crazy monkey

Crazy Monkey: distracție la pacanele cu maimute

13 aug. 2017

Acum ceva ani, Crazy Monkey era unul din cele mai populare jocuri de pacanele. Jocul a făcut furori în foarte multe țări est-europene și a rămas în sufletul multor jucători. În articolul de astăzi ne întoarcem asupra acestui joc foarte îndrăgit! Pregătește-te de câștig și află care sunt ofertele speciale.

Crazy Monkey este un joc de pacanele cu desene animate, în care personajul principal este o maimuță. Jocul de pacanele cu maimute este foarte amuzant și amintește mult de jocurile electronice din copilărie. Pentru un joc clasic de pacanele, jocul este destul de interactiv și are elemente foarte interesante.

Jocuri de pacanele cu maimute în cazinourile online

Crazy Monkey a cam dispărut din cazinouri, putând fi  însă încă jucat online în varianta originală, în mod gratuit. Este distractiv să joci pacanele cazino noi! Cei interesați de jocuri de pacanele cu maimute pe bani pot încerca totuși alte variante mai noi. 7 Monkeys este unul din cele mai atractive jocuri de pacanele cu maimute ale momentului. Acesta poate fi jucat la NetBet. Jocul este foarte interactiv și are elemente speciale, oferind în același timp plăți foarte bune. Profită și tu de un bonus exclusiv la NetBet și câștigă la acest joc de pacanele cu maimute!

pacanele maimute

Crazy Monkey – pacanele cu maimute in stil retro

Revenind la Crazy Monkey, jocul este foarte simplu și distractiv. Iată care sunt cele mai importante elemente pe care trebuie să le știi dacă vrei să joci:

PovesteStructuraLinii de platăPayoutSimboluriRunda bonus
Crazy Monkey ne poartă în junglă, acolo unde o maimuță pusă pe șotii ne așteaptă plină de energie. Interfața este simplă și la obiect, iar butoanele sunt așezate la îndemână și marcate foarte clar. E foarte ușor să îți dai seama ce face fiecare. Grafica este rudimentară, diferența fiind foarte mare față de jocurile de pacanele actuale. Simbolurile au însă animații, iar personajul principal (maimuța) face fel de fel de giumbușlucuri.
Jocul face parte din gama de jocuri pacanele maimute cu 5 role (tamburi) și 3 rânduri.

Pariul maxim este de 225 de credite și putem alege ușor cât vrem să pariem pe fiecare rotire.  Cu ajutorul butonului Bet putem regla rapid pariurile.

Jocul de pacanele cu maimute Crazy Monkey are 9 linii de plată ajustabile. La fiecare rotire putem alege numărul de linii pe care vrem să jucăm. Numărul de linii de plată indică numărul de modalități de câștig. De cele mai multe ori este util să jucăm pe cât mai multe linii.
Nivelul maxim de câștig în Crazy Monkey este de 5000 de credite. Câștigurile pot fi de asemenea dublate cu ajutorul funcției gamble. La fiecare câștig putem alege dacă vrem să ne colectăm creditele sau să le pariem pentru a le dubla.

Șansele sunt 50/50. Funcția gamble este diferită față de cele obișnuite. Trebuie astfel să alegem o carte cu valoarea mai mare decât a dealer-ului. În cazul în care reușim, putem apoi să optăm pentru repetarea funcției (și dublarea noului câștig) sau pentru încasarea creditelor câștigate. Nu există limită pentru numărul de ori la care putem repeta funcția gamble în Crazy Monkey.

Acțiunea la jocuri pacanele maimute Crazy Monkey are loc în junglă, iar interfața este adaptată pe măsură. Prin urmare, aceasta este preponderent verde.

Fundalul aduce o vegetatie specifica jungle, iar în prim plan se află maimuța amuzantă. Simbolurile se încadrează și ele foarte bine tematicii, așa că găsim printre ele fluturi, lei, șerpi, banana și ananași. Crazy Monkey este un joc de pacanele cu maimute mai vechi, dar care are însă elemente speciale. Întâlnim așadar simboluri wild și scatter. Simbolul wild este reprezentat de o mască africană. Aceasta poate ajuta la formarea  de câștiguri, înlocuind alte simboluri pentru a completa liniile de plată. Simbolul scatter sau bonus este reprezentat de maimuță. Atunci când prindem cel puțin 3 simboluri de maimuță pe ecran este declanșată o rundă bonus.

Runda bonus la jocuri pacanele maimute Crazy Monkey deschide un ecran nou. Aici ne aflăm în fața unui cadru nou. Putem vedea maimuța și un set de frânghii. Maimuța trebuie să tragă de fiecare frânghie, în speranța că vor cădea fructe și nu pietre. Fructele aduc credite care se adaugă la câștig. Runda bonus se termină atunci când maimuța este lovită de pietre. În cazul în care plasezi un pariu mai valoros, maimuța va avea o cască drept protecție, care o va salva în fața unei lovituri. Jocul este însă și mai atractiv de atât, existând chiar o a doua rundă bonus.

Dacă reușești să tragi de toate frânghiile și să nimerești doar fructe, va începe o nouă rundă bonus. În timpul acesteia trebuie să ghicești pe ce banner se ascunde un câștig. Trebuie să alegi mai exact banner-ul din stânga sau din dreapta. În cazul în care nimerești, vei primi un anumit număr de credite. La sfârșit de tot se vor aduna toate creditele câștigate în rundele bonus și vor fi transformate în bani în contul de jucător din Crazy Monkey.

Trucuri la Crazy Monkey

Crazy Monkey este un joc de pacanele cu o întreagă istorie. De-a lungul timpului au apărut mai multe teorii potrivit cărora jocul poate fi aranjat, dar adevărul este că nu există nicio metodă prin care putem influența câștigurile. Jocurile de pacanele online funcționează pe baza unui sistem aleatoriu de generare a simbolurilor pe fiecare rotire. Nu putem astfel să știm ce simboluri apar și nici nu putem să aranjăm jocul. E important să știi acest lucru și să nu cazi pradă celor care vând trucuri.

Nu există trucuri pentru asigurarea câștigurilor la jocul de pacanele Crazy Monkey, dar există în schimb pași pe care îi poți îndeplini pentru a juca inteligent. În primul rând, asigură-te că știi ce face fiecare buton și cum funcționează jocul. Nimic nu este mai rău decât jocul la nimereală, fără habar. Oferă-ți timp pentru a înțelege liniile de plată, creditele, runda bonus, funcția gamble etc. În același timp, nu paria mai mult decât îți poți permite și nu plasa pariuri prea mari dacă nu ai un buget pe măsură. Poți ajunge astfel să pierzi rapid și să nu apuci să joci cât de așteptai. Odată ce ai înțeles cum funcționează jocul, stabilește-ți un buget și calculează cât poți paria pe fiecare rotire.

Alternative

Jocul de pacanele Crazy Monkey este un exemplu clasic de pacanele cu maimute. Acesta este foarte asemănător cu Fruit Cocktail. Dacă vrei să încerci și alte jocuri clasice, joacă și Book of Ra, Sizzling Hot Deluxe, Lucky Lady Charm Deluxe, Columbus Deluxe, Rex, Gorilla sau Golden Sevens. Dintre jocurile de pacanele cu maimute noi, nu rata 7 Monkeys.

Concluzii

Crazy Monkey este un joc clasic de pacanele maimute, ce poate fi jucat gratis în varianta online. Acesta are o rundă bonus atractivă și un personaj principal foarte simpatic. Grafica sa este destul de depășită, dar din când în când merită să te întorci să joci acest joc clasic care amintește de perioada anilor ‘80-‘90. Nu uita că ai la dispoziție jocuri noi foarte atractive de pacanele cu maimuțe. Profită și tu de un bonus exclusiv și câștigă acum!