pacanele online

Când să te retragi la pacanele online

Una dintre marile probleme ale jucătorilor de pacanele, indiferent că vorbim despre cele în fizic ori despre pacanele online, îl reprezintă euforia câştigului. Astfel, nu de puţine ori se întâmplă ca la o sesiune de jocuri slot să uiţi de tine şi să pariezi aproape necontrolat, în speranţa că îţi vei înmulţi banii pe care i-ai investit. Iar dacă acest lucru l-ai făcut deja, atunci goana după câştiguri şi mai mari este cu atât mai aproape.

Până la urmă, nu este nimic rău în a încerca să îţi maximizezi şansele de câştig la pacanelele online. Dacă simţi că ai o zi norocoasă şi şansa poate fi de şansa ta de mai multe ori, poţi juca în continuare fără niciun fel de probleme. Emoţiile apar însă în momentul în care ai câştigat o sumă de bani, poate chiar consistentă, iar la un moment dat vezi că din câştigul tău începe să se aleagă praful, pentru simplul fapt că nu te-ai retras la timp. Se nasc, aşadar, mai multe întrebări cu privire la acest aspect: care este momentul cel mai potrivit pentru retragerea de la o sesiune de pacanele? Este cazul să mă retrag sau să joc în continuare, în speranţa că banii mei vor face pui şi mai mulţi?

Revendică-ți aici un bonus exclusiv pentru pacanele online, cu 50 rotiri gratuite!

Nici jucătorii cu experienţă, dar nici autorii de studii de specialitate nu au reuşit să identifice până acum care este momentul ideal de retragere de la pacanele, după cum nu au reuşit să afle nici vreo reţetă miraculoasă pentru câştig. În schimb, aceştia îţi pot da câteva sfaturi, astfel încât experienţa ta la pacanele online să fie una cât mai distractivă, mai plăcută şi, dacă se poate, cât mai profitabilă pentru tine.

Ţinta pentru câştig, la fel ca stabilirea fondului de joc

Un prim sfat în acest sens îl reprezintă stabilirea unei ţinte de câştig pentru sesiunea de joc. Prin urmare, aşa cum ţi-ai stabilit o sumă de bani pe care să o aloci pentru pacanelele online, tot aşa ar trebui să îţi stabileşti şi suma la care ar trebui să te retragi, în caz de câştig. De asemenea, odată ce ţi-ai fixat fondul de joc, ar trebui să îţi stabileşti şi miza pe care o vei paria constant la joc. Ţinând cont de aceste trei coordonate – bankroll, miza de joc şi ţinta pentru retragere – putem începe liniştiţi o sesiune de joc.

Pe de altă parte, lucrurile s-ar putea să nu meargă întotdeauna aşa cum ţi-ai planificat. Vorbim până la urmă despre jocuri de noroc, unde combinaţiile câştigătoare pot să-ţi apară pe ecran sau nu. Astfel, există şi riscul în care să nu te mai gândeşti la suma pe care o vei câştiga, ci cum să-ţi limitezi pierderile. Aici intervine jocul cumpătat, în care stabilirea sumei de joc are un scop bine definit. Aceasta trebuie să nu afecteze bugetul familiei, să fie nişte bani de care ne putem dispensa oricând, fără a crea un impact emoţional prea mare. Este ca şi cum ai plăti preţul unei distracţii asumate, fără a considera acest lucru neapărat o pierdere.