariurilor ╚Öi durata tranzac╚Ťiilor

Probabil te ├«ntrebi ce costuri implic─â aceast─â procedur─â ╚Öi care sunt avantajele oferite de fiecare instrument de plat─â ├«n acest sens. O s─â ├«╚Ťi prezent─âm caracteristicile fiec─ârei op╚Ťiuni:

 • Pentru o retragere Casa Pariurilor prin intermediul cardului de credit, limita minim─â impus─â este de 20 RON ╚Öi nu sunt percepute taxe. Durata tranzac╚Ťiei este de dou─â zile lucr─âtoare.
 • Pentru Skrill ╚Öi Skirll 1-Tap, limita minim─â pentru o retragere Casa Pariurilor este de 50 RON, iar banii ├«╚Ťi vor fi transfera╚Ťi ├«n c├óteva ore de la procesarea solicit─ârii. Este perceput un comision de 1% din valoarea tranzac╚Ťiei.
 • Dac─â solici╚Ťi o retragere Casa Pariurilor prin cont bancar, nu exist─â o limit─â minim─â impus─â, iar timpul de procesare este de maxim dou─â zile lucr─âtoare.
 • Dac─â dore╚Öti s─â solici╚Ťi o retragere Casa Pariurilor direct dintr-o agen╚Ťie stradal─â, trebuie s─â completezi suma ╚Öi agen╚Ťia de unde vrei s─â ridici banii. Dup─â ce solicitarea va fi procesat─â, echipa cazinoului ├«╚Ťi va furniza un cod de plat─â, pe care trebuie s─â ├«l prezin╚Ťi pentru primirea banilor. Limita minim─â impus─â este de 30 RON, iar timpul de procesare este de aproximativ trei zile lucr─âtoare.

╚Üine cont de faptul c─â pot exista anumite ├«nt├órzieri, ├«n func╚Ťie de num─ârul de solicit─âri pe care operatorul ├«l are la momentul respectiv. ├Än cazul ├«n care retragerea ta nu a fost procesat─â ├«n cinci zile lucr─âtoare, te sf─âtuim s─â iei leg─âtura cu echipa de suport a cazinoului virtual pentru a clarifica situa╚Ťia.

Bonus de bun venit Casa Pariurilor ÔÇô Depui 50 RON ╚Öi joci de 100 RON

bonus bun venit casa pariurilor

A╚Öa cum ╚Ťi-am promis la ├«nceputul acestui ghid, ├«╚Ťi vom prezenta c├óteva detalii despre bonusul oferit de acest operator la ├«nregistrare. Ca orice cazinou virtual de top, Casa Pariurilor te ├«nt├ómpin─â cu un bonus avantajos de 100% p├ón─â la 200 RON.

Asta ├«nseamn─â c─â suma pe care alegi s─â o depui prima oar─â ├«╚Ťi este dublat─â, ├«n limita a 200 RON.

De exemplu, dac─â depui 50 RON, prime╚Öti cadou ├«nc─â 50 ╚Öi ai la dispozi╚Ťie 100 RON ├«n contul t─âu de utilizator pentru a paria. Tot ce trebuie s─â faci este s─â ├«╚Ťi deschizi un cont de juc─âtor, s─â efectuezi o depunere Casa Pariurilor minim─â ╚Öi s─â accep╚Ťi condi╚Ťiile de GDPR (General Data Protection Regulation ). Pentru a bifa c─â accep╚Ťi acest acord, intr─â ├«n contul t─âu la ÔÇťSet─âri comunic─âriÔÇŁ. 

Acest bonus de 100% p├ón─â la 200 RON este acordat o singur dat─â, fiec─ârui utilizator nou. Cu alte cuvinte, po╚Ťi beneficia o singur─â dat─â de el, la ├«nregistrare. De asemenea, po╚Ťi solicita o retragere Casa Pariurilor a c├ó╚Ötigurilor acumulate pe baza acestuia, numai dac─â parcurgi procesul de verificare a contului de utilizator (KYC) prin trimiterea unei copii dup─â un act de identitate la adresa de suport a cazinoului. Tot din motive de securitate este necesar ╚Öi s─â ├«ndepline╚Öti condi╚Ťia de rulaj a acestei oferte: rularea bonusului ├«n ├«ntregime pe unul sau mai multe evenimente din oferta organizatorului. Bonusul va fi vizibil ├«n balan╚Ťa de joc, ├«n maximum 48 de ore de la efectuarea primei depuneri. Tot acolo ai posibilitatea s─â urm─âre╚Öti progresul pe care l-ai f─âcut ├«n vederea ├«ndeplinirea condi╚Ťiei de rulaj.

Pentru a te bucura din plin de acest bonus ╚Öi de beneficiile pe care ╚Ťi le ofer─â, te invit─âm s─â cite╚Öti ghidul nostru despre ofertele acestui operator de jocuri de noroc ╚Öi ghidul despre cum ├«ndepline╚Öti condi╚Ťiile de rulaj eficient ╚Öi rapid. 

Casa Pariurilor ÔÇô Siguran╚Ťa datelor tale este pe primul loc

Un aspect irepro╚Öabil al acestei agen╚Ťii online ├«l reprezint─â modalitatea ├«n care protejeaz─â datele clien╚Ťilor s─âi. ├Än primul r├ónd este un cazinou online licen╚Ťiat de ONJN ╚Öi de╚Ťine licen╚Ťa nr. L1160652W000306, valabil─â din data de 01.08.2016 p├ón─â la 31.07.2026. ├Än al doilea r├ónd, fiecare utilizator este ├«ncurajat s─â accepte condi╚Ťiile GDPR, care reprezint─â un regulament cu un set unic de reguli privind protec╚Ťia persoanelor fizice ├«n leg─âtur─â cu prelucrarea datelor cu caracter personal. 

Compania a achizi╚Ťionat ╚Öi de╚Ťine un certificat SSL (Secure Sockets Layer), care cripteaz─â toate datele personale furnizate de utilizatori, ├«n a╚Öa fel ├«nc├ót s─â nu poat─â fi decriptate dec├ót de serverul c─âruia ├«i sunt furnizate. ├Än plus, Casa Pariurilor le pune la dispozi╚Ťie clien╚Ťilor serviciul 3D-Secure (‘Verified by VISA’ ╚Öi ‘SecureCode’), un sistem de securitate pentru tranzac╚Ťiile online. Toate aceste eforturi sunt de apreciat ╚Öi ne dorim s─â eviden╚Ťiem faptul c─â datele pe care tu le furnizezi la realizarea unei depuneri sau solicitarea unei retrageri Casa Pariurilor sunt ├«n deplin─â siguran╚Ť─â!