pacanele ca la aparate

Castiguri pacanele la Book of Ra Deluxe

25 aug. 2017

Book of Ra Deluxe este unul din jocurile care generează cele mai mari castiguri pacanele. Regulile la acest joc sunt foarte simple, așa că e ușor să îți încerci norocul și să îți oferi șansa de a câștiga. Citește articolul pentru a afla cum poți prinde câștiguri la pacanele ca la aparate!

Premiu colosal de 2550 de euro la pacanele ca la aparate

Book of Ra Deluxe este un joc foarte popular în multe țări, iar jucători din toată lumea câștigă constant sume importante. Un german a dat de curând de un super câștig la acest joc de pacanele online. Jucătorul a prins speciala și sarcofagul drept simbol extensibil. Simbolul a acoperit multe poziții pe ecran în rânduri repetate în timpul specialei și a ajutat astfel la formarea la unui câștig de top, de 2550 de euro. Germanul a prins unul cele mai recente castiguri pacanele la Book of Ra Deluxe.

2431 de euro într-o rundă bonus de zile mari

Un jucător suedez a prins un câștig de 2431 jucând online, într-o rundă ce merită să intre în cartea recordurilor. Jucătorul a fost atât de norocos încât a profitat la maximum de runda bonus. De obicei speciala aduce 10 rotiri gratuite și câștiguri foarte generoase. În cazul de față însă, suedezul a depășit orice așteptări și a prins încă 6 runde bonus cu 10 rotiri, jucând în total 70 de rotiri gratuite!

În timpul celor 70 de rotiri gratuite jucătorul a prins drept simbol extensibil exploratorul. Exploratorul este și cel mai valoros simbol al jocului, așa că suedezul a fost norocos pe deplin. Ecranul s-a umplut de mai multe ori cu acest simbol care plătește excelent, iar câștigul total a ajuns la echivalentul a nu mai puțin de 2431 de euro (moneda locală e coroana suedeză)!

Castiguri pacanele de 2500 de euro cu speciala

Un jucător de data aceasta din Italia a fost chiar mai norocos, reușind să câștige 2500 de euro în doar 10 rotiri online. Acest lucru a fost posibil datorită faptului că miza sa a fost mai mare. Câștigul s-a adunat în același mod, în timpul specialei. Jucătorul a prins 3 simboluri de carte care au declanșat speciala în jocul de pacanele ca la aparate. În timpul rundei bonus ecranul s-a umplut de mai multe ori cu simbolul de explorator, de unde și valoarea foarte mare a câștigului.

1250 de euro pe un pariu de 5 euro

Nordicii par a avea noroc uriaș la Book of Ra Deluxe online. Un suedez a câștigat 1250 de euro pe 10 rotiri, având însă drept simbol extensibil decarul. Simbolurile de semne de carte plătesc mai puțin față de celelalte în Book of Ra Deluxe, dar iată că suedezul a reușit să umple mai multe ecrane cu decari și să strângă încet-încet o sumă generoasă la acest joc de pacanele ca la aparate.

500 de lire într-un maraton online cu speciala

Nici britanicii nu se lasă mai prejos. Un tânăr din Marea Britanie a reușit să câștige 500 de lire sterline într-o specială care a fost suplimentată cu încă 4. Jucătorul a prins astfel 50 de rotiri gratuite pe o miză minimă. Runda bonus i-a adus la final frumoasa sumă de 500 de lire. Jucătorul a avut drept simbol extensibil statuia egipteană care plătește foarte bine și a generat castiguri pacanele atractive.

Un pariu de 1.5 euro le-a adus un câștig de 866 de euro

Doi prieteni din Norvegia au prins speciala pe un pariu de doar 1.5 euro și au reușit să strângă 866 de euro în urma ei. Cei doi s-au hotărât să joace pentru divertisement și nu s-au așteptat la castiguri pacanele atat de generoase. Mare le-a fost supriza atunci când au văzut că au prins de aproape 600 de ori valoarea pariului plasat online. Suma de 866 de euro reprezintă echivalentul față de moneda locală (coroana norvegiană).

200 RON gratis fără depunere la pacanele ca la aparate Book of Ra Deluxe

Book of Ra Deluxe este un joc de pacanele ca la aparate la care poți câștiga sume foarte atractive, după cum ai văzut și mai sus. Ce ai spune dacă ai putea câștiga fără a cheltui nimic? Este posibil să joci gratis și să câștigi bani reali folosind un bonus fără depunere.

Admiral este un casino online care îți sună probabil familiar. Asta pentru că l-ai întâlnit și în diferite orașe din țară. La Admiral poți juca în exclusivitate Book of Ra Deluxe online. Iar partea cea mai bună este că în momentul de față poți profita și de un super bonus fără depunere. Admiral îți oferă 200 RON gratis la validarea contului de jucător, bani pe care îi poți folosi la Book of Ra și multe alte jocuri de pacanele ca la aparate clasice.

Bonusul fără depunere este disponibil pentru jucătorii noi, iar pentru a beneficia de el trebuie să îți validezi contul. Validarea constă în prezentarea dovezii asupra identității și faptului că ai peste 18 ani. Pentru validare e necesară trimiterea unei poze după buletin și a unei poze după o factură recentă de utilități (ex.curent electric, telefon). Mai pot fi folosite de asemenea și un extras de cont sau o factură la marile magazine online (ex.emag), în cazul în care nu poți prezenta o factură. Lucrurile sunt mai simple decât par. Trimiți două poze și gata, primești banii și poți juca. Ai castiguri pacanele jucând pe banii cazinoului online.

Cum să câștigi la Book of Ra Deluxe?

Book of Ra Deluxe este un joc de pacanele ca la aparate cu o rată de câștig de 95.5% și o volatilitate mare. Asta înseamnă că plătește bine, dar mai rar. Cu alte cuvinte, poate fi necesar să joci ceva runde până când prinzi un câștig. Din acest motiv este util să pariezi pe sume mai mici și să rămâi mai mult în joc. Poți câștiga chiar și cu pariul minim pe fiecare rotire, așa că nu e o problemă. Ai grijă așadar la fixarea pariurilor. Ar fi păcat să ieși din joc după doar câteva rotiri pentru că nu ți-ai distribuit bine bugetul.

Varianta Deluxe are reguli simple. Odată ce setezi numărul de linii de plată și valoarea pariului cu ajutorul butoanelor +/-, rămâne doar să apeși Start și jocul începe. Exersează gratis aici jocul de pacanele Book of Ra Deluxe gratis!

De reținut

  • Sursa principală de câștiguri mari în Book of Ra Deluxe este speciala
  • Cheia succesului la acest joc este să joci cât mai multe runde
  • Poți prinde speciala cu miza minimă, nu e nevoie să pariezi mult
  • La Admiral primești 200 RON fără depunere ca să joci gratis și să câștigi