columbus

Columbus Deluxe – explorează câștiguri la păcănele

10 aug. 2017

Columbus Deluxe este un joc de pacanele clasice pe care mulți jucători îl știu din sălile de joc. Acesta face parte din seria de jocuri electronice pacanele create de Novomatic Gaminator și ne invită să explorăm câștiguri care fac istorie!

În jocul Columbus Deluxe pornim într-o călătorie de neuitat. Cristofor Columb ne poartă cu navele sale către câștiguri care de care mai atractive. Versiunea Deluxe este o îmbunătățire a celei originale, așa că experiența este cu atât mai bună.

Câștig de 500 de euro la Columbus Deluxe

Columbus Deluxe este un joc de pacanele ca la cazino care plătește foarte bine și destul de des. Așa se face că un finlandez a prins doar de curând un câștig de 500 de euro pe un pariu de 1 euro. Finlandezul a plasat un pariu simplu și a primit pe ecran 5 simboluri cu valoare foarte bună. Așa se face că premiul său a ajuns la 500x față de pariul plasat și deci la 500 de euro.

Jocul de pacanele online Columbus Deluxe plătește frecvent, așa că poți prinde și tu un astfel de câștig!

pacanele vechi

Columbus Deluxe, istorie la jocuri electronice pacanele

Columbus Deluxe este un joc foarte interesant de pacanele clasice, care aduce pe tamburi o istorie aparte. Iată care sunt cele mai importante elemente ale sale:

PovesteStructuraLinii de platăPayoutSimboluriRunda bonus
Cei de la Novomatic s-au gândit să dedice acest joc de pacanele ca la cazino exploratorului Cristofor Columb. Asemeni descoperirilor făcute de Columb, ale noastre vor fi și ele foarte atractive. Columb a descoperit America și bogățiile sale, în timp ce noi pornim pe urmele câștigurilor în bani. Jocul aduce simboluri care spun foarte bine povestea descoperirii Americii.
Columbus Deluxe are 5 role și 3 rânduri. Jocul are o interfață în culori calde, care creează o atmosferă relaxantă. Butoanele sunt așezate la fel ca în cazul celorlalte jocuri clasice de la Novomatic (ex.Book of Ra, Sizzling, Lucky Lady Charm). Columbus Deluxe este un joc de pacanele vechi, din categoria celor clasice. Prin urmare, grafica sa nu este cea mai avansată. Mulți jucători sunt atrași însă tocmai de aspectul retro, la fel precum cel de la aparatele din sălile de joc.
Jocul Columbus Deluxe are 10 linii de plată ajustabile, însemnând că pentru fiecare rotire putem alege câte din ele vrem să fie active. În acest fel avem un control foarte mare asupra valorii pariurilor și felului în care decurge jocul. Liniile de plată, numite și linii de câștig, sunt cele care arată pozițiile în care trebuie să se așeze simbolurile pentru a genera câștiguri. Acestea pot fi văzute în tabela de plată a jocului. Nu uita că la fiecare rotire contează doar liniile de plată active. Dacă simbolurile s-au așezat câștigător pe o linie, dar aceasta nu era activată, nu primești nimic. Din acest punct de vedere, e util să joci pe toate liniile de plată.
Columbus Deluxe are un payout de 97.03%, așa că plătește foarte bine și mai ales, frecvent. Toate câștigurile pot fi pariate cu funcția gamble. Funcția gamble este cea clasică, în care trebuie să ghicim culoarea unei cărți de joc pentru a ne dubla câștigul.

Jocul este construit în jurul poveștii lui Columb, așa că simbolurile sale încearcă să sugereze cât mai bine parcursul acestuia.

Printre simboluri găsim o serie de nave, bijuterii, regina Spaniei, semne de cărți de joc și pe Columb însuși. Unele simboluri plătesc chiar și atunci când sunt doar 2, în timp ce pentru altele avem nevoie de cel puțin 3 pentru a înregistra un câștig.  Câștigurile pentru 2 simboluri sunt valabile pentru Columb, regină, lănțișorul de aur și sextant. Pentru restul avem nevoie de 3.

Columb este simbolul wild și poate înlocui orice alt simbol, cu excepția celui scatter. Simbolul scatter are 3 forme (3 nave). Oricare dintre ele servește drept scatter și declanșează runda bonus atunci când apar în număr de cel puțin 3.

Cel valoros simbol din joc este Columb. Pentru 5 simboluri de acest tip primim 50000 de credite. Pe locul 2 ca valoare este regina Izabela, cu 10000 de credite.

Runda bonus din jocul de pacanele vechi Columbus Deluxe aduce 10 rotiri gratuite. Rotirile pot fi suplimentate dacă prindem încă 3 simboluri scatter în timpul lor.

Trucuri la Columbus Deluxe

Ca toate jocurile clasice, Columbus Deluxe este destul de cunoscut jucătorilor. Iată însă o serie de trucuri de luat în vedere:

Nu juca repezitFolosește cu prudență funcția gambleJoacă maximum de rundeAlternative
Jocul rapid nu reprezintă niciodată o alegere bună. Oferă-ți timp pentru a gândi fiecare rotire și nu te arunca asupra jocului fără un plan. Destul de multe aspecte îți pot scăpa atunci când te grăbești. Ia-ți timp pentru a înțelege regulile și toate elementele speciale!
Este foarte important să înțelegi funcția gamble și să o folosești în avantajul tău. Aceasta reprezintă un pariu de tip totul sau nimic, util pentru dublarea câștigurilor mai mici. Pentru câștigurile mari este destul de riscant să folosim gamble.
Cheia la jocuri electronice pacanele este să rămâi cât mai mult în joc. Pentru aceasta, ai nevoie să îți planifici foarte bine bugetul pe fiecare rotire. Este recomandat să îți stabilești de la început suma și timpul de joc. Poți apoi foarte ușor să îți distribui bugetul pe fiecare rotire pentru a putea juca cât mai multe runde.
Columbus Deluxe este un joc de pacanele vechi foarte atractiv. Asemănătoare cu el mai sunt și Book of Ra, Lucky Lady Charm, Dolphin Pearl, Jewels 4 All, Queen of Hearts sau Flame Dancer. Dacă îți plac jocurile retro, atunci caută în general gama de jocuri electronice pacanele de la Novomatic. Aceștia sunt cei care au creat cele mai multe dintre jocurile clasice de succes.

Concluzii

Columbus Deluxe este un joc de pacanele vechi, care rămâne în preferințele multor jucători datorită tematicii foarte atractive și faptului că plătește foarte bine. Jocul are elemente speciale și este simplu de jucat, având un farmec foarte ridicat. Acesta este unul din cele mai interesante jocuri electronice pacanele din seria celor clasice. Intră și tu în joc și pornește în căutarea câștigurilor de top!