pacanele speciale

Cele mai tari păcănele speciale

Jocuri cu speciale

Cazinourile online își completează colecțiile mereu cu jocuri, așadar utilizatorii au la dispoziție o gama variată din care pot alege opțiunile preferate. Fie că te joci de pe PC, fie că te joci de pe mobil, pe site-ul jocpacanele.ro poți juca sute de jocuri ca la aparate fără înregistrare și chiar fără cont. Astfel, după ce devii stăpân pe strategiile de joc pe care ți le formezi în timp, vei putea să joci pe bani pentru a obține câștiguri profitabile. În continuare, îți vom prezenta o listă cu câteva dintre cele mai îndrăgite păcănele speciale.

Zodiac Wheel

blank

Zodiac Wheel este un joc de păcănele cu speciale care îți pune la propriu norocul la încercare. Acest joc inspirat din horoscop are simboluri wild, scatter și funcție gamble.
Joaca acum gratuit

Înainte de a apăsa butonul Start este necesar să fixezi miza. Caracteristic acestui joc de păcănele EGT este faptul că jucătorii au posibilitatea de a alege dintre cele 5 mize fixe care sunt plasate sub rolele jocului. 

Efectele sonore și animația fac jocul să devină mai atractiv în ochii pasionaților de păcănele speciale. Bineînțeles că nu putea lipsi simbolul Scatter care crește șansele jucătorilor de a obține combinații câștigătoare. Jocul Zodiac Wheel are 5 linii de câștig active, iar cei care îl joacă pot opta pentru a paria 1,2,5, 10 sau 20 de credite pentru fiecare rotire, ceea ce înseamnă că suma maximă ce poate fi pariată este de 100 de credite pe rotire. Majoritatea jucătorilor de sloturi online preferă să joace Zodiac Wheel sunt încântați și de opțiunea de pariere a câștigurilor pe care o prezintă jocul. Aceștia au șansa de a-și dubla recompensa dacă au ales în runda precendentă această opțiune.

Chicago

blank

Producătorul Novomatic ne surprinde mereu cu jocuri cu un design atractiv și cu câștiguri pe măsură. Dacă dorești să intri în atmosfera orașului Chicago din anii 1920, cu viața luxoasă și cu grupurile de gangsteri, acest joc este pentru tine. Joaca acum gratuit

Jocul este prevăzut cu 5 role și 20 de linii de plată. În plus, jucătorii au șansa de a se bucura de un jackpot de 20 000 de credite. Printre simbolurile care pot apărea pe rolele acestui slot online se numără: doi gansteri, o femeie, ofițerul de poliție, un băiat etc. Jocul Chicago are mai multe caracteristici bonus și premii mari. Simbolul Wild existent care aduce cele mai mari câștiguri este imaginea din Chicago View. Un alt simbol plătitor este cel de tip Scatter – care aduce plăți generoase. Pentru a intra în posesia rotirilor gratuite, vei avea nevoie de cel puțin trei simboluri de tip Scatter. Numărul de rotiri gratuite care sunt disponibile în slotul online Chicago este de 12. Există și premii multiplicatoare de la 1x la 10x pe care le pot obține jucătorii care trag sticle. Runda Gamble a jocului Chicago îoferă utilizatorilor posibilitatea de a-și dubla premiile.

Lady of fortune

blank

Acest joc are în prim plan o femeie misterioasă, fiind asemănător cu Lucky Lady Charm. Pasionații de păcănele online care aleg să se joace Lady of Fortune se bucură de o serie întreagă de elemente speciale. Joaca acum gratuit

Există inclusiv șansa de a beneficia de multiplicatori care îți vor crește câștigurile. Într-adevăr, designul și grafica nu sunt ieșite din comun, dar  efectele sonore alături de efectele de lumină conferă jocului Lady of fortune un aer mistic. Printre elementele cele mai frecvente se numără trifoiul cu 4 frunze, potcoava norocoasă, steaua și piciorul de iepure. În afară de simbolurile Wild care îți înmulțesc câștigurile, mai este o singură caracteristică și anume – o rundă de selecție care are loc în fața rolelor. 

Simboluri speciale 

Jucătorii își doresc mai multe cărți cu multiplicatori; acestea apar în tamburul mijlociu și au 2x, 3x, 4x sau 5x pe ele. În combinație cu simbolurile stivuite, acestea realizează adesea mai multe linii câștigătoare, oferindu-ți ocazia de a câștiga. Când acest lucru se întâmplă, apare o fântână de monede.

Trifoiul aduce câștiguri de 1000 de monede pentru 5 simboluri, în timp ce potcoava norocoasă îți aduce 500 de monede. Câștiguri ceva mai mici vin de la stea, piciorul de iepure, domnișoara și zarurile.

Simbolul scatter este redat printr-un papagal colorat într-o pălărie. Cu 5 astfel de elemente, oriunde pe linie, vei reuși să câștigi de 500 de ori suma totală a pariului tău. Simbolurile rămase declanșează bonusurile. Există 3 părți ale unei hărți de comori care apar pe primele 3 linii. Colectarea celor 3 te va aduce la bonusul – hartă. Comorile declanșează o altă caracteristică bonus – ai nevoie de 3,4 sau 5. Cu cât vei mai multe simboluri de acest gen, cu atât mai mult vei obține șanse mai mari pentru a declanșa caracteristica. 

Dead or Alive

blank

Acest joc are în prim plan o femeie misterioasă, fiind asemănător cu Lucky Lady Charm. Pasionații de păcănele online care aleg să se joace Lady of Fortune se bucură de o serie întreagă de elemente speciale. Joaca acum gratuit

Numărându-se printre cele mai îndrăgite păcănele NetEnt, jocul Dead or Alive pare la prima vedere, unul clasic. Însă, tematica și caracteristicile speciale îl situează în topul sloturilor online preferate de pasionații de jocuri de păcănele speciale. Pregătește-te pentru o călătorie în vestul sălbătic și bucură-te de animații interactive, elemente speciale și de bonusuri atractive. 

Linii de câștig și simboluri speciale

Jocul de păcănele Dead or Alive are 5 role, 3 rânduri și 9 linii câștig, precum și o rundă bonus care îți aduce nu mai puțin de 12 rotiri gratuite, dar și un multiplicator 2x care dublează câștigurile din cadrul rundei.

Atunci când vei juca Dead or Alive vei observa faptul că simbolurile speciale (simbolurile Scatter) sunt reprezentate de două pistoale. De asemenea, simbolurile Wild vor fi reprezentate de afișele cu tâlharii urmăriți.  Nu uita că simbolul Scatter declanșează runda bonus, însă pentru ca acest lucru să fie posibil, trebuie să prinzi cel puțin trei elemente pe ecranul de joc. De asemenea, ține cont de faptul că  Simbolul Wild înlocuiește orice alte simboluri, în afară de Simbolul Scatter. 

Vezi mai multe jocuri de păcănele noi și păcănele cu speciale!