Cursa Primăverii Netbet

Cursa Primăverii Netbet: 500.000 RON Cash

  aprilie 21, 2022

Ai chef de un sprint printre păcănele? Atunci hai în Cursa Primăverii Netbet! În acest articol îți vom vorbi în detaliu despre această promoție, dar și despre pașii pe care trebuie să-i parcurgi pentru a participa la ea. Are un fond total de premiere de 500.000 RON și mii de spinuri!

OFERTA A EXPIRAT

Desigur, mai întâi trebuie să treci prin procesul de creare cont Netbet. Dar nu-ți face griji! Nu durează mai mult de 5 minute.

Cursa Primăverii Netbet – cum participi?

Cum am zis și anterior, pentru a participa la Cursa Primăverii Netbet trebuie să ai cont la cazino. E musai să fi efectuat cel puțin o depunere înainte de a revendica promoția. Așadar, fă-ți cont și ia un bonus Netbet, consumă-l și asigură-te că ai bifat o primă depunere. Apoi, urmează pașii!

 • Accesează promoția: Asigură-te că ești logat în cont. Apoi, dă click pe butonul de mai sus, cel cu „Profită acum”. Te va duce pe pagina Netbet Cursa Primăverii.
 • Acceptă promoția: Al doilea pas este să accepți promoția, apăsând pe „Depunere”. Asta după ce ai citit Termenii și Condițiile, pentru a te informa mai bine.
 • Acumulează puncte: Începe să joci păcănele pe platforma cazinoului și acumulează puncte. Îți explicăm imediat cum faci asta!

Dacă nu știi ce sloturi să joci, caută câteva păreri Netbet și informează-te în această privință. Odată ce vei afla care sunt cele mai bune sloturi de pe site, îți va fi foarte ușor să te distrezi și să câștigi în același timp. 

Cursa Primăverii Casino NetBet: detalii

Promoția Cursa Primăverii Netbet este concepută pentru toți jucătorii care vor să se distreze la păcănele pe platforma operatorului. Cum am spus și mai sus, e musai însă să ai minim o depunere făcută înainte să te înscrii în cursă.

Cu cât joci mai mult, cu atât ai șanse la premii mai mari! Cam așa stă treaba în orice competiție. În cea Netbet Cursa Primăverii, ține cont însă de următoarele!

 • Poziția în clasament va fi stabilită în funcție de numărul de puncte pe care îl aduni.
 • Promoția este compusă din două Sprinturi: nr. 1, cu afișarea clasamentului final pe 21 aprilie, și nr. 2, cu afișarea rezultatelor pe 2 mai.
 • Fiecare Sprint are două Clasamente: cel Standard și cel VIP.
 • La fiecare 1 RON mizat cu bani reali, primești 1 punct și ești calificat pentru Clasamentul Standard.
 • La fiecare 10 RON mizați primești șanse în Clasamentul VIP. 
 • Dacă ești în ambele Clasamente, atunci vei beneficia doar de premiul cel mai mare. Poți avea un singur premiu.

Acum că ai văzut cum aduni puncte, hai să vedem ce câștigi în Cursa Primăverii Netbet!

Netbet Cursa Primăverii – ce câștigi?

În primul rând, trebuie să știi că premiile din Cursa Primăverii Netbet sunt în bani cash și runde gratis. Există excepții doar pentru jucătorii de pe locurile 101 – 1000 din Clasamentul Standard și VIP. Aceștia vor primi doar spinuri, dar într-un număr mare și acestea. Spinurile sunt valabile la Sweet Bonanza în Spinul 1 și la 40 Burning Hot în cel de-al doilea. 

Important! La acumularea de puncte nu contribuie anumite jocuri de pe site-ul Netbet. Mai exact, nu-s valabile pentru campanie mizele la jocurile de masă, loto, roulette și table.

Locul 1 în ambele Clasamente este, desigur, cel mai norocos. În Cursa sloturilor Standard Netbet, câștigătorul de pe 1 va lua 20.000 RON și 1000 Rotiri Gratis. În Cursa VIP Netbet va primi tot 1000 de runde, însă premiul în bani cash va fi de 40.000 RON de data asta. Deci, niște premii colosale!

Și restul jucătorilor din clasamentele Netbet Cursa Primăverii iau premii fantastice. Chiar și cei de pe locurile 101-1000, de care am zis mai sus că primesc doar spinuri. 75 rotiri, cel mai mic premiu, la Sweet Bonanza sau 40 Burning Hot nu-s deloc de refuzat!

Cursa Primăverii Netbet – ce mai trebuie să știi?

Pentru a putea beneficia de premii în Cursa Primăverii Netbet trebuie să respecți câteva reguli. Hai să vedem care sunt acestea!

 • Trebuie să ții cont de faptul că rundele gratuite sunt valabile 7 zile din momentul acordării. 
 • În cadrul Sprintului 1 vor fi premii în rotiri la Sweet Bonanza, cu valoarea unei rotiri de 0.80 RON.
 • În Sprintul 2 vor fi premii în rotiri la 40 Burning Hot, cu valoarea unei mize de 0.40 RON. 
 • Câștigurile obținute în timpul rundelor gratuite din Cursa Primăverii Netbet sunt creditate sub formă de bonus în contul jucătorului.
 • Bonusurile sunt valabile 3 zile și trebuie rulate de 40 de ori la Sweet Bonanza / 40 Burning Hot pentru a fi transformate în bani reali. 
 • Câștigurile din urma rundelor, după efectuarea rulajului de 40x, sunt limitate la 1.000 RON în bani reali. 
 • La campania Netbet 500.000 RON Cash contribuie numai jocurile de tip slot.
 • Campania este valabilă între 13.04.2022 și 01.05.2022.

Promoția cu 500.000 RON Cash Netbet este una chiar spectaculoasă, având în vedere multitudinea de premii pe care le oferă. Este o șansă mare de a beneficia de multe câștiguri!

Concluzii

Cursa Primăverii Netbet este ideală pentru jucătorii de păcănele! Grație premiilor fantastice, în bani cash și spinuri la sloturi de top, este una dintre cele mai faine promoții din primăvara lui 2022. Nu trebuie să o ratezi! În cadrul acestei curse poți juca oricare jocuri Netbet îți plac ție, atât timp cât sunt din categoria slot machines.