Dacia 1300 Superbet

Promoția Dacia 1300 Superbet + Lingouri de aur

  ianuarie 16, 2023

Suntem la început de 2023 și trebuie să ne înnoim! Și cum altfel dacă nu printr-o vânătoare de premii cum este la promoția Dacia 1300 Superbet? Oferta este pentru orice jucător înregistrat și are loc între 16 Ianuarie și 26 Februarie 2023. Citește până la final și află cu ce premii îți poți începe anul, participând la una dintre cele mai tari promoții Superbet!

Superbet Romania
De la clasic la electric

Dacia 1300 + Lingouri de aur

Dacia 1300 Superbet – despre ofertă

Pentru a participa la Dacia 1300 Superbet ai la dispoziție mai bine de 1 lună. Deci e timp suficient pentru a aduna cât mai multe șanse la marea extragere care va avea loc pe 28 Februarie 2023. De la început, trebuie să știi că ai nevoie de un cont și să faci parte din programul de fidelitate al acestui operator. Dacă nu ești încă înscris, stai fără griji! Poți trece prin procesul de înregistrare Superbet, chiar dacă promoția a început deja.

Iar cealaltă condiție de participare este să faci parte, așa cum îți spuneam, din club Superbet. Ți-am pregătit un articol ghid care să te ajute, dar nu e deloc complicat. Practic, intri pe site-ul organizatorului și soliciți acest Card de fidelitate sau poți merge într-o agenție. Astfel, vei avea un card fizic sau digital, iar acesta va fi disponibil pentru promoția Superbet Dacia 1300, dar și viitoarele oferte.

Pașii de înscriere la Dacia Electrică 1300 Superbet

Revenim la subiectul nostru, adică oferta Dacia 1300 Superbet. Mai exact, urmează să vezi care sunt pașii de participare. Totul este rezumat sub forma a 3 etape, așa că va fi extrem de simplu. Să începem!

1
Mergi la promoție

Dă click pe butonul „Profită acum” pentru a ajunge la pagina promoției. Este cea mai rapidă cale de a ajunge la ea, direct de pe Joc Păcănele.

2
Pariază

Pariază pe evenimentele tale, ca de obicei, în agențiile Superbet sau online. Fiecare leu pariat îți aduce câte o șansă în plus la extragere.

3
Scanează biletele

Scanează-ți biletele pentru a fi luate în calcul la concurs. Intri pe club.superbet.ro, te loghezi și mai departe știi ce ai de făcut!

Și cam asta a fost tot! Pariază cât poți de mult, dar cu limită. Nu uita să scanezi fiecare bilet ca să aduni șanse în plus pentru extragere. Sunt o mulțime premii pe care le poți câștiga, pe lângă Dacia 1300 Superbet. Te-am făcut curios? Hai în secțiunea următoare ca să vezi care e mecanismul promoției și după îți spunem și ce câștigi!

Superbet Dacia 1300 Electrică – mecanismul campaniei

Indiferent de miza pe care o ai, poți participa la Dacia 1300 Superbet. Biletele de pariuri sportive, loto, virtuale și live sunt eligibile pentru această promoție. Totuși, ai grijă ca bilete să fie plasate în intervalul menționat mai sus, cât oferta este activă. Dacă ai păstrat bilete mai vechi, acestea nu vor fi luate în calcul la șansele tale.

Fiecare leu pe care îl pariezi, fie că e în agenție sau online, îți va aduce o șansă în plus. Dacă un bilet are miza de 5 lei, ai 5 șanse. Cu cât miza este mai mare, cu atât șansele sunt și ele mai mari. Sau, dacă nu-ți place să ai un bilet cu o miza mai mare ai o altă variantă. Poți, de exemplu, să pui mai multe bilete cu mize mai mici. 

Ca să recapitulăm, trebuie să ai: un cont deschis, contul este activ (adică ai trecut prin procesul de verificare KYC) și faci parte din clubul Superbet.

Premii Dacia 1300 Superbet și Lingouri de aur

A venit momentul mult așteptat în care îți spunem care sunt premiile ofertei Dacia 1300 Superbet. În total sunt 30, iar valoarea totală este de 471.320 RON. Un jucător poate obține un singur premiu, iar premiile nu pot fi plătite în bani. Mai jos, găsești lista lor exactă.

  • Lingou de aur 10g – 25 de extrageri (valoare 2.910 lei/buc);
  • Lingou de aur 50g – 3 extrageri (valoare 14.080 lei/buc);
  • Lingou de aur 100g – 1 extragere (valoare 27.890 lei).

Marele premiu este Dacia 1300 electrică Superbet. Anul de fabricație este 1981, iar prețul de achiziție al mașinii a fost de 11.000 RON. După modificări precum schimbarea motorului cu unul electric și alte modificări, valoarea acestui premiu a ajuns la 22.000,00 de lei.

Concluzie

Dacă ai participat vreodată la turnee de păcănele, cam așa funcționează și promoția Dacia 1300 Superbet. Pui pariuri pentru cât mai multe șanse, iar diferența este că vor avea loc extrageri pentru a se desemna câștigătorii. Totuși, dacă oricum puneai bilete pe evenimente sportive, nu-ți va lua mult să le și scanezi în clubul de fidelitate Superbet. Mult noroc!