pacanele 2017

Castiguri mari la pacanele 2017: Jewels 4 All

15 sept. 2017

Există foarte multe jocuri de pacanele online din care putem alege, iar cele clasice rămân o categorie foarte căutată. Din ce în ce mai multe jocuri clasice devin disponibile online. O veste excelentă vine din partea celor de la Admiral, care au adus online toate jocurile clasice de pacanele ca la aparate. Jewels 4 All este un joc clasic foarte îndrăgit, iar în articolul de față îți arătăm castiguri mari la pacanele 2017 prinse la acest joc!

Castiguri mari la pacanele 2017 – legendarul Jewels 4 All

Jewels 4 All este un joc retro distractiv și profitabil. Nu e de mirare astfel că este atât de căutat de către jucători. Jocul este foarte popular nu doar în România, ci în întreaga Europă. Iată câteva castiguri mari la pacanele 2017 Jewels 4 All:

Câștiguri cumulate de 25000 de crediteSimbolul wild generează câștiguri mari150 de euro dintr-o rotire
Jewels 4 All este un joc aflat la mare căutare și în Polonia. Un jucător de acolo a prins pe parcursul unei sesiuni de joc un câștig de 25000 de credite. Jucătorul a plasat mize medii și a avut norocul că a prins foarte multe linii de plată câștigătoare. Câștigurile sale au fost generate de simboluri de lingouri, dolari și pietre prețioase. Rezultatul a constat într-un număr foarte mare de credite cumulate.
Simbolul wild din Jewels 4 All este unul cu totul special. Acesta se extinde și poate ocupa mai multe poziții pe ecranul de joc, ajutând astfel la generarea mai multor câștiguri (totodată și mai mari). Un jucător sloven a câștigat 650 de euro pe o astfel de sesiune de joc cu simboluri wild. Simbolul wild apare aleatoriu pe role, dar slovenul a fost atât de norocos încât să prindă astfel de simboluri pe bandă rulantă. Jocul său a durat 30 de minute, timp în care a strâns un câștig de 650 de euro. Câștigul său este dovada perfectă pentru faptul că unele jocuri fără rundă bonus aduc totuși premii foarte bune.
La jocurile de pacanele online câștigurile vin atunci când te aștepți mai puțin. Un jucător de data aceasta din Ungaria s-a hotărât să încerce și câteva rotiri la Jewels 4 All. În ciuda faptului că nu juca foarte des la pacanele clasice, jocul i-a atras atenția și s-a hotărât să îi dea o șansă. Jucătorul a trecut de la jocuri pacanele 2017 la acest clasic, iar decizia sa nici că putea fi mai inspirată. Jocul i-a adus un câștig de 150 de euro încă de la început. Iată că poți prinde castiguri mari la pacanele 2017, dar și la jocuri clasice.

Unde găsești Jewels 4 All pe miză reală online

După cum spuneam și la început, jocurile clasice se numără printre cele mai căutate. Dacă ne gândim cât de mult am jucat la rândul nostru la aparate, datele sunt cât se pare de plauzibile. Adorăm jocurile clasice și ne-au rămas în suflet. Până nu demult însă, problema era că online le găseam doar în varianta gratuită.

De câteva luni însă, odată cu lansarea platformei online a celor de la Admiral, problema s-a rezolvat. La Admiral putem juca toate jocurile clasice de pacanele online, direct de acasă. Avem la dispoziție toată gama de jocuri de pacanele ca la aparate, precum Jewels 4 All, Book of Ra, Sizzling sau Lucky Lady Charm. Putem astfel sa prindem castiguri mari la pacanele 2017, dar și la jocuri clasice.

În plus, nu doar că la Admiral găsești toate jocurile clasice, ci mai mult, poți câștiga bani jucându-le gratuit. Acest lucru este posibil prin intermediul bonusului fără depunere de 200 RON. Bonusul este valabil pentru toți jucătorii noi care își validează contul. Astfel, după simpla înregistrare și validare a contului te poți bucura de 200 RON pentru jocurile tale preferate!

Înregistrarea se face foarte simplu, completând formularul cu datele standard precum pseudonimul dorit (numele de utilizator), adresa de email, nume, prenume, vârsta, adresa etc. În vederea asigurării faptului că ai vârsta legală de joc, este necesar apoi să îți validezi contul. Acest lucru se face la fel de simplu, trimițând o poză/scanare după buletin și o poză după o factură recentă. Odată trimise pozele, acestea vor fi verificate de echipa Admiral. Vei primi apoi cei 200 RON pe care să îi folosești gratis pentru jocuri de pacanele, ruleta sau blackjack. La Admiral ai la dispoziție o gamă largă de jocuri de casino. Profită și tu de bonusul fără depunere și prinde câștiguri la pacanele online gratis!

Cum să câștigi la Jewels 4 All

Dacă multe castiguri mari la pacanele 2017 se prind în runde bonus, în cazul jocului de față lucrurile sunt mai simple. Pentru a câștiga o sumă generoasă nu trebuie neapărat să prinzi speciala. Poți să câștigi la fel de bine în timpul jocului de bază.

Este în continuare însă util să rămâi cât mai mult în joc. Acest lucru este valabil pentru orice joc de pacanele, indiferent dacă vorbim de pacanele 2017 sau pacanele clasice. Este astfel esențial să ai un buget bine stabilit. Ai grijă cât pariezi pe fiecare rundă, astfel încât să îți permiți să joci mai mult. E adevărat totuși și faptul că dacă îți place riscul, poți adopta și un joc agresiv, pe mize mari. Totul depinde de bugetul pe care îl ai la dispoziție și intervalul de timp pe care vrei să îl petreci jucând la pacanele.

Îți poți face o idee clară despre ce cât de ușor este să câștigi la Jewels 4 All jucând varianta gratuită. Aceasta este exact la fel precum cea pe miză reală, singura diferență fiind că nu poți câștiga bani. Jocul gratis este totodată o oportunitate foarte bună pentru a exersa interfața și a te asigura că înțelegi ce face fiecare buton.

E simplu să câștigi la Jewels 4 All. Următorul câștigător poți fi chiar tu!

  • Jocul are un simbol wild care poate aduce câștiguri mari
  • Jocul este profitabil și aduce câștiguri mari în jocul de bază
  • Înregistrează-te la Admiral, validează-ți contul și joci gratis de 200 RON!