castiguri la pacanele

Castiguri la jocuri de pacanele Super Hot

5 sept. 2017

Super Hot este unul din cele mai populare jocuri de pacanele cu fructe. Simbolurile clasice poartă noroc și se aliniază des în mod câștigător, aducând premii mari jucătorilor. Iată în continuare o serie impresionantă de castiguri la pacanele la acest joc!

Jocuri de pacanele cu jackpot1000 de credite dintr-un mix de fructeCând viața îți dă lămâi, ești fericit!Șeptarii norocoși pentru castiguri la pacanele
40 Super Hot este unul din acele jocuri de pacanele clasice care au și jackpot. Iar acest jackpot poate aduce mii de credite în contul tău de jucător. Un asemenea noroc a avut un jucător olandez. Acesta juca într-o dimineață și mare i-a fost bucuria atunci când a văzut pe ecran că câștigat unul din jackpoturile progresive din joc. După cum probabil știi, în acest joc există patru jackpoturi progresive ce se acordă în mod aleatoriu în timp ce joci. Ești anunțat că ai câștigat un jackpot și urmează apoi să alegi carte după carte până nimerești trei de același tip. Semnul celor trei cărți va corespunde jackpotului pe care l-ai câștigat. Jucătorul olandez a prins jackpotul de spadă și a primit nu mai puțin de 3985 de credite. Câștigul său a ajuns astfel la 10000 de euro. Să tot începi așa diminețile!
Atunci când vine vorba de câștiguri la jocuri hot, momentul este marcat spectaculos. Fiecare câștig este astfel marcat prin cuprinderea în flăcări a simbolurilor câștigătoare. Premiile mari sunt însoțite și de apariția unor monede care sunt aruncate pe ecran. Doar de curând, un jucător din Grecia s-a bucurat tocmai de această celebrare. Jucătorul a prins un câștig cu adevărat HOT. Acesta a cumulat 1000 de credite în sesiunea sa de joc, adunând câștiguri formate cu ajutorul simbolurilor de lămâi, cireșe și portocale. Fiecare câștig a fost prins cu 4-5 simboluri pe liniile de plată, așa că jucătorul a avut foarte mult noroc.
Un jucător german iubește cu siguranță lămâile. Acesta a prins un ecran aproape plin de lămâi, care i-au adus un câștig de 2000 de credite. Jucătorul mizase pe 10 euro, așa că a ieșit foarte bine în profit. Lămâile nu sunt cele mai valoroase simboluri din 40 Super Hot, dar în cazul de față ecranul aproape plin a generat un câștig foarte atractiv. Super Hot este unul din acele jocuri de pacanele la care poți prinde adesea un ecran plin cu un singur simbol.
Șeptarii sunt adesea simbolul cel mai valoros la jocuri de pacanele. Așa se întâmplă și în cazul jocului nostru. Nu din întâmplare gama de jocuri de pacanele cu 77777 este una din cele mai căutate și mai îndrăgite. Germanii sunt mari amatori de jocuri de pacanele și iată că vorbim foarte des despre câștigurile lor. O combinație de șeptari și struguri i-a adus unui jucător de 24 de ani din Hamburg un câștig de 1200 de euro pe o rotire de 8 euro. Câștigul a fost format din 6 șeptari și 10 struguri.  

Unde poți juca jocuri de pacanele 40 Super Hot

40 Super Hot este un joc foarte popular, așa că nu e de mirare că poate fi găsit în destul de multe cazinouri. Atunci când joci online, trebuie să știi că jocul e disponibil la NetBet. Iar cei de la NetBet sunt experți în jocuri de pacanele. Gama lor este una din cele mai mari și mai variate. În plus, bonusurile lor sunt foarte atractive.

Profită de un bonus exclusiv cu 50 de rotiri gratuite

Pentru că știm că ești pasionat de pacanele, ne-am gândit să îți aducem un bonus care să îți permită să joci mai mult cheltuind mai puțin. Astfel, pe Joc Pacanele găsești în exclusivitate un bonus la depozit la NetBet, care îți dublează suma depusă în limita a  1000 RON și îți aduce în plus 50 de rotiri gratuite. De exemplu, la o depunere de 50 RON joci de fapt de 100 RON. Ai de asemenea și 50 de runde gratis la pacanele. Joci astfel considerabil mai mult și te bucuri pe deplin de depunerea făcută.

În cazul în care vrei să profiți mai degrabă de un bonus fără depunere și să prinzi castiguri la pacanele, la NetBet ai la dispoziție și un astfel de bonus. Bonusul îți aduce 25 de runde gratis la următoarele jocuri de pacanele: Dracula, Starburst, Twin Spin și Fruit Shop. Fruit Shop este un joc cu fructe puțin diferit față de Super Hot, dar s-ar putea să îți placă tocmai pentru acest lucru. Jocul cu fructe are rundă bonus și elemente speciale, așa că poate genera câștiguri foarte bune. Rata sa de plată este în același timp foarte bună.

Profită și tu de un bonus la NetBet și prinde castiguri la pacanele cu fructe!

Cum prinzi castiguri la pacanele 40 Super Hot

Acest joc de pacanele cu fructe nu are rundă bonus, dar prinzi câștiguri mari în rundele de bază. Aceste runde generează însă câștiguri foarte atractive, după cum ai putut vedea și mai sus. Pentru a câștiga la 40 Super Hot ai nevoie de răbdare. Jocul nu plătește la tot pasul, dar o face în stil mare atunci când se întâmplă.

Distribuie-ți cu grijă bugetul și nu cheltui mai mult decât e necesar pentru a avea șanse de câștig. Pariurile mai mari nu asigură faptul că o să câștigi. Mulți jucători câștigă plasând pariurile minime. Un pariu mai mare transformă totuși creditele câștigate într-o sumă mai mare. Adaptează de fiecare dată bugetul stilului tău de joc. Gândește-te dacă vrei să riști mai mult pentru câștiguri mai mari sau dacă vrei să abordezi un joc mai lent și cu riscuri mai mici. Norocul apare la tot pasul și îți poate aduce câștiguri fără a fi nevoie să cheltui sume exorbitante.

De reținut

  • 40 Super Hot aduce castiguri la pacanele cu fructe HOT
  • poți câștiga un jackpot și sume importante în jocul de bază
  • pe Joc Pacanele ai bonusuri exclusive la NetBet