cerinte rulaj admiral

Cerințe rulaj Admiral

3 apr. 2019

Totul despre cerințele de rulaj Admiral

Am discutat recent despre cei de la Admiral și bonusurile foarte generoase pe care aceștia le oferă, de care poți beneficia la înregistrarea prin site-ul nostru. Astăzi vom discuta despre condiții rulaj Admiral și despre cum poți să retragi bonusurile!

Cerințe rulaj Admiral – în ce constau?

cerințe rulaj admiral bonus bun venit

Toate cazinourile online aplică cerințe de rulaj atunci când oferă bonusuri jucătorilor. Aceste cerințe se referă la suma de bani pe care trebuie să o rulezi la cazino înainte ca bonusul să poată fi retras.

Cerințele de rulaj sunt niște reguli necesare cazinourilor pentru a păstra un minim avantaj de partea casei și a se proteja cu succes de eventuale evenimente neplăcute. Un astfel de eveniment poate fi reprezentat, de exemplu, de jucători care ar încasa bonusurile și le-ar retrage imediat, fără să joace deloc la cazino, lucru care ar aduce pierderi imense operatorilor.

Bonus Exclusiv

100 RON gratis + 20 rotiri gratuite fără depunere

Primești 20 de rotiri gratuite fără depunere la înregistrare, după verificarea adresei de email. Primești apoi 100 RON gratis la validarea contului și 100% până la 900 RON + 30 de rotiri gratuite la primul depozit

Profită acum
jocpacanele noroc

Bonusurile de care te poți bucura la Admiral atunci când te înregistrezi prin JocPăcănele sunt foarte avantajoase, după cum ți-am arătat în ultimele articole.

Ai la dispoziție 3 bonusuri: 50 de rotiri gratuite atunci când îți verifici adresa de e-mail, 100 RON gratis la verificarea contului și 100% până la 900 RON atunci când faci primul depozit.

Toate aceste bonusuri te pot ajuta să îți mărești capitalul de joc semnificativ, dacă le folosești cu puțină atenție! Hai să vedem care sunt condițiile de rulaj Admiral minime și cum le poți atinge cât mai rapid.

Să luăm un exemplu simplu ca să facem lucrurile mai ușoare. Să spunem că ai primit un bonus fără depunere la un cazino, în valoare de 50 RON. În cazul în care cazinoul aplică cerințe de rulaj în valoare de 50x, asta înseamnă că ar trebui să joci, în total, 50 x 50 = 2500 RON înainte să-ți poți retrage bonusul. Acesta este doar un exemplu, în realitate condițiile de rulaj Admiral sunt mult mai mici, așa cum vei vedea în acest articol.

Cerințe rulaj bonus 50 de rotiri gratuite

Primul bonus pe care îl primești la Admiral este cel care constă în 20 de rotiri gratuite la verificarea adresei de mail și 30 de rotiri gratuite la efectuarea primului depozit.

Ca să poți să retragi banii generați de rotiri, va trebui să atingi rulajul minim de 30x suma câștigată. Așadar, în cazul în care după ce ai terminat rotirile gratuite acestea ți-au adus câștiguri în valoare de 50 RON, va trebui să pariezi, în total, de 50 x 30 = 1500 RON înainte să poți solicita o retragere pentru acești bani.

Condiții rulaj bonus 100 RON fără depunere

După ce îți verifici contul, vei mai primi un bonus în valoare de 100 RON gratis.

Pentru a completa procedura de verificare, tot ce trebuie să faci este să trimiți echipei Admiral o poză cu un act de identitate valabil, precum și o factură de utilități.

Cerințele rulaj Admiral pentru acest bonus sunt, de asemenea, de 30x. Deci, dacă după ce ai folosit acest bonus te-ai ales cu câștiguri în valoare de 500 RON, va trebui să pariezi, în total, de 15000 RON ca banii să poată fi retrași.

Cerințe rulaj Admiral bonus la depunere

Atunci când faci primul tău depozit la Admiral, vei fi răsplătit cu un bonus de 100%, în limita a 900 RON. Mai exact, dacă tu depui 100 RON, primești încă 100, și vei putea să joci, în total, de 200!

Ca acest bonus să poată fi retras, va trebui să îndeplinești condițiile de rulaj de 30x. Să luăm un exemplu simplu, ca să înțelegem mai ușor. Dacă depui 50 RON, și primești un bonus de 50, va trebui să pariezi de 30 x 50 = 1500 RON ca să poți scoate banii bonus.

Aceste condiții de rulaj Admiral trebuie îndeplinite într-o perioadă de maxim 30 de zile de la data revendicării bonusurilor. E o perioadă suficientă de timp, dar e important să nu uiți să joci în această perioadă, pentru că dacă trec cele de 30 de zile și nu ai atins rulajul, atât bonusul cât și câștigurile realizate pe urma acestuia vor fi șterse.

Găsești aici informații despre cum să profiți de bonusul fără depunere și aici informații despre cum să profiți de bonusul cu depunere.

Se pot îndeplini cerințele de rulaj Admiral?

Cerințele de rulaj sperie mulți jucători atunci când află prima dată de ele. La o primă vedere, sumele pot părea foarte mari și imposibil de realizat. Însă în realitate, lucrurile nu stau deloc așa. Sunt deja mulți jucători care au reușit să îndeplinească cu succes condițiile de rulaj și să retragă sumele.

E foarte important să ții cont de un aspect pe care mulți jucători îl uită, de cele mai multe ori. În contorizarea rulajului pentru un bonus se iau în considerare atât câștigurile, dar și pierderile.

Multă lume crede că este necesar doar să câștigi ca să atingi rulajul minim – lucru total fals. Dacă la o rotire câștigi 20 RON, și la următoarea pierzi tot 20, balanța contului tău va rămâne la fel, însă în contorizarea rulajului se consideră că ai pariat 40 RON! Astfel, nu trebuie să te sperii dacă se întâmplă să mai pierzi o mână sau două. Până la urmă, ești cu un pas mai aproape să poți retrage bonusul!

Nu te arunca la pariuri foarte mari atunci când nu ai o sumă mare în cont. Încearcă să mărești și să micșorezi suma pe care o pariezi în funcție de banii pe care îi mai ai în cont. Dacă ai reușit să câștigi câteva mâini și ai strâns mai mulți bani, poți încerca și o miză mai mare, pentru că și în cazul în care pierzi, vei avea suficiente fonduri rămase ca să poți recupera.

Concluzii

Aceste condiții de rulaj Admiral despre care am vorbit sunt, cu siguranță, realizabile. Desigur, e nevoie să fii perseverent, să nu te lași influențat de emoții, și să ai un dram de noroc. Cu un sistem de joc bine gândit, ai șanse mari să poți retrage bonusurile în cel mai scurt timp posibil.

Deschide-ți și tu un cont Admiral și profită de bonusurile exclusive de pe JocPacanele. Găsești toate informațiile în link.