Colindă printre stele Vlad Cazino

Colindă printre stele cu Cârnăcior la Vlad Cazino

6 dec. 2022

Iarna aceasta vine cu o Colindă printre stele Vlad Cazino! Alături de Cârnăcior, prietenul lui Vlăduț, vei avea șansa de a câștiga o parte din premiile festive în valoare de 500.000 RON. În drumul tău printre stele, porcușorul Cârnăcior va fi alături de tine și îți va aduce premii atât în rotiri gratuite, cât și în bani cash.

Ofertă specială

Cadouri de Crăciun de 500.000 RON

Colindă printre stele cu Cârnăcior la Vlad Cazino și vei avea șansa să primești cadouri în valoare totală de 500.000 RON!

Profită acum
jocpacanele noroc

Dacă vrei să iei și tu parte la această promoție și să intri în spiritul Crăciunului, atunci nu ar strica să dai click pe butonul portocaliu de mai sus. Vei ajunge direct pe site-ul cazinoului și vei putea să treci prin procesul de înregistrare Vlad Cazino pentru a avea acces la toate ofertele speciale. Dar mai multe despre asta poți afla chiar citind în continuare!

Ce este oferta Colindă printre stele Vlad Cazino?

Nu putem lua parte la activitățile specifice Crăciunului fără o Colindă printre stele Vlad Cazino. Operatorul a dorit ca prin această ofertă să aducă cadouri la câți mai mulți dintre jucătorii săi. De aceea, premiile sunt constante și vei avea oportunitatea de a câștiga ceva în fiecare zi pe perioada lunii decembrie.

Mai exact, promoția va avea loc de pe 1 decembrie 2022 până pe 3 ianuarie 2023. În timpul acesta, cei care optează pentru ofertă vor asista la 3 etape diferite, fiecare ținând 11 zile. Pentru a se califica, jucătorii vor trebui să strângă câte 5 puncte. Dar mai multe despre modul în care vei reuși să le obții vei afla în secțiunile următoare. Ce mai trebuie să știi acum este că pentru fiecare etapă, fiecare persoană va putea primi maxim 5 premi, iar premiile în cash nu vor avea cerințe de rulaj.

Cum revendici premiile din Vlad Cazino oferta de Crăciun?

Acum, credem că e timpul să trecem la cea mai importantă parte a ofertei Colindă printre stele Vlad Cazino, și anume, revendicarea acesteia. Pentru început va trebui să știi că atunci când te înregistrezi, vei avea două opțiuni de bonusuri pe care le vei putea lua:

  • 100% până la 1994 RON la prima depunere + 400 Rotiri Gratuite la păcănelele EGT
  • 100% până la 1500 RON la prima depunere + 200 Rotiri Gratuite la Rise of Ra

După aceea, următorul pas pe care va trebui să-l faci pentru a participa la aceste promoții Vlad Cazino va fi să optezi pentru ea. Iar acum, tot ce ți-a mai rămas de făcut este să joci la orice păcănea sau la orice masă din Live Casino. Pentru fiecare 50 RON jucați la păcănele sau la mese live, vei primi câte un punct. Și, după cum am menționat ulterior, vei avea nevoie de minim 5 puncte pentru a te putea califica în promoție.

Ce etape are competiția Colindă Vlad Cazino?

O colindă printre stele Vlad Cazino, mai exact, o etapă la această ofertă ține 11 zile. Și vor fi 3 etape, dacă îți mai amintești ce am zis mai înainte. Hai să vedem de când până când vor ține acestea!

Steaua 1

1 decembrie 2022 ora 00:01 - 11 decembrie 2022 ora 23:59

Steaua 2

12 decembrie 2022 ora 00:01 - 22 decembrie 2022 ora 23:59

Steaua 3

23 decembrie 2023 ora 00:01 - 3 ianuarie 2023 ora 23:59

În urma extragerilor pentru aceste trei etape vei putea primi maxim 5 premii, care vor fi creditate în maximum 72 de ore de la încheierea promoției.

Recompense de la Cârnăcior Vlad Cazino

Știi când ți-am zis că la Colindă printre stele Vlad Cazino trebuie să acumulezi 5 puncte pentru calificare? Ei bine, pentru aceste puncte vei primi automat 20 de rotiri gratuite la jocul de păcănele Temple Tumble 2 Dream Drop. Iar asta nu e singura recompensă! Iată ce mai poți primi în funcție de numărul de puncte pe care le-ai strâns!

  • Nivel Star (500 puncte): un câștigător primește 50.000 RON;
  • Nivel Gold Bauble (100 puncte): 15 câștigători primesc 5.000 RON;
  • Nivel Silver Tinsel (50 puncte): 40 câștigători primesc 1.250 RON;
  • Bronze  Bead (10 puncte): 100 câștigători primesc 250 RON;
  • Candy Cane (5 puncte): 5.000 câștigători primesc 20 FS la Temple Tumble 2 Dream Drop.

Nu uita! Dacă te califici la nivelul Silver Tinsel sau mai sus vei fi eligibil și pentru premiile de la nivelurile inferioare.

Ce mai e de știut despre Colindă printre stele Vlad Cazino?

După cum ți-am spus, operatorul vrea să mulțumească clienților săi oferindu-le cât mai multe cadouri de Crăciun. Așadar, pe lângă oferta Colindă printre stele Vlad Cazino, dacă arunci un ochi pe site în fiecare zi, vei fi surprins de multe alte promoții disponibile pentru tine.

Sunt oferte ce apar aleatoriu în anumite zile din luna decembrie. De aceea, ar trebui să fii mereu atent să vezi când apar noi oportunități de câștig. Poți primi rotiri gratuite la diverse jocuri de păcănele sau poți participa la turnee Vlad Cazino pentru bani bonus. Nu ai de unde să știi ce va fi, așa că o poți considera o aventură palpitantă de Crăciun!

Concluzii

Crăciunul nu vine numai cu o Colindă printre stele Vlad Cazino, ci și cu multe surprize de care să te bucuri aproape zilnic. Ar fi păcat să ratezi asemenea oportunități! Așadar, fă-ți sărbătorile mai frumoase printr-un simplu click! Te înregistrezi la cazino, dacă nu ai făcut asta până acum și apoi te bucuri de cadourile pe care aceștia ți le oferă.