pacanele cu animale

Cele mai bune păcănele cu animale gratis

Cazinourile online pun la bătaie o multitudine de jocuri. Întâlneşti aici păcănele axate pe teme istorice din care nu lipsesc Imperiul Roman, misticul Egipt sau strălucitoarea Franţă a Regelui Soare, păcănele care aduc în prim plan fructele, dar şi cele care au ca simbol principal „şeptarii”. Ai la dispoziție o varietate de jocuri, din care în mod cert nu puteau lipsi cele în care animalele deţin rolul principal. Fie că ne referim la păcănele cu cai, cu maimuţe, cu pisici sau cu păsări exotice, întâlneşti aici tot ceea ce îţi poţi dori, astfel încât să te distrezi pe îndelete!

Joacă păcănele cu animale gratis!

Pagina JocPacanele îţi stă la dispoziţie pentru alegerea jocurilor preferate. Dacă eşti deţinătorul unei tablete sau a unui telefon mobil inteligent, atunci lucrurile sunt extrem de simple. Platforma se accesează rapid fără a pierde din calitatea graficii şi poţi juca aici fără descărcare sau obligaţia să îţi creezi un cont de utilizator. Iată câteva dintre jocurile de păcănele cu animale disponibile gratis pe site-ul nostru!

7 Monkeys

blank

Acest joc de păcănele cu maimuțe este unul dintre cele mai interactive. Reprezentate în culori vii, pe un fond plăcut de culoare albastră, maimuţele „ocupă” tot slotul. Nu mai întâlneşti aici şi alte pictograme adiacente de tipul cărţilor de joc, aşa că jocul este 100% cu animale. Joaca acum gratuit

Babuinul „şef” multicolorat este simbolul wild al jocului şi apare pe toate cele 5 role ale slotului. Îţi vei dori să obţii un ecran plin de wilduri, deși şi celelalte combinaţii care îl încorporează aduc bani buni. Scatterul este simbolizat de banane. Ele pot apărea pe toate rolele jocului de păcănele cu animale, toate cele 5 aducând 150 de jocuri gratuite cu multiplicator x3. Dacă „prinzi” 4, atunci beneficiezi de 100 de rotiri gratuite cu multiplicator x2, 3 aducând „doar” 50 de jocuri cu multiplicator x1. Încearcă și tu unul dintre cele mai populare jocuri cu animale!

Wild Orient

blank

Jocul te introduce în jungla orientală, unde animalele sălbatice fac legea. Te întâlneşti aici cu puternicul elefant, temutul tigru, cu simpaticul urs panda şi cu maimuţica drăgălaşă, dar şi cu elegantul ibis. Joaca acum gratuit

Simbolurile cărţilor de joc se integrează în mod armonios, oferind câştiguri deloc de neglijat. Simbolul cel mai generos este cel al elefantului , urmat de tigru, ursul panda, maimuţă şi ibis. Jocul nu duce lipsă de wild, acesta fiind reprezentat de pictograma care de altfel dă şi denumirea jocului, Wild Orient. Este simbolul care te ajută să faci combinaţii câştigătoare, înlocuind orice alt simbol, mai puţin scatterul. Impozanta statuie a mamutului este scatterul acestui joc. Dacă apare pe minim 3 role, acesta dă startul a 15 jocuri gratuite dotate cu multiplicator x3. Pe parcursul rotirilor gratuite mai poţi beneficia de încă 15 jocuri dacă simbolul scatterului apare din nou. Wild Orient este unul dintre cele mai intersante jocuri cu animale de la Microgaming.

100 Cats

blank

Din gama de păcănele cu animale, acest joc aduce pe ecran o familie aristocrată de pisici. Simbolurile de pisici sunt și cele care plătesc cel mai bine. Nici cărţile de joc nu aduc câştiguri de neglijat, mai ales atunci când sunt însoțite de simbolul wild. Joaca acum gratuit

Doamna casei şi stăpâna acestor pisici preţioase este simbolul wild al slotului. Poate apărea pe toate cele 5 role şi dacă norocul îţi este prieten bun poţi obţine un câştig mega de tip „full screen wild”. Scatterul este pictograma „Cats family”, iar pentru a declanşa 10 rotiri gratuite, trebuie să apară pe minim 3 role. Pe parcursul desfăşurării jocurilor gratuite ai posibilitatea să mai obţii încă atâtea, dacă simbolul scatter apare din nou. Câştigurile des obţinute pe acest slot sunt de natură să te ţină ore bune în faţa lui. 100 Cats face parte din gama de jocuri cu animale de la EGT.

The King

blank

The King este un joc cu animale din care nu lipsesc simbolurile cărţilor de joc, însă cele mai bine plătite rămân animalelele sălbatice. Leu, rinocer, zebră, elefant, bizon, pe toate le întâlneşti în acest joc la un nivel de grafica ridicat. Joaca acum gratuit

Leul, stăpânul absolut al junglei nu putea decât să fie simbolul wild al jocului, orice alăturare cu el aducând câştiguri consistente, iar atunci când „ocupă” toate cele 5 role pe toată lungimea lor tot ecranul se „colorează” în wild şi câştigul astfel obţinut este uriaș. Scatterul este lăbuţa de animal şi apare pe rândul 1, 3 şi 5, determinând 8 jocuri gratuite a căror particularitate constă în faptul că pe parcursul acestora se afişează 2 rânduri identice oriunde pe ecran, care dacă se leagă de wild-uri pot duce de asemenea la un câstig de tip „full screen”.

Mai multe jocuri gratis găsești aici!

Verdict

Jocurile de păcănele cu animale sunt extraordinar de ofertante prin numărul lor mare şi prin diversitatea de animale sălbatice şi nu numai care „le populează”. Grafica interactivă și câștigurile bune fac din ele preferatele jucătorilor de păcănele de pretutindeni. Dotate cu simboluri wild şi scattere care determină rotiri gratuite, acest tip de jocuri cu animale devine din ce în ce mai atractiv pentru iubitorii de păcănele online.

Vezi și jocurile de păcănele cu trifoi pe care le poți juca gratis!