Lucky Lady Charm gratis

Cum joci Lucky Lady Charm gratis?

25 iul. 2018

Lucky Lady Charm este unul dintre cele mai populare sloturi online, fiind un joc de noroc ce s-a remarcat mai ales prin câștigurile mari și frecvente. Partea cea mai bună este că poți juca Lucky Lady Charm gratis și să câștigi în același timp cu ajutorul bonusului fără depunere pe care ți-l oferă cei de la Admiral, dar despre asta vom vorbi puțin mai târziu. Iată cum se joacă Lucky Lady Charm!

Lucky Lady Charm gratis – descriere

Primul joc de Lucky Lady Charm online te va fascina! Dar dacă nu ai multă experiență la păcănelele online și în special la acest joc, sfatul nostru este să încerci mai întâi varianta gratuită pentru a evita pierderile inutile. Acest joc de păcănele are reguli simple, ca toate celelalte tipuri de păcănele, însă ce iese în evidență cel mai mult este ecranul de joc. Au fost folosite culori puternice, tocmai pentru a-ți atrage atenția asupra butoanelor și asupra celor mai importante simboluri de joc. Ecranul este predominant roz, iar butoanele sunt albastre și verzi, pentru a ieși în evidență. Grafica acestui joc nu este una foarte complexă, dar bonusurile și câștigurile sunt destul de captivante. Ai la dispoziție butoane pentru reglarea numărului de linii de plată (butoane + și -), butoane pentru reglarea numărului de credite pariate (butoane + și -), un buton pentru tabela de plată, unul pentru autoplay, unul pentru dublaje (gamble) și unul pentru Start.

Lucky Lady Charm online este un slot standard format din 5 role și 10 linii de plată active. Partea cea mai bună la acest joc este faptul că ai la dispoziție pariuri începând de la 0.01 monede până la 450 de monede, pentru toate buzunarele, cum s-ar spune. Recomandarea noastră este să optezi pentru mize mai mici pentru început, astfel încât să te poți bucura de mai multe runde. Prima dată poți juca Lucky Lady Charm gratis chiar aici pe site. Dacă vrei să adaugi mai multă adrenalină, joacă folosind bonusul fără depunere de la Admiral, în valoare de 200 RON + 75 rotiri gratuite! Acesta îți permite să și retragi câștigurile.

Lucky Lady Charm gratis – simboluri

Cele mai importante elemente la sloturile online sunt simbolurile, care îți pot aduce șanse mai mari de câștig. În cadrul unui joc de Lucky Lady Charm online există două simboluri importante: Wild și Scatter.

Simbolul Wild este reprezentat chiar de personajul feminin. Acest simbol norocos înlocuiește toate celelalte simboluri și te ajută să îți completezi combinațiile din joc. Dacă nimerești simbolul Wild, îți poți dubla sau chiar tripla câștigurile! Cu toate acestea, simbolul Wild nu poate înlocui simbolul Scatter, care este reprezentat în cadrul jocului de Lucky Lady Charm online de bila magică sau globul de sticlă.

Simbolul Scatter este reprezentat de un glob de cristal și declanșează rotiri gratuite. Trei sau mai multe simboluri Scatter îți declanșează rotirile gratuite, iar pariorii experimentați susțin că regula numărul 1 în jocurile de păcănele este să obții cât mai multe altfel de simboluri pentru a-ți crește șansele de câștig.

În afară de aceste două simboluri importante, mai există și câțiva multiplicatori pe care trebuie să îi ai în vedere. Spre exemplu, literele A și K au multiplicatori de 10, 50 și 125 monede, în timp ce trifoiul cu patru foi are multiplicatori de 15, 75 și 250 de monede. Potcoava are multiplicatori de 20, 100 și 400, iar dacă nimerești de 2, 3, 4 sau 5 imagini cu ladybugs, suma pariului se înmulțește cu 2, 25, 125 sau în cazul cel mai norocos, cu 750 de monede!

Cum joci Lucky Lady Charm gratis?

Dacă ești un jucător începător, ar fi bine să începi cu varianta gratis a sloturilor pentru a te obișnui cu toate simbolurile și să vezi mai exact ce fac ele. Dar poți juca Lucky Lady Charm online gratis și în același timp să te bucuri și de câștiguri mari! Cum faci asta? Simplu! Poți juca fie direct aici pe site (în varianta fără miză reală), fie prin valorificarea bonusului pe care îl primești de la Admiral (în varianta pe bani reali).

Cei de la Admiral îți oferă 200 RON și 75 de rotiri gratuite pentru simpla înregistrare pe site-ul lor. Iar tu poți folosi acești bani și rotirile gratuite pentru a-ți crește câștigurile la 77777 jocuri păcănele clasice! Practic, când spunem că joci gratis, de fapt joci pe banii cazinoului online.

Ce trebuie să faci pentru a colecta acest bonus și pentru a-ți încerca norocul? Primul pas pe care trebuie să îl faci este să îți înregistrezi un cont pe site-ul celor de la Admiral, să atașezi o copie după buletin și după o factură recentă și asta e tot! Aștepți verificarea contului și dacă totul este în regulă, te poți bucura deja de bonusul primit și poți încerca cât mai multe sloturi online! Acest bonus fără depunere îl poți folosi fie pentru a testa jocurile de păcănele. Având în vedere faptul că joci gratis, că nu scoți niciun leu din propriul buzunar, îți va fi mult mai ușor să experimentezi și să iei poate decizii mai curajoase. Nu se știe niciodată cât de aproape ești de marele jackpot. Poate după 50 de rotiri gratuite, te vei putea lăuda la prietenii tăi cu un câștig pe măsură și o investiție inexistentă din partea ta. Dacă îți plac sloturile online de la Admiral, după ce ți-ai epuizat bonusul la înregistrare, poți lua și bonusul la prima depunere de 100% până la 800 RON! Ce înseamnă acest lucru? Dacă prima ta depunere va fi de 700 RON, vei avea de fapt în cont 1.400 RON și îți vei dubla astfel și șansele de câștig!

Intră aici și ia-ți bonusul fără depunere la păcănele online de la Admiral!

În concluzie, dacă vrei să îți încerci și tu norocul la acest slot popular, tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pe site-ul celor de la Admiral, să colectezi bonusul fără depunere și să urmărești simbolurile norocoase de Wild și Scatter. Niciodată nu sunt prea multe rotiri gratis așa că, profită de ele din plin. Poate următoarea ta rotire va fi cea care îți va aduce câștigul cel mare. Mult noroc!