pacanele cu speciale

Castiguri de top si cum sa castigi la Book of Ra

22 aug. 2017

Book of Ra este unul din cele mai populare jocuri de pacanele din toate timpurile. Acesta rămâne unul din cele mai profitabile jocuri de pacanele cu speciale și are o poveste foarte captivantă. Descoperă în cele ce urmează cele mai mari câștiguri și cum sa castigi la Book of Ra chiar și tu!

20000 de lei dintr-un foc

Un roman norocos a prins un câștig de nu mai puțin de 20000 de lei la Book of Ra. Câștigul a picat chiar la țanc, în ajunul Crăciunului. Jucătorul a prins speciala cu 3 cărți și i-a picat exploratorul  drept simbol extensibil. Ecranul aproape că s-a umplut cu exploratorul în mai multe runde, iar câștigul total a ajuns la suma de 20000 de lei. Book of Ra este un joc de pacanele cu speciale care aduce câștiguri foarte bune.

500 euro pe un pariu de 0.50 cenți

Book of Ra este un joc de pacanele cu speciale popular nu doar în România, ci în mai multe țări europene. Germania este una din țările în care este la mare căutare. Un jucător de aici a prins chiar de curând un câștig de 500 de euro pe un pariu mic, de 0.50 de cenți. Câștigul a venit tot din runda bonus și a fost înregistrat tot în baza simbolului de explorator. 4 dintre cele 5 role s-au umplut de mai multe ori cu acest simbol și au generat câștigul mare. Poți câștiga bani frumoși la pacanele cu speciale pe cele mai mici pariuri.

2300 de euro în câteva minute

După cum ți-ai dat seama, cheia câștigurilor mari la Book of Ra este să prinzi speciala și pe explorator drept simbol extensibil. Dacă prinzi un ecran plin cu simbolul exploratorului, te-ai scos. Iar cum runda bonus are 10 rotiri gratuite, șansele sunt destul de mari ca acest lucru să se întâmple.

Un alt jucător german a prins un câștig de 2300 de euro în runda bonus. Acesta a urmat tiparul celorlalte menționate anterior. Miza ceva mai mare pe care a fost prinsă speciala a făcut ca premiul să fie și el proporțional. Cert este că în runda bonus din Book of Ra se obțin câștiguri mari. Indiferent de miză sau de simbolul extensibil care îți pică, poți sigur că aparatul de pacanele plătește bine.

362 de euro pe o mână bună la pacanele cu speciale

Un jucător de data aceasta din Polonia a câștigat 362 de euro în runda bonus. Spre deosebire de celelalte câștiguri de înainte, acesta a avut la bază simbolul de statuie. Jucătorul a prins speciala cu 3 simboluri de carte și a primit apoi statuia ca simbol extensibil. Mai multe role s-au umplut cu acest simbol în timpul rundelor gratis, iar câștigul a tot crescut. Iată că nu doar simbolul de explorator plătește bine. Din moment ce orice rundă are un simbol extensibil ce poate acoperi mai multe role, câștigurile sunt mereu generoase. Book of Ra este unul din cele mai atractive jocuri de pacanele cu speciale.

cum-sa-castigi-la-book-of-ra

Încearcă-ți și tu norocul la Book of Ra cu un bonus fără depunere

Dacă te întrebi cum sa castigi la Book of Ra, o opțiune foarte atractivă este să încerci un bonus fără depunere. Cu un astfel de bonus joci gratis și poți câștiga bani reali. Nu ai nimic de pierdut și joci la casino fără să cheltui nimic!

Cele mai mari bonusuri fără depunere ale momentului sunt oferite de Admiral și Maxbet.

La Admiral poți beneficia astfel de un bonus de 100 RON pentru a juca Book of Ra și toată gama de jocuri clasice si pacanele cu speciale (Sizzling, Lucky Lady, Dolphin Pearl). Pe lângă asta, primești și 50 de rotiri gratis (20 de rotiri la validarea adresei de email și 30 la primul depozit). Pentru a beneficia de cei 100 RON gratis, tot ce trebuie să faci este să îți creezi un cont de jucător și să îl validezi (să trimiți o poză după buletin și o factură de utilități). Odată trimise aceste documente (obligatorii de altfel în orice cazinou online), banii îți vor intra în contul de jucător și vei putea începe să joci. Pe Joc Pacanele înveți cum sa castigi la Book of Ra simplu!

Bonusul de la Maxbet îți aduce și el 100 RON fără depunere, pe care îi poți folosi pentru a juca Book of Ra Deluxe, Sizzling și alte câteva zeci de jocuri Novomatic, dar și jocuri de la NetEnt, EGT sau iSoftbet.

Intră aici și profită de bonusurile fără depunere ca să joci gratis!

Cum sa castigi la Book of Ra

Book of Ra este un joc de pacanele cu speciale care plătește foarte bine. Cu toții ne dorim runda bonus, dar trebuie să știi că aceasta nu apare chiar la tot pasul. Secretul să înțelegi jocul și felul în care plătește. Nu e greu să înveți cum sa castigi la Book of Ra.

Șansele de câștig sunt mai mari desigur atunci când rămânem mai mult în joc. Pentru a câștiga nu trebuie să plasăm pariuri foarte mari, putând obține câștiguri cu pariuri de orice valoare. Se întâmplă adesea ca jucătorii să câștige pe pariuri minime pe liniile de plată, de 0.01. Atunci când vezi că apar mai multe simboluri de carte, runda bonus nu e la mare distanță.

Book of Ra este un joc de pacanele cu speciale care are liniile de plată ajustabile, așa că putem regla la fiecare rotire pe câte pariem. Partea bună la jocurile cu linii de plată ajustabile este că putem seta pariuri oricât de mici, în funcție de buget.

Dacă urmărești să rămâi cât mai mult în joc, e util să îți împarți bugetul pe numărul de runde pentru care ai timp. Poți afla astfel cât îți permiți pe fiecare rundă, astfel încât să ajungi să joci cât mai mult din banii pe care îi ai.

Dacă îți plac mai mult riscurile, poți opta pentru mize mai mari pe unele runde. Șansele sunt de 50/50. E posibil să prinzi câștiguri mai mari, dar în încelași timp e posibil și să îți termini mai rapid bugetul.

Vei vedea de asemenea că după fiecare câștig poți opta dacă vrei să aduni creditele sau să le pariezi cu funcția gamble. Funcția gamble îți poate dubla un câștig dacă ghicești culoarea unei cărți (roșu sau negru). Funcția este utilă pentru cazul câștigurilor mici și ceva mai riscantă pentru cele mari. Folosește responsabil funcția gamble! Testeaz-o într-un joc gratis pentru a fi sigur că înțelegi cum merge.

Mai important decât orice este să înțelegi interfața jocului și să nu apeși butoanele la nimereală. Probabil că deja ești familiar cu interfața acestuia. În cazul în care ai nelămuriri, citește articolele noastre despre Book of Ra și exersează jucând gratis pe site! Pe Joc Pacanele ai Book of Ra gratis și zeci de alte jocuri de pacanele cu speciale.

De reținut

  • Book of Ra este un joc foarte profitabil de pacanele cu speciale
  • runda bonus îți aduce câștigurile de top
  • speciala nu apare la tot pasul, dar plătește foarte bine
  • la Admiral joci gratis de 2oo RON, pe miză reală