conti-cazino-81-rotiri-gratuite

Conti Cazino 81 rotiri gratuite fără depunere

Suntem siguri că ai mai jucat până acum la păcănele Lucky Lady Charm Deluxe. Și suntem și mai siguri că, grație caracteristicilor fenomenale ale jocului, ai avut parte de super distracție și de câștiguri magice. Ei bine, azi vrem să-ți prezentăm un bonus Conti Cazino 81 rotiri gratuite valabile la această super păcănea Novomatic Greentube!

Oferta nu mai este valabilă.

Bonus fără depunere

Runde gratis la păcănele

Joacă la Conti Cazino cu un bonus fără depunere! În câteva minute îți faci cont, apoi poți da START la distracția pe care ți-o doreai.

Profită acum
jocpacanele noroc

Dacă ești sigur pe tine, poți da direct click pe link și vedea mai multe pe site-ul Conti Cazino! Totuși, nu te avânta fără să știi mai multe despre oferta cu 81 rotiri Conti. Și citește mereu termenii și condițiile promoțiilor pe care le vrei, pentru a te asigura că faci totul ca la carte!

Conti Cazino 81 rotiri gratuite: detalii despre bonus

Începem în forță prezentarea acestui bonus Conti Cazino 81 rotiri gratuite. Cum? Spunându-ți că este unul fără depunere, deci face parte din cele care nu îți cer investiții. Doar timp și entuziasm, pentru că joci una dintre cele mai populare păcănele online

Lucky Lady Charm Deluxe, jocul la care sunt valabile cele 81 rotiri Conti Cazino, nu are nevoie de prea multe prezentări. E o păcănea ușor de jucat, profitabilă și cu o tematică unică, că doar nu degeaba a rămas printre preferatele jucătorilor. Și nu-i de ieri în lista de preferate, ci de prin 2018 când a fost lansată. Ai toate motivele să iei un bonus la acest joc!

Cum iei cele 81 rotiri gratuite Conti Cazino?

Cum am zis, oferta Conti Cazino 81 rotiri gratuite este una la înregistrare, fără depunere, concepută pentru jucătorii noi. Conti e un operator destul de nou pe piață, deci multe persoane încă nu au cunoscut platforma lui elegantă de jocuri de noroc. Bonusul despre care vorbim azi este însă un motiv numai bun pentru a face asta. Hai să vedem cum îl iei!

Dă click pe ofertă

Un simplu click pe Profită acum de mai sus te va duce pe pagina de promoții de la Conti. Caută oferta despre care vorbim azi.

Fă-ți un cont nou

Treci prin procesul de înregistrare. Completează corect, cu datele tale reale, formularul de creare cont, apoi finalizează procesul.

Revendică rundele

Conectează-te în noul tău cont și treci tot acum și prin procesul KYC. Apoi, revendică din cont cele 81 rotiri Conti cazino și joacă-le!

Oferta Conti Cazino 81 rotiri gratuite este disponibilă doar pentru anumiți jucători. Este un bonus exclusiv, valabil doar în anumite condiții. Contactează echipa de suport Conti Cazino dacă ai nevoie de mai multe detalii sau de ajutor în procesul de revendicare.

Condiții bonus Conti Cazino 81 rotiri gratuite

Ca orice altă ofertă, și bonusul Conti Cazino 81 rotiri gratuite are condiții speciale. Aici vorbim atât de cele de rulaj, cât și de altele specifice, cum ar fi valoarea rotirii și suma maximă pe care o poți retrage din promoție. 

Nu e panică! Aceste cerințe din cadrul bonusului fără depunere cu 81 rotiri Conti Cazino sunt absolut normale. Sunt concepute astfel încât operatorul să fie protejat de cei cu intenții nu prea bune – de exemplu, de cei care nu au conturi reale. De asemenea, cerințele sunt utile și în strategia de joc responsabil, ajutând în protejarea minorilor de jocurile de noroc. 

Rulaj la bonusul cu 81 rotiri Conti Casino

Rulajul la bonusul Conti Cazino 81 rotiri gratuite nu-i nici mare, dar nici mic. Este, dacă e să-l comparăm cu cel de la alte cazinouri, undeva pe la mijloc. Și îl poți îndeplini rapid, cum e mereu cazul, la jocuri de păcănele. Vezi articolul nostru despre jocuri aparate Conti Cazino și convinge-te că ai unde să te distrezi!

Dar, mai exact, ce factor de rulaj există în cazul acestui bonus cu 81 rotiri gratuite Conti Cazino? Păi, pentru a retrage bani din ofertă trebuie să rulezi câștigurile din runde de 50x. Mai exact, dacă ai câștigat 100 lei trebuie să rulezi 5000 lei. Vei vedea că faci acest rulaj destul de repede, chiar dacă suma pare mare!

Alte cerințe ale ofertei Conti Cazino 81 rotiri fără depunere

Pe lângă condițiile de rulaj, la oferta Conti Cazino 81 rotiri gratuite mai sunt alte câteva cerințe de care trebuie să ții cont. Și le vom enumera imediat, astfel încât să fii 100% pregătit de distracție!

  • Valoarea unei runde în cadrul ofertei 81 rotiri Conti Cazino este de 0,4 lei. Cum am zis, free spinurile sunt valabile doar la păcăneaua Novomatic anterior menționată.
  • Ai 7 zile la dispoziție să joci rundele gratuite, începând cu ziua în care ai revendicat promoția. 
  • Rulajul în cazul celor 81 rotiri gratuite Conti Cazino trebuie îndeplinit, de asemenea, în cel mult 7 zile. Dacă faci o retragere înainte să îndeplinești aceste condiții, vei pierde câștigurile din bonus. 
  • Suma maximă pe care o poți scoate din cele 81 rotiri Conti este 200 lei. De asemenea, pentru a retrage ce ai câștigat este nevoie să faci o depunere de cel puțin 100 de lei.
  • La îndeplinirea rulajului se iau în calcul doar pariurile mai mici de 5 lei. Dacă joci cu sume mai mari, pariurile nu vor fi luate în considerare la rulaj.

Vezi că mai poți lua și un bonus de bun venit Conti Cazino! Dacă ai de gând să joci mai mult și să cercetezi mai bine platforma, această ofertă este mai potrivită nevoilor tale. 

Concluzii

Oferta Conti Cazino 81 rotiri gratuite este una foarte bună. Primul motiv? Oferă free spins la una dintre cele mai bune păcănele din toate timpurile. Alte motive? Păi, este un bonus fără depunere cu runde la păcănele, este simplu de revendicat și îți poate oferi câștiguri bune. Noi ți-o recomandăm cu drag și îți urăm distracție plăcută!