alegere joc pacanele

Cum alegem un joc pacanele profitabil

În multitudinea de cazinouri online apărute în ultima perioadă, alegerea unui joc pacanele pe placul nostru poate fi o misiune cu adevărat dificilă. Iar dacă dintre acestea mai avem de optat şi pentru un joc pacanele care să ne avantajeze din punct de vedere financiar, atunci chiar trebuie să ne punem puţin mintea la contribuţie. Aceasta întrucât, de cele mai multe ori, jocurile de tip slot sunt văzute mai mult ca o formă de distracţie şi de petrecere a timpului în mod plăcut, fără a fi luate în calcul câştigurile de ordin financiar, care pot fi de-a dreptul impresionante. Prin urmare, vă prezentăm în rândurile ce urmează câţiva paşi pe care jucători cu experienţă ni-i recomandă pentru alegerea unui joc pacanele avantajos pentru buzunarul nostru.

De ce să joc pacanele online?

În primul rând, trebuie făcută o diferenţă clară între jocurile online şi cele la aparate. Din acest punct de vedere, putem spune că un joc pacanele online este mult mai avantajos pentru noi decât unul la aparatele de la colţul blocului, din mai multe motive. În primul rând, totul se desfăşoară din faţa calculatorului, fără niciun efort din partea ta. De asemenea, marja de câştig în online este mai mare decât la sălile în fizic, astfel încât porneşti din start cu o şansă în plus. Nu în ultimul rând, la un joc de pacanele online nu ai plafon pentru câştiguri, iar banii îi poţi transfera foarte uşor din contul tău de jucător în contul personal.

Reguli de urmat pentru a face profit la pacanele

După ce am făcut alegerea între cazinoul clasic şi cel online, urmează etapa în care trebuie să alegem un joc profitabil pentru noi. Aceasta în condiţiile în care, pe cazinourile online ai la dispoziţie sute de jocuri de tip slot, din toate categoriile. Astfel dacă doreşti un joc de pacanele clasic, ai de ales între jocurile de tip 77777 sau jocurile cu fructe. De asemenea, dacă eşti tipul modern şi deschis la nou, te poţi orienta spre un joc pacanele cu o grafică tridimensională ori inspirat din producţii cinematografice de succes. De asemenea, poţi participa la turnee incitante de video poker, în cadrul cărora poţi beneficia de câştiguri substanţiale.

Nu toate aceste jocuri funcţionează la fel şi nu toate oferă aceeaşi marjă a câştigului. De obicei, rata de câştig la jocuri de pacanele online este de peste 60 la sută şi poate ajunge şi la peste 90 la sută. Din acest punct de vedere putem spune că o rată de câştig mai mare poate reprezenta un avantaj în plus în faţa cazinoului la joc pacanele. De asemenea, un alt criteriu de alegere a unui joc pacanele profitabil îl reprezintă liniile de plată. Acestea reprezintă numărul maxim de combinaţii pe care le puteţi forma cu ajutorul simbolurilor câştigătoare. Acestea diferă şi în funcţie de numărul de tamburi. Dar, cum majoritatea jocurilor slot moderne au cate cinci tamburi rotitori, numărul liniilor de plată este cuprins între minimum cinci şi poate ajunge la 20 sau chiar 30. Prin urmare, mai multe linii de plata înseamnă mai multe şanse de câştig pentru tine.