jocuri cu trifoi

Cele mai bune jocuri cu trifoi gratis

Trifoi cu patru foi

Dacă eşti fan al jocurilor de păcănele online, atunci trebuie să încerci și categoria celor cu trifoi. Se spune că norocul e mai mare la jocuri cu trifoi și merită să testezi și tu acest lucru!

În articolul de azi îţi voi prezenta cele mai bune jocuri cu trifoi pe care le poţi încerca direct pe JocPacanele.

Burning Hot

Burning Hot este unul dintre cele mai populare jocuri produse de EGT. Dacă nu ai mai încercat păcănele cu trifoi, atunci Burning Hot este jocul perfect pentru tine! Ai parte de funcția gamble, un jackpot progresiv, simboluri wild și plăți bune.

Jackpotul progresiv se activează în mod aleatoriu şi constă într-un mini-joc în care trebuie să identifici 4 cărţi de acelaşi fel. În plus, la fiecare rotire victorioasă, Burning Hot îţi lasă opţiunea de a îţi dubla câştigul, apăsând pe butonul “Gamble”. Acolo trebuie să ghiceşti culoarea unei cărţi de joc pentru a fi câştigător. Ca orice joc de păcănele, vei găsi şi caracteristici Autoplay care te vor ajuta să roteşti rolele în mod automat, fără opriri (alege numărul de rotiri pe care vrei să le joci şi miza şi totul se va desfăşura automat).

Când vine vorba de simboluri, Burning Hot face parte dintre cele mai bune păcănele online. Aici, trifoiul joacă rolul simbolului Wild – poate înlocui orice alt simbol cu excepţia celor 2 scatteri care apar în joc. Primul scatter se regăseşte în forma dolarului şi poate aduce unui jucător chiar şi 5000 de credite dacă prinde 5 pe o linie. Al doilea scatter premiază jucătorul cu 1000 de credite (pentru 3 simboluri) şi pică doar pe rola cu numărul 3 şi 6. Alte simboluri cu care te vei întâlni aici vor fi şeptarii norocoşi, pepenii, strugurii, lămâile, prunele şi portocalele.

Lucky Wild

Lucky Wild face parte din cele mai iubite jocuri cu trifoi. Simbolurile acestui joc plătesc destul de generos, iar ecranul de joc este unul retro. Vei găsi şeptari, lămâi, struguri, portocale, cireşe, clopotele şi pepeni. Acestea te pot plăti de la 100 până la 8000 de credite.

Simbolul Wild al jocului este potcoavă de aur care aduce pentru 5 simboluri prinse o sumă de 20.000 de monezi. Wild-ul înlocuieşte orice simbol, fără steluţă şi trifoi. Totuşi, cel mai urmărit simbol al acestui joc nu este cel Wild! Scatterul aduce 80.000 de monezi celor care prind 5 simboluri pe linie.

O caracteristică specială în Lucky Wild gratis este cea de dublaje ca la aparate. La fiecare victorie, jucătorul are posibilitatea să activeze un joc bonus în care trebuie să ghicească culoarea unei cărţi de joc. Ea poate să fie neagră sau roşie. În funcţie de răspunsul dat, câştigul poate creşte! Totuşi, dacă dai un răspuns greşit, pierzi suma câştigată în acea rotire şi eşti redirecţionat către pagina principală a jocului.

Alte jocuri similare pe care le poţi încerca şi tu sunt Lucky Lady’s Charm sau Book of Ra.

Lucky Leperchaun

https://jocpacanele.ro/jocuri-cu-pacanele/lucky-leprechaun-gratis/”]În materie de păcănele cu trifoi, jocurile inspirate din cultura irlandeză sunt printre cele mai atractive. Lucky Leperchaun îţi va atrage atenţia din primele secunde, prin grafica foarte colorată şi coloana sonoră veselă. Te vei simți la fel ca într-un pub irlandez.

Încearcă și tu Lucky Leprechaun gratuit la noi!

Printre simboluri vei întâlni un spiriduş simpatic, precum și alte elemente din legendele irlandeze: cazanul de aur, trifoiul cu patru foi, berea neagră etc. Simbolul bonus al jocului este chiar cazanul de aur, care te poate îmbogăţi dacă ai puţin noroc. Acesta declanșează o rundă bonus cu

Lucky Lady’s Charm Deluxe

Cu un RTP de 95%, Lucky Lady’s Charm Deluxe este un joc distractiv, gata să îţi pună la încercare norocul. În plus, dacă eşti fan de păcănele cu trifoi, vei avea parte pe deplin de simbolul tău preferat! Fiind dezvoltat pe 5 role şi 8 linii de plată, jocul este destul de simplu şi oferă premii foarte bune.

Lucky Lady’s Charm Deluxe gratis te așteaptă să-l testezi!

Printre simboluri, jucătorii se vor întâlni cu celebrul glob de cristal, care funcţionează şi ca Scatter în acest joc, acordând un număr de 15 rotiri gratuite. Wild-ul este chiar ghicitoarea Lucky Lady ce poate înlocui orice alt simbolul cu excepţia celui scatter. Alte pictograme specifice în acest joc sunt potcoavele, gărgăriţele şi bineînţeles, trifoiul cu patru foi.

Nici din acest joc nu lipseşte funcţia specială Gamble care poate multiplica câştigurile unui jucător norocos prin alegerea culorii cărţii de joc. În plus, jocul este compatibil şi cu cei care preferă să se joace direct de pe smartphone sau alte dispozitive inteligente. Începând de la cele mai profitabile runde bonus până la grafica vie şi coloana sonoră clară, Lucky Lady’s Charm Deluxe te va cuceri în doar câteva secunde.

Verdict

Dacă ţi-a atras atenţia unul dintre aceste jocuri cu trifoi, încearcă-le în versiunea fără plată pe JocPacanele. Jocurile demo de pe jocpacanele.ro pot fi încercate chiar şi de pe telefonul mobil sau tabletă. Asigură-te de conexiunea pe care o ai la internet şi accesează unul dintre cel mai mare portofoliu de jocuri, în care se afla şi păcănele cu trifoi!

Vezi mai multe jocuri de păcănele clasice și păcănele cu speciale!