40 super hot

Cum să joci la păcănele 40 Super Hot

Majoritatea celor care iubesc jocurile de noroc au anumite superstiții pe care le respectă cu strictețe, pentru a atrage norocul de partea lor. Probabil că și tu te numeri printre ei, sau doar știi că atunci când vine vorba despre noroc, cifra 7 are un rol special. Este considerată, pe drept cuvânt, una dintre cele mai puternice și mai norocoase cifre. De aceea, atunci când vine vorba de păcănele, jocurile 7777 sunt printre cele mai apreciate. Și dacă 7 ți se părea o cifră plină de noroc, avem pentru tine un număr care te va convinge că Zeița Fortuna este de partea ta: 40. Este vorba, de fapt de jocul 40 Super Hot, îndrăgit deopotrivă de iubitorii de păcănele clasice, dar și de cei mai pretențioși la acest capitol.

Câștiguri și distracție: 40 Super Hot

Jocul 40 Super Hot se prezintă în fața jucătorilor cu 5 role, 4 rânduri și 40 de linii de plată. Dacă slotul 20 Super Hot a fost pe placul tău, atunci cu siguranță vei aprecia și 40 Super Hot. Iar dacă jocurile cu fructe nu și-au pierdut încă din farmec pentru tine, 40 Super Hot îți oferă exact ceea ce îți place cel mai mult: câștiguri și distracție.

Fructe cu câștiguri și un 7 norocos

La jocul de slot Super Hot 40 fructele sunt aducătoare de câștiguri frumoase, care te vor face să nu mai poți să te dezlipești de ecranul dispozitivului de pe care joci. Clasicele, dar încă preferate de mulți jucători, simboluri cu cireșe, lămâi, portocale abia așteaptă să îți dezvăluie câștigul care stă în spatele liniilor pline de noroc. Și pentru că vorbeam ceva mai sus de cifra 7 și norocul pe care îl aduce, la Super Hot 40 nu avea cum să lipsească un astfel de simbol. De fapt, această cifră înlocuiește în acest joc simbolul de ”wild”, evident cu excepția celui de scatter. Steaua este cea care are funcția de scatter la acest joc, iar dacă ai noroc să le vezi pe toate 5 pe ecran, vei fi unul dintre marii câștigători. De asemenea, la Super Hot 40 sunt patru jackpoturi progresive, iat tu poți câștiga unul dacă selectezi trei suite potrivite din cele 12 cărți cu fața în jos.

Joacă 40 Super Hot gratis în link și vezi și cât de mult poți câștiga!

Gamble, și câștigul se dublează

Puține dintre păcănelele existente la ora actuală pe piața jocurilor de noroc se mai pot lăuda cu funcția Gamble, iar Super Hot 40 este unul dintre ele. Această funcție înseamnă că jucătorul își poate dubla câștigurile dacă apasă respectivul buton și apoi ghicește culoarea unei cărți. Există și o doză de risc pentru că în caz contrar, tot ce ai acumulat până atunci se pierde. Dar, cine nu riscă, nu câștigă, nu-i așa? Iar în acest fel, la Super Hot 40 oferit de site-ul nostru ai parte de ceea ce îți place cel mai mult la un joc de noroc: distracție, adrenalină și câștiguri. Funcția gamble poate fi repetată până la 5 ori, așa că poți ajunge să obții un câștig cu până la 32 de ori mai mare decât cel cu care ai început acest joc.

Bugetul nu mai este o problemă

Dacă la alte jocuri accesul îți este interzis, din cauză că bugetul tău nu este unul prea strălucit, la la acest joc Super Hot nu trebuie să îți mai faci astfel de probleme. Creatorii lui au prevăzut o mulțime mare de posibilități de a paria la fiecare rotire, astfel încât jucătorul să se poată încadra în buget, dar în același timp să-i rămână și posibilitatea de a câștiga. Evident, cu cât riști mai mult, cu atât câștigurile sunt mai tentante, dar nu credem că mai era nevoie să-ți amintim acest lucru, nu-i așa?

Nu uita de jackpot

Orice jucător își dorește să câștige Jackpot-ul, și probabil că nici tu nu faci excepție de la această afirmație. La acest joc, ai parte de ceva cu totul și cu totul special. Aici jackpotul se desfășoară pe 4 niveluri și este ilustrat printr-o culoare de cărți de joc. Oricare dintre aceste niveluri pot fi câștigate în timpului bonusului Jackpot Cards Mystery, care este declanșat aleator după ce un joc este finalizat și toate câștigurile sunt colectate.

Încearcă aici și experiența de casino online live!

Simboluri care îți aduc câștig

Dacă nu ești chiar un începător în acest domeniu, atunci știi că 40 de linii de plată sunt destul de multe atunci când vine vorba de un joc de păcănele. Grație acestora ai parte de multe posibilități de câștig, iar acesta este principalul motiv pentru care ai ales să joci jocuri de noroc. Cu toate acestea, nu toate simbolurile îți aduc câștiguri mari. Din punct de vedere al valorii, cireșele, lâmâile și portocalele stau ceva mai slab la acest capitol, având o  valoare de maxim 2000 de monede. Pepenii și prunele sunt simboluri care îți pot aduce câștiguri mult mai substanțiale, de până la 4000 de monede, iar strugurii au valoarea cea mai mare, de până la 8000 de monede.

Șeptarul, simbolul wild din acest joc, poate înlocui orice alt simbol, cu excepția celui de scatter. Dar, de asemenea, 7-le îți mai poate aduce bani frumoși pentru că atunci când pe ecran vezi mai multe astfel de cifre, știi că ai parte de un câștig frumos, cu până la 20000 de monede.

Ți-am spus ceva mai sus despre simbolul Scatter, care aici se prezintă jucătorilor sub forma unei stele. Evident, aici avem de a face cu câștigurile cele mai mari: 3 stele pot aduce până la 4000 de monede, 4 până la 16000 de monede, iar 5 până la 400000 de monede.

Joacă și câștigă!

Dacă acest joc este pe placul tău, atunci nu mai ezita, joacă-te și, mai ales, câștigă. Este un joc clasic, dar de care nu te vei plictisi niciodată. Încearcă-l măcar o dată și te vei convinge că nu am exagerat cu nimic, iar senzația pe care o ai atunci când pe ecran vezi un șeptar norocos, iar minim trei steluțe îți umplu ecranul nu are termen de comparație. Fie că ai sau nu experiență, acest joc este perfect pentru tine!