contact admiral

Contact Admiral

17 nov. 2021

În cazul în care dorești să afli o informație anume, îți sunt puse la dispoziție mai multe opțiuni de contact Admiral. Până la urmă, dacă afli ceva de care nu ești 100% sigur, cel mai bine este să întrebi pe cineva din domeniu! Metodele de suport Admiral sunt disponibile tuturor, nu doar jucătorilor înregistrați. 

Bonus de bun venit

Până la 1000 RON Bonus + 50 Rotiri Gratuite

Fă-ți cont la Admiral și profită de bonusul de bun venit! Dacă ești un jucător nou, atunci profită de promoția această! Vei primi bani bonsu și rotiri gratuite chiar de la prima depunere.

Profită acum
jocpacanele noroc

Însă, de ce să nu treci prin procesul de înregistrare Admiral? Fă-ți cont în doar câteva minute, revendică bonusul de bun venit și joacă în unul dintre cele mai bune cazinouri online din țară! Și dacă ai nevoie de ajutor în legătură cu deschiderea contului, poți apela la una din metodele Admiral contact. E simplu!

Metode de contact Admiral Casino

Probabil prima ta întrebare este „Ce căi de contact Admiral sunt?”. Ei bine, vei fi bucuros să afli că există un număr variat de opțiuni prin care poți contacta cazinoul. Iar consilierii acestuia vor face tot posibilul să-ți aducă informația dorită cât mai repede. Nu contează dacă întrebarea ta este despre promoții, despre serviciile cazinoului sau pur și simplu vrei să raportezi o problemă.

De exemplu, să spunem că vrei să afli despre păcănele pe care cazinoul le are în portofoliu. Poți să citești mai întâi ghidul despre păcănele Admiral de pe Joc Păcănele. Apoi, poți apela la una dintre metodele de contact Admiral, pentru extra informații. Dar hai să nu mai lungim vorba și să vedem exact ce metode de contact ai la dispoziție!

Număr de telefon Admiral 

Probabil cea mai directă metodă de contact Admiral este numărul de telefon. Dacă apelezi la 0800 500 505 vei lua legătura instant cu unul dintre operatori. Opțiunea este valabilă în fiecare zi, de luni până duminică, în intervalul orar 10:00 – 22:00. 

Indiferent de ce întrebări ai, aceștia îți vor oferi informații cât mai personalizate. Pe lângă asta, poți fi sigur că fiecare reprezentat te va trata cu respect. Până la urmă, toți facem parte din aceeași comunitate!

Contact mail Admiral

Opțiunea clasică de contact Admiral este emailul. Poți scrie și trimite un mail la Admiral cu întrebările tale, la adresa asistentaclienti@admiral.ro. Poți fi sigur că vei primi un răspuns, însă puțin mai greu comparativ cu celelalte două metode Admiral contact. 

Serviciul de mail Admiral poate fi folosit la orice oră. Acesta este și avantajul său. Celelalte două metode Admiral contact au anumite intervale în care sunt disponibile. E-mailul este mereu o variantă! Deci, dacă joci în timpul nopții și descoperi o problemă, gen un slot care nu merge ok, nu ezita să faci o sesizare la adresa anterior menționată. A doua zi vei primi sigur un răspuns din partea cazinoului.

Live chat Admiral 

Cea mai accesibilă metodă de contact Admiral este live chat-ul. Găsești butonul de chat Admiral în partea de jos a site-ului cazinoului. După ce dai click pe el, se va deschide o fereastră și vei putea vorbi direct cu un reprezentant al operatorului. 

Live chat Admiral este disponibil atât pentru clienții români, cât și pentru restul. Deci poți vorbi în română sau în engleză. Vei primi rapid răspunsuri legate de orice serviciu al cazinoului, deci inclusiv despre gama de promoții Admiral, depuneri, retrageri, probleme legate de cont etc. 

O altă metodă Admiral contact este formularul. Nu este atât de des folosită, dar poate fi și ea utilă. Găsești formularul de suport Admiral în secțiunea Contact de pe site-ul operatorului de jocuri de noroc.

Contact Admiral – informații suplimentare

Acum că am acoperit toate metodele de contact Admiral, să vedem ce mai trebuie reținut!

  • Telefon Admiral: Contactul prin telefon se face prin numărul amintit mai devreme. Reprezintă metoda prin care primești informații cât mai personalizate. Serviciul este disponibil în fiecare zi, între orele 10:00 – 22:00.
  • Chat Admiral: E metoda prin care intri în contact direct cu un consultant. Este garantat că vei vorbi cu o persoană reală și nu cu un robot. La fel ca și în cazul telefonului, poți trimite un mesaj între orele 10:00 și 22:00. Iar dacă ai trimis un mesaj în afara orelor de program, vei primi un răspuns în ziua următoare.
  • Email Admiral – După cum am menționat și mai devreme, poți trimite un mail oricând. Timpul de răspuns variază în funcție de activitatea serviciului de relații cu clienții.

Suport Admiral – întrebări frecvente

Tot în secțiunea contact Admiral vei găsi și răspunsuri la cele mai frecvente întrebări puse de jucători. Îți recomandăm ca, în cazul în care ai nevoie de un răspuns, să vezi această listă mai întâi. Așa poți economisi mult timp, deoarece multe probleme au deja rezolvările la vedere. 

Deci, prin această opțiune de suport Admiral, poți afla mai multe despre:

  • Jocul propriu-zis – Aici vei găsi informații despre toate tipurile joc oferite de cazinou. De exemplu, poți descoperi ce jocuri poți încerca fără să pui mize. Sau alternativ, poți afla cum poți paria;
  • Înregistrare și logare – În această categorie, vei găsi informații cu privire la procesul de înregistrare și logare. De exemplu, poți afla de ce este necesar să oferi adresa ta de email pentru procesul de înregistrare. Sau, poți vedea în detaliu toți pașii înregistrării;
  • Depunere și retragere – După cum îi spune și numele, aici găsești informații despre tot ce ține de depuneri și retrageri Admiral. Poți găsi explicațiile pas cu pas, tipurile de metode prin care poți realiza tranzacții, limitele maxime și minime;
  • Bonusuri și promoții – E probabil cea mai utilă categorie. Aici găsești mai multe informații legate de bonusuri. De exemplu, ai în ea explicații despre ce sunt de fapt banii bonus, care este programul de loialitate sau ce avantaje primești dacă îți inviți prietenii să joace la Admiral.

Concluzii

Toate metodele de contact Admiral sunt simplu de folosit. Chat-ul și numărul de telefon sunt disponibile în fiecare zi, de la 10 la 22 seara. În afara acestui interval, folosește adresa de mail Admiral sau formularul de pe site. Vei primi și așa răspunsuri rapide. 

Poți apela la Admiral contact oricând ai nevoie de ajutor. Deci, dacă nu ai găsit răspunsul în lista cu întrebări frecvente de pe site, nu ezita să ceri ajutor. Poți cere asistență de la serviciul de suport Admiral și când vrei să-ți faci contul și când nu reușești să faci o depunere sau când vrei să iei un bonus. De asemenea, cazinoul apreciază feedback-ul, de oricare tip ar fi el. Deci dacă depistezi probleme, scrie pe chat sau trimite un e-mail. Așa ajuți cazinoul să ofere experiența pe care orice jucător și-o dorește. Îți dorim distracție plăcută!