cursa sloturilor netbet

Cursa Sloturilor NetBet: 200.000 RON cash și Rotiri Gratis

14 ian. 2022

Pregătește-te de Cursa Sloturilor NetBet! Dacă îți plăceau păcănelele până acum, atunci acest turneu NetBet te va face să le iubești. Fiecare leu îți va aduce puncte, pe care le folosești apoi ca să câștigi 200.000 RON cash și 15.000 de runde gratis la Big Bass Bonanza. Vezi exact cum faci asta în articolul de mai jos. Apoi, odată ce ești gata să concurezi în cursa de păcănele NetBet, apasă butonul „Profită acum” din casetă și începe distracția!

Oferta este valabilă în perioada 14.01.2022 – 24.01.2022

Ofertă specială

Cursa Sloturilor NetBet

Fiecare leu jucat la păcănele îți poate aduce premii extraordinare! În cursa păcănelelor de la NetBet ești răsplătit extra dacă te distrezi cu jocurile din cazino. Află cum din articol, apoi apasă butonul de mai jos!

Profită acum
jocpacanele noroc
TipOfertă specială
Valoare450.000 lei + 15.000 FS
Dep. Min.
Valabilitate14/01 – 24/01
Rulaj40x (Free Spins)
ExclusivToți jucătorii

Cursa Sloturilor NetBet – cum participi?

Cursa Sloturilor NetBet este o ofertă ce ia forma unui turneu competitiv. Totuși, modul de participare este simplu și accesibil tuturor. Chiar acesta este unul din motivele pentru care promoția este atât de atractivă. Hai să vedem ce trebuie să faci pentru a porni în cursă!

Dă click pe „Profită acum”

Startul acestui turneu păcănele NetBet este chiar în acest articol! După ce ai citit tot, apasă butonul „Profită acum” din caseta din partea de sus. Acesta te va trimite direct în pagina ofertei.

Adună puncte

Apoi, odată ajuns în pagina promoției, pornește în Cursa Sloturilor NetBet jucând păcănele! Vei fi calificat automat în cursă dacă începi să aduni puncte. Deci, tot ce trebuie să faci este să joci păcănele din Cazino cu bani reali.

Adună mai multe puncte

Fiecare pariu de minim 1 RON în bani reali la păcănele îți va aduce 1 punct. Cele de 10 RON sau mai mult te vor califica în clasamentul VIP. Odată ce ai început să aduni puncte, trebuie doar să te asiguri că ești printre primii 300 pentru a câștiga.

Turneu păcănele NetBet – ce câștigi?

În Cursa Sloturilor NetBet sunt puse la bătaie două mari tipuri de premii – banii cash și rotirile gratuite. Nu are rost să-ți mai spunem cât de atractive sunt acestea, mai ales când numărul lor trece de câteva mii, chiar sute de mii. Ce îți vom spune este valoarea exactă a premiilor, în lista de mai jos. Aruncă un ochi și pe Generatorul de Runde Gratuite NetBet dacă îți place să joci păcănele gratis la cazino!

 • Cursa Standard – 70.000 RON cash + 15.000 Runde Gratuite la Bigger Bass Bonanza
 • Cursa VIP – 130.000 RON + 15.000 Runde Gratuite la Bigger Bass Bonanza

Locurile 101-199 au 100 rotiri gratis la Big Bass Bonanza, iar 200-300 au 50 rotiri gratis Big Bass Bonanza. La NetBet Cursa Sloturilor VIP premiile vor fi mai mari (de exemplu, primul loc va avea 20,000 RON și rotiri față de 10,000 în cursa standard).

Atenție! Există zile în care poți beneficia de puncte duble. Iată care sunt intervalele:

 • în data de 15.01.2022 punctele se dublează la sloturile Play’n Go disponibile;
 • În data de 18.01.2022 punctele se dublează la sloturile Pragmatic disponibile;
 • În data de 21.01.2022 punctele se dublează la toate sloturile de pe NetBet Cazino;
 • În data de 24.01.2022 punctele se dublează la sloturile Novomatic disponibile.

Cursa Sloturilor NetBet: ce mai trebuie să știi?

Acum știi mai tot despre Cursa Sloturilor NetBet. Ai aflat cum să participi și să aduni puncte în turneu Netbet, câte curse sunt și care sunt premiile. În această secțiune îți vom prezenta detaliile promoției, adică acele informații care te vor pregăti pentru orice situație. Le vei găsi în lista de mai jos:

 • Acest turneu păcănele NetBet este disponibil pentru toți utilizatorii cu cont la cazino, care au efectuat minim o depunere. 
 • Clasamentul se actualizează o dată la 30 de minute.
 • Dacă te regăsești în două clasamente (standard și VIP), vei primi doar premiul cel mai mare.
 • Câștigurile pe care le înregistrezi cu rotirile gratuite sunt acordate sub formă de bonus.
 • Aceste fonduri bonus au condiții de rulaj de 40x, deci trebuie să le joci de 40 de ori la jocul Big Bass Bonanza.
 • Rotirile gratuite câștigate la acest turneu NetBet sunt valabile 7 zile, iar câștigurile din ele trebuie rulate în 3 zile de la creditare.

Concluzii

În concluzie, îți recomandăm să participi la Cursa Sloturilor NetBet cât mai curând. Astfel, te vei distra și mai mult jucând păcănele. Ai posibilitatea de câștig din jocul normal, la fiecare rundă, dar și super premii în turneu. Așadar, ce mai aștepți? Începe chiar acum să aduni puncte! Poți face asta și jucând la NetBet pe mobil!