cum se joaca la pacanele

Cum se joaca la pacanele online

24 ian. 2018

Dacă te întrebi cum se joaca la pacanele online, ei bine, răspunsul este: la fel precum la aparate. Jocurile online au aceleași reguli. Îți vom explica pe larg mai jos care sunt pașii pe care trebuie să îi parcurgi. Vei regăsi termeni cunoscuți, precum “speciale”, “dublaje pacanele” sau “rotiri gratuite”. Este foarte ușor să înveți cum se joaca pacanele online și poți face și tu asta!

Primul pas: alege-ți cazinoul potrivit

La fel precum în cazinourile stradale, jocurile de pacanele sunt printre cele mai populare jocuri și în cazinourile online. Pacanelele online și versiunile pentru mobil sunt foarte profitabile și distractive și îți pot aduce bani frumoși.

Există foarte multe cazinouri online, fiecare cu anumite jocuri. Primul pas  când înveți cum se joaca pacanele este să știi cum să alegi cazinoul potrivit. Alege-l pe cel care are jocurile tale preferate. Aruncă un ochi peste gama disponibilă și încearcă eventual câteva runde gratis. Nu uita să verifici și bonusurile de pe site-ul nostru pentru acel casino, ca să știi ce beneficii ai. La noi pe site ai bonusuri mai mari decât în orice altă parte!

Cum se joaca pacanele online

În momentul de față, jocurile online sunt foarte diverse și poți găsi structuri dintre cele mai interactive. Există jocuri cu 3 sau 5 role (tamburi), linii de plată ajustabile sau fixe, speciale, jackpot-uri etc.

Deși există niște diferențe între jocuri, acestea sunt destul de mici și nu sunt semnificative.

Pentru a înțelege mai bine cum se joaca la pacanele, e necesar să știi întâi cum funcționează. Pe fiecare rolă de joc apar simbolurile disponibile în joc (în jur de 20-25 de simboluri). Fiecare joc are propriile simboluri, care se încadrează într-o temă (ex.fructe, animale, povești, filme, sporturi etc). Atunci când apeși butonul de Start sau de Spin, așa cum mai este numit, rolele se rotesc și se opresc cu simbolurile în anumite poziții. Aceste poziții pot genera apoi sau nu câștiuri. Pozițiile câștigătoare, numite linii de plată, sunt cunoscute de la început și se găsesc în tabela de plată.

Tabela de plată este un instrument foarte util pentru orice jucător. Aceasta se găsește sub butoanele „Info”, „Paytable” sau „?” În tabela de plată găsești toate simbolurile și valorile lor, liniile de plată și informații despre specială, rotiri gratuite, dublaje pacanele etc. În unele cazuri, poți afla și rata de plată a jocului (cât de mult scoate). Tabela de plată este cu alte cuvinte locul în care găsești regulile și tot ce mai trebuie să știi despre un anumit joc. Tabela de plată este esențială atunci când înveți cum se joaca pacanele.

Cum se joaca la pacanele – Butoanele pentru control

În orice joc ca la aparate vei găsi un set de butoane standard: cele pentru suma pariată, cele pentru numărul de linii de plată, unul pentru autoplay și unul pentru start.  Butoanele pentru suma pariată sunt de obicei de două feluri: un buton pentru numărul de credite/monede jucate sau unul pentru alegerea unei sume presetate.

Suma pariată va fi influențată și de numărul de linii de plată, pentru că vei alege de fapt cât pariezi pe fiecare linie. În cazul jocurilor cu linii fixe, creditele sunt calculate automat pentru toate liniile de plată (ex.dacă un joc are 25 de linii de plată fixe și setezi un credit de 0.01, atunci vei juca 0.25 pe o rotire). În cazul jocurilor cu linii ajustabile, poți alege pe câte linii vrei să joci. Dacă un joc are 10 linii de plată ajustabile, vei putea alege dacă joci pe 1, 2, 3, 4, 5 și tot așa. Vei calcula apoi cât plătești pe fiecare rotire (ex.dacă alegi 3 linii de plată și un credit de 0.01, vei juca de 0.03 pe o rotire).

Este important să știi cât pariezi pe fiecare rotire la pacanele cazino și cum poți regla suma jucată.

Dublaje pacanele sau funcția gamble

O funcție foarte utilă la aparate este funcția gamble. Cu ajutorul acesteia, de fiecare dată când câștigi, poți opta pentru dublarea sumei câștigate. De aici și numele de „dublaje pacanele”. Pentru a-ți dubla suma trebuie să ghicești culoarea unei cărți. Dacă nimerești, suma îți este dublată. Dacă nu, o pierzi. Regulile sunt foarte simple la dublaje pacanele.

Elemente speciale de joc

Atunci când deschizi tabela de plată a unui joc, vei vedea că pe lângă simbolurile standard, vei găsi și unele speciale. Este vorba în primul rând de un simbol cu rol de joker, care poate înlocui altele pentru a genera câștiguri. Este vorba apoi de un simbol care aduce runda bonus cu rotiri gratuite sau cea cu premii instant. Acest simbol poartă numele de scatter. De cele mai multe ori, simbolurile wild și cele scatter au și valorile cele mai mari.

Cum să îți alegi jocurile

Există foarte multe jocuri online, așa că ai sute de opțiuni. Alegerea unui joc reprezintă o provocare, dar este în același timp și foarte distractivă. Sfatul nostru principal este să alegi în primul rând un joc cu o temă care să îți placă și să te distreze. Apoi, e important să alegi un joc cu o rată bună de plată. O rată bună de plată arată că un joc “scoate” în timp o mare parte din banii care sunt jucați la el. Un joc cu o rată bună de plată are un procent de peste 94%. Procentul nu se traduce prin faptul că jucătorii câștigă în 94% din cazuri, ci prin faptul că în timp, 94% din banii jucați se întorc către jucători.

Atunci când alegi jocurile, optează pentru cele cu rate bune de plată și elemente speciale. În acest fel te poți asigura că ai cât mai multe șanse de câștig. Lucrurile țin și de noroc, dar atunci când știi cum se joaca la pacanele corect și știi cum să alegi jocurile potrivite ai un start mult mai bun.

De reținut

  • Jocurile de pacanele online se joacă la fel precum cele offline
  • Este ușor să înveți cum se joaca la pacanele chiar și dacă nu ai jucat la cele fizice
  • E ideal să alegi jocuri cu rată bună de plată și elemente speciale
  • Optează pentru cazinourile online care au jocurile potrivite pentru tine