de ce trebuie sa cunosti un joc pacanele

De ce trebuie să știi bine un joc pacanele înainte să joci

Cazinourile au o imagine de ansamblu controversată tocmai pentru sumele de bani puse în joc. Multe persoane sunt sceptice în ceea ce priveşte câştigul, asta până se documentează în mod corect şi încep chiar să joace multe din jocurile puse la dispoziţie într-un cazino sau online. Se aud câştiguri colosale în afara ţării, dar nici România nu se lasă mai prejos la acest capitol. Joc pacanele este un joc popular la noi ce a adus câştiguri uriaşe, dacă ne aducem aminte de câştigul de 80.000 lei  înregistrat curând. Aşa cum auzim des proverbul „Norocul ţi-l faci cu mâna ta” sau „Ce faci cu mâna ta, e bun făcut”, în cazul de faţă, câştigul ţi-l aduci cu mâna ta.

Cum poţi să câştigi dintr-un joc pacanele

Într-un joc pacanele tot ce trebuie să faci este să îţi pregăteşti pariurile împreună cu bugetul de joc şi să te pregăteşti de atac. Fiind un joc de noroc, bineînţeles că trebuie să aştepţi ca şansa să fie de partea ta. Un joc pacanele nu este un joc complicat ce nu îţi poate aduce şanse reale de câştig, din contră, este un joc ce nu necesită experienţă majoară, dar care îţi poate aduce cu uşurinţă câştiguri semnificative.

True Illusions este un joc pacanele ce te poate duce instant cu gândul la magie datorită personajelor precum porumbelul, jobenul, asistenta sau moneda din joc care fac parte din lumea magicienilor. True Illusions este jocul ce urmează regulile clasice de joc, dar şi de câştig, fără să intervină complicaţii. Jocul despre care vorbim este un spectacol de magie. Este un joc pacanele ce îl înfăţişează pe magician şi asistenta lui alături de un spectacol de magie şi simbolurile speciale. În tot jocul, vei desoperi mişcările magicianului, mişcări ce îţi stârnesc curiozitatea atunci când acesta o ridică pe asistenta lui în aer. În joc apar simboluri wild ce pot debloca animaţii atunci când apar în număr de trei sau mai multe pe linie.

Astro Magic – joc pacanele ce prezintă constelaţii şi diverse simboluri cu două bonusuri disponibile, dar pentru care ai nevoie de simbolurile bonus. Simbolurile bonus sunt marcate de soare şi lună, iar steaua este cea care oferă premii instant atunci când apare de cel puţin trei ori pe aparatul de joc, aceasta vine şi cu rotiri gratuite şi multiplicatoare. Atunci când este activată caracteristica bonus, se transformă într-un semn de întrebare ce trebuie apăsat pentru a putea să descoperi premiul, rotirile gratuite ori multiplicatoarele. Aici, există un bonus Galaxy care oferă trei, patru sau cinci simboluri scatter care afişează semne sau valori diferite atunci când este selectat.

Simbolul wild înlcouieşte simbolurile normale, fără simbolul scatter, acesta din urmă oferă premii indiferent de poziţia sa, atunci când este afişat în număr de cel puţin două ori în acelaşi timp. Atunci când sunt combinaţii câştigătoare, sunt 12 semne ce apar ca simboluri evidenţiate prin anumaţii ale semnelor zodiacale. În jocul Astro Magic HD nu există jackpot progresiv, iar panoul este simplu de utilizat. Grafica este elementul de bază ce transformă jocul într-unul excepţional.

Acestea sunt câteva exemple de informații utile despre un joc, care îți oferă o viziune mai clară despre câștiguri. Pentru a cunoaște mai bine un joc e util să îl încerci și gratis. Vezi gama noastră de jocuri gratis ca la casino în pagina Joacă!