jocuri gratis pacanele

Sizzling Hot Deluxe – câștiguri reale jocuri gratis pacanele

31 aug. 2017

Dacă îți place Sizzling Hot, atunci Sizzling Hot Deluxe îți va plăcea cu atât mai mult! Jocul arată mai bine și este mai interactiv decât varianta originală, așa că distracția e în toi. Joc Pacanele îți arată azi câștiguri de top și te învață cum castigi la pacanele Sizzling Hot Deluxe și tu! Nu uita că la noi pe site poți să joci și jocuri gratis pacanele!

Cele mai mari câștiguri la Sizzling Hot Deluxe

300 de lire pe un pariu de 1.5 lire150 de euro pe doar 0.75 de cenți240 de euro aduși de struguriUn high-roller a prins 2000 de euro5000 de euro într-un joc de lungă durată
La Sizzling Hot Deluxe se câștigă bine chiar și pe mizele minime. Un englez a prins de curând un câștig de 300 de lire plasând un pariu de 1.5. Acesta a mizat 0.30 pe fiecare linie de plată, ajungând la 1.5 lire în total (0.30 x 5). Pariul mic i-a adus însă o mare bucurie, atunci când pe ecran au apărut 5 șeptari. Poți vedea astfel cum castigi la pacanele simplu.
Faptul că la acest joc pacanele se câștigă pe mize mici este dovedit foarte des. Un alt exemplu recent este cel al unui norvegian care a câștigat echivalentul a 150 de euro pe un pariu de 0.75 de cenți. Jucătorul a mizat 0.15 cenți pe fiecare linie de plată (0.75 de cenți în total). Așteptările i-au fost pe deplin depășite atunci când a văzut că 4 șeptari i-au adus 150 de euro. Menționăm că moneda locală este coroana norvegiană, iar premiul a fost transformat în euro pentru a oferi un reper mai bun.   
Pentru un jucător german, simbolul norocos au fost strugurii. Jucătorul a început rundele relaxat și a plasat pariuri de câte 2 euro. Pe una dintre rotiri a nimerit simboluri de struguri pe 2 linii de plată câștigătoare, iar premiul său a ajuns la 240 de euro. Strugurii i-au purtat astfel foarte mult noroc și i-au făcut ziua mai bună.
Sizzling Hot Deluxe este un joc pacanele foarte popular în Germania. Următorul câștig este unul special, fiind prins într-un joc plin de adrenalină. În ciuda faptului că putea câștiga și cu pariuri mai mici, jucătorul s-a hotărât să mizeze câte 50 de euro pe rotirile sale. În scurt timp s-a dovedit că riscul său a meritat. Acesta a prins un ecran aproape plin de prune, iar câștigul acumulat a ajuns la 2000 de euro. Jocul pe mize mari este riscant, dar poate fi în același timp și foarte profitabil.
Câștigul de față a fost obținut într-un joc care a ținut destul de mult. Jucătorul a avut un buget măricel la dispoziție, pe care l-a exploatat la maximum. De asemenea din Germania, jucătorul a mizat câte 10 euro pe fiecare rotire (2 euro pe linia de plată). Jocul nu a avut câștiguri individuale colosale, dar acestea s-au strâns și au ajuns la final la 5000 de euro. Cheia succesului acestui jucător a fost că a rămas mult timp în joc și a reușit să strângă multe câștiguri. 5000 de euro nu-s de colo la un joc pacanele!

jocuri gratis pacanele

Unde poți juca Sizzling Hot Deluxe Online

Sizzling Hot Deluxe este un joc foarte profitabil de pacanele. Acesta plătește foarte bine și rămâne unul din cele mai căutate și mai îndrăgite jocuri. Online, acesta poate fi juca la Admiral. Cei de la Admiral au în exclusivitate online toate jocurile clasice de pacanele pe care le știm din sălile de joc și cazinourile în fizic. Dacă te gândești cum castigi la pacanele, jocurile clasice sunt o opțiune foarte bună.

Jocuri gratis pacanele la Admiral, cu un bonus fără depunere de 200 RON gratis

Admiral îți oferă toate motivele să joci pacanele online. Jocul aici îți aduce 200 RON gratis la validarea contului. Jucătorii noi sunt astfel răsplătiți cu un super bonus fără depunere. Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi un cont și să îl validezi făcând dovada pentru identitate și vârstă. Validarea se face trimițând o poză după buletin și una după o factură recentă. Odată trimise documentele, primești în contul de jucător cei 200 RON și poți începe să joci. Ai jocuri gratis pacanele la care poți să câștigi bani reali.

Partea cea mai atractivă este că poți folosi bonusul fără depunere pentru a juca Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra și Book of Ra Deluxe, Lucky Lady Charm, toate jocurile pe care le știi de la aparate. Dacă vrei să încerci și altceva, poți folosi bonusul și pentru câteva pariuri la ruletă sau blackjack. Ai foarte multe opțiuni de joc și foarte multe oportunități prin care poți câștiga bani jucând gratis. Până la urmă acesta este avantajul principal al oricărui bonus fără depunere: îți oferă șansa să câștigi bani la jocuri gratis pacanele. Învață și tu cum castigi la pacanele!

Cum castigi la pacanele Sizzling Hot Deluxe

Am văzut cât poți câștiga la Sizzling Hot Deluxe și unde îl poți juca. E momentul să vorbim și despre cum câștigi la acest joc pacanele. Din fericire, regulile sunt foarte simple. Nu trebuie decât să reglezi valoarea pariului pe fiecare rotire și să apeși butonul Start. Jocul are un număr fix de linii de plată (5), așa că pariul se reglează automat în funcție de asta.

După cum ai văzut și mai sus, valoarea pariului nu este cea care decide dacă o să câștigi sau nu. Norocul este cel care face asta. Poți câștiga la fel de bine și cu miza minimă. O distribuire bună a bugetului de joc este necesară pentru a te ajuta să rămâi mai mult în joc. Cu cât rămâi mai mult în joc, cu atât ai șanse la mai multe câștiguri. Este adevărat că mizele mari îți aduc premii mai mari, dar nu toată lumea are bugete atât de generoase pentru pacanele.

Un sfat pe care mulți îl ignoră este exersarea la jocuri gratis pacanele. E mereu util să joci gratis măcar pentru câteva runde, pentru a vedea cum stau lucrurile, cum castigi la pacanele și a fi sigur că înțelegi bine interfața. Pe Joc Pacanele ai la dispoziție o gamă largă de jocuri gratis pacanele, gamă care include și jocurile clasice.

Un alt sfat important este să nu folosești funcția gamble pe câștiguri mari. Funcția gamble te poate ajuta să dublezi câștigurile mici, dar în cazul celor mari este destul de riscantă. Ai grijă astfel să nu o folosești în exces sau în necunoștință de cauză. Dacă nu știi cum funcționează funcția gamble, testeaz-o la jocuri gratis pacanele.

De reținut

  • Sizzling Hot Deluxe aduce câștiguri de top
  • La Admiral joci jocuri gratis pacanele de 200 RON
  • Jocul e popular în toată Europa