câștigă o mașină la unibet și alte premii

Câștigă o mașină și multe alte premii la Unibet

17 iul. 2020

Ofertă Specială

Vara aceasta, Unibet este darnic! În acest articol îți vom prezenta ce premii îți oferă cazinoul și ce trebuie să faci pentru a beneficia de acestea! De la popularul bonus la înregistrare Unibet la un BMW X4, vei fi premiat pentru alegerea ta de a juca aici! Aceste premii Unibet au rolul de a recompensa cei mai buni și norocoși jucători, iar noi suntem siguri că te încadrezi!

Așa cum am menționat mai sus, există mai multe tipuri de premii, iar mai jos, le vom descrie pe fiecare, inclusiv pașii care trebuie urmați și condițiile care trebuie îndeplinite.

Oferta nu mai este valabilă.

Ofertă Specială

Câștigă un BMW X4

Înregistrează-te la Unibet, efectuează depuneri de minim 25 RON și intră în cursa pentru o mașină BMW X4! La prima depunere beneficiezi și de un bonus de 100% până la 1000 RON + 100 de rotiri gratuite la Burning Hot

Participă
jocpacanele noroc

Promoția, cu aceste multe premii Unibet, este valabilă de pe 15 iunie până pe 30 august, adică 11 săptămâni.

Bonus la înregistrare Unibet

Dacă nu ai încă un cont, cazinoul de premiază cu un bonus la înregistrare Unibet. Vei beneficia de 100% din valoarea primei depuneri până la 1.000 de lei și 100 de rotiri gratuite la slotul Burning Hot, care sunt disponibile dacă joci pe mobile web.

Altfel spus, dacă suma depusă de tine este 1.000 de lei, vei primi încă 1.000 din partea cazinoului. De asemenea, trebuie avut în vedere că valoarea primei depuneri nu trebuie să fie mai mică de 25 de lei.

De menționat că bonusul și aceste premii Unibet descrise aici au ca punct de referință partea de cazino, pariurile intră în altă categorie (desigur, și acolo sunt oferte și bonusuri).

Așadar, ce trebuie să faci mai exact?

  1. Completează formularul de înregistrare cu datele tale.
  2. În partea de sus a formularului apasă pe „Vizualizează toate ofertele”.
  3. Alege-o pe cea potrivită. Fiecare conține toate informațiile de care ai nevoie, precum condiții de rulaj și perioada de valabilitate.

Condițiile de rulaj sunt relativ ușor de îndeplinit. Pentru a putea retrage bani, câștigurile rezultate în urma rotirilor bonus trebuie rulate de 25 de ori. Altfel spus, în cazul în care câștigi 200 de lei, este nevoie să rulezi suma de 5.000 de lei pentru a te putea bucura de banii câștigați în urma rotirilor gratuite. Desigur, acestea sunt valabile doar pentru slotul Burning Hot.

Totodată, trebuie să știi că nu poți avea două bonusuri active în același timp. Alte detalii poți găsi atunci când te vei înregistra pe Unibet și vei alege oferta.

Citește și ghidul de înregistrare Unibet!

Câștigă o mașină la Unibet

Probabil premiul care a atras cel mai mult interesul este mașina care poate fi câștigată la promoțiile Unibet. Este vorba despre un BMW X4 și face parte din promoția verii, alături de multe alte mii de premii. Pentru a putea intra în cursa pentru câștigarea marelui premiu sau ale altor premii, trebuie să pariezi o miză de cel puțin 25 de lei la orice slot sau la mesele de jocuri în cazinourile live.

După cum vezi este foarte simplu de a câștiga o mașină la Unibet, iar mai jos, îți vom prezenta ce trebuie să faci pentru a avea această șansă!

Cum participi la această extragere Unibet

În fiecare săptămână, timp de 11 săptămâni, are loc câte o extragere Unibet, în care ai șansa de a câștiga o mașină la Unibet sau unul dintre cele 2.200 de premii puse la dispoziție. Este vorba despre premii în bani în valoare de 200 de lei, 100 de lei bonus la contul tău sau chiar și 250 de runde gratis.

Cum funcționează? Nimic mai simplu!

  1. Optezi pentru promoție (desigur, trebuie să ai cont – veiz pașii de mai sus).
  2. Rulează 25 de lei la orice slot pentru a primi tichetul care va intra în extragere Unibet.

Merită menționat și că se iau în considerare tichetele care se acumulează în săptămâna care a trecut. Câștigătorii din fiecare săptămână vor fi afișați în cel mult 3 zile de la ultima extragere Unibet. De asemenea, vei fi informat la începutul fiecărei săptămâni cu privire la numărul de tichete care s-au acumulat în săptămâna anterioară. 

Mai mult decât atât, la sfârșitul promoției, va exista marea extragere, unde sunt puse la bătaie toate tichetele de pe perioada celor 11 săptămâni. Așadar, prin participarea la extragerile săptămânale, ajungi în runda finală și câștigă o mașină la Unibet.

Cu această promoție este greu să nu câștigi premii Unibet

După cum bine vezi, șansele de câștig sunt extrem de mari, trebuie doar să profiți de ofertele cazinoului. Indiferent ce premii Unibet dorești, extragere Unibet sau bonus la înregistrare Unibet (sau chiar amândouă), șansele de a câștiga bani la cazinoul online sunt aproape de 100%. Deja distracția este garantată, așa că nu ai ce să pierzi făcându-ți un cont la casino!

Concluzii

Beneficiază de un bonus la înregistrare Unibet și câștigă o mașină Unibet cu promoțiile prezentate mai sus. Acest articol a prezentat într-un mod simplificat pașii și detaliile pe care trebuie să le știi pentru a-ți maximiza șansele de succes! Mult noroc!