Catch the Summer Waves Draw SlotV

Catch the Summer Waves Draw SlotV

  iunie 9, 2023

Începe o vară fierbinte unde ai parte de premii incendiare la Catch The Summer Waves Draw SlotV! Pe lângă băuturile răcoritoare suntem siguri că ți-ar prinde bine și o vacanță cu persoana dragă. Sau cine știe?! Poate îți place să te plimbi singur, dar la viteze mari. Poate ți-ar prinde bine o motocicletă puternică! Aceste lucruri țin de dorințele tale din această vară. Tot ce trebuie să știi e că prin noua ofertă SlotV Catch the Summer Waves le poți avea pe toate! 

Catch the Summer Waves Draw SlotV – detalii generale

Cei de la Avento MT Limited, creatorii Catch the Summer Waves Draw SlotV, îți oferă trei mari șanse de câștig sezonul acesta. Promoția are loc în perioada 1 iunie – 31 august și se desfășoară pe trei etape. Prima etapă deja a început și se termină pe 30 iunie, așa că fii pe fază! Încă mai ai timp să participi să chiar să fii unul dintre câștigători. Așadar, urmărește acest articol pentru a descoperi toate premiile sezonului.

Dar nu uita! Pentru a putea lua parte la tombolă trebuie mai întâi să ai cont pe cazinoul SlotV. Noi te vom ajuta ușurându-ți munca! Tot ce trebuie să știi se află deja pe site-ul nostru, Joc Păcănele, în cadrul paginii deschidere cont SlotV

Cum participi la Catch the Summer Waves Draw SlotV?

Știm că abia aștepți să te bucuri de premiile de la Catch the Summer Waves Draw SlotV. Totuși, până atunci, trebuie să afli cum poți intra în tombolă și care sunt condițiile sale. În continuare îți vom prezenta trei pași simpli pentru a fi mai aproape de a fi câștigător. Iată care sunt aceștia!

1
Profită acum

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să apeși pe butonul „Profită acum!” din caseta de la începutul articolului.

2
Te înregistrezi

Acum că ai ajuns pe site-ul SlotV ai face bine să te înregistrezi. Îți reamintim că poți găsi pașii direct pe site-ul nostru, Joc Păcănele.

3
Participi

Tot ce mai trebuie să știi pentru a fi la un pas distanță de extragere SlotV sunt condițiile de participare. Acestea se află în secțiunea T&C din cadrul ofertei. Totuși, fiindcă te apreciem foarte mult ți le vom enumera și noi mai târziu în articol.

Dacă tot știi cât de simplu este procesul de creare a unui cont SlotV, de ce nu încerci și alte oferte ale cazinoului? Acolo poți găsi bonusuri zilnice, săptămânale și multe altele. Poți găsi mai multe informații despre ele chiar la noi pe site, în cadrul articolului promoții SlotV.

Ce premii te așteaptă la SlotV Catch the Summer Waves Draw?

Suntem mai mult ca siguri că această secțiune este și preferata ta! De ce? Pentru că premiile Catch the Summer Waves Draw SlotV ne uimesc și pe noi. Extragerea te va pune cu siguranță pe cele mai înalte valuri vara aceasta. Noi am rămas șocați după ce am văzut valoarea premiilor, iar acestea sunt următoarele:

 • O motocicletă BMW R 1250 GS 
 • Un jetski Yamahara Super Jet din 2023
 • O vacanță în doi la un hotel de 5 stele din Maldive
 • Un scooter electric foarte scump
 • Trei  Ninebot S-Plus
 • Trei Mi Electric Scooter 3 Gravity Grey
 • Bonus de 10 x 900 lei
 • Bonus de 10 x 550 lei
 • Bonus de 10 x 400 lei
 • Bonus de 10 x 250 lei

Ce trebuie să mai știi despre Catch the Summer Waves Draw?

Tombola Catch the Summer Waves SlotV îți poate oferi vacanța sau poate chiar motocicleta visurilor tale. Totuși, pentru a fi cât mai aproape de ticketul câștigător trebuie să cunoști detaliile ofertei. Printre acestea se află micile condiții pe care cazinoul le impune participantului. Acestea sunt destul de simple și se rezumă la următoarele:

 • Să fii participant activ pe site-ul SlotV.
 • Să depui un minim de 200 de lei pentru a ți se acorda tichetul. Astfel, cu cât depunerea crește, cu atât numărul de tichete se multiplică. De exemplu, la o depunere între 200 și 400 de lei vei primi câte un tichet pentru fiecare 200 de lei. Iar, pentru o depunere mai mare de 2001 lei, se acordă un tichet pentru fiecare 100 de lei depozitați.
 • Fiecare tichet reprezintă o șansă în plus la extragere.
 • Un jucător nu poate câștiga decât un singur premiu la fiecare extragere SlotV.

Concluziile

Ce mai aștepți? Vara abia a început, iar premiile te așteaptă la Catch the Summer Waves Draw SlotV! E momentul tău să cucerești lumea pe noua motocicletă BMW câștigată la tombolă. Totuși, la această extragere la fel ca la ghidonul motocicletei, cel mai important este să te distrezi. Nu uita să te bucuri de experiența ta și să joci responsabil. Și nu uita, dacă ai nevoie de mai multe informații poți da o geană peste metodele de contact SlotV. Noi îți urăm distracție plăcută!