castiga bilete untold 2019 cu festivlad

Câștigă bilete Untold Full VIP cu FestiVlad

11 iun. 2019

Vlad Cazino te trimite la Untold

Festivlad continuă și săptămâna aceasta. Află cum poți ajunge la festivalul Untold cu bilete VIP, bani de buzunar și cazare din partea Vlad Cazino!

Ca niciodată, vara de anul acesta s-a cam lăsat așteptată. Și nu doar că a întârziat să apară, dar a și dat planurile multora peste cap, în ideea în care nu știau dacă vor avea parte de vreme tocmai bună de distracție în perioada imediat următoare. Ce nu știu mulți este faptul că vremea bună o facem noi. Restul este distracție! Dacă te numeri printre cei care încă nu au apucat să își facă vreun plan de bătaie în acest sens, poți începe deja să îți pregătești bagajele. Și vorbim la modul cel mai serios! Promoția Vlad Cazino te trimite la Untold 2019. Și nu oricum, ci la VIP și nu numai. Mai mult decât atât, pentru că ne place întotdeauna să plusăm și să te facem fericit și pentru că nu e frumos să pleci undeva cu buzunarul gol, îți oferim și o mulțime de bani cash. Așa… de fun!

Câștigă Bilete Untold

Depunerile de peste 50 RON la Vlad Cazino îți aduc șanse să câștigi bilete Untold 2019

Efectuează o depunere de minim 50 RON la Vlad Cazino și primești o șansă în tombola cu bilete Untold. Cu cât depui mai mult, cu atât ai mai multe șanse de câștig.

Participă!
jocpacanele noroc

Depunerile tale, valorificate în șanse de câștig

De această dată, nu trebuie să optezi pentru promoția FestiVlad! Tu doar joci, iar noi te premiem. Mai exact, toate depunerile tale din perioada 10 – 16 Iunie 2019 îți aduc tichete la extragerea ce va avea loc în data de 17 iunie. Ce înseamnă aceste tichete? Numărul tichetelor câștigate înseamnă că beneficiezi de atâtea șanse de câștig la extragerea din 17 Iunie. Cu alte cuvinte, cu cât depui mai mulți bani, cu atât vei fi mai aproape de a pune mâna pe unul dintre cele patru premii puse la bătaie în cea de-a patra săptămână de FestiVlad.

bilete untold vlad cazino

Astfel, dacă depui între 50 RON și 150 RON în depozitul aferent contului tău de jucător, vei primi 1 tichet pentru extragerea care îți va aduce premii precum bilete Untold VIP și multe surprize. Dacă ți se pare puțin și îți dorești și mai mult să joci și să câștigi bilete Untold 2019, după cum poți observa și în imaginea de mai sus, pentru depunerile cuprinse între 151 RON și 300 RON și vei beneficia de 5 tichete pentru extragere, adică nu mai puțin de 5 șanse de câștig, pentru cele cuprinse între 301 RON și 500 RON vei primi 10 tichete, pentru cele între 501 RON și 1.000 RON, 20 de tichete, iar pentru depunerile cuprinse între 1.001 RON și 2.000 Ron vei primi 50 de tichete pentru extragere.

Ce premii îți aduce promoția Vlad Cazino Untold în cea de-a patra săptămână

premii bilete untold 2019 festivlad

În funcție de numărul tichetelor pentru extragere obținute la depunerile tale din această săptămână poți avea șansa de a ocupa unul dintre cele 50 de locuri în clasamentul câștigătorilor a promoției Untold Vlad Cazino. Loc ce îți va aduce fie un pachet FestiVlad sau VladTold, fie bani cash.

Astfel, potrivit tabelului de mai sus, ocupanții locurilor 1 și 2 la promoția Vlad Cazino Untold vor câștiga pachetul FestiVlad care cuprinde:

  • 2 bilete Untold VIP pe toată durata festivalului care se va desfășura în perioada 1-4 August;
  • cazare la un hotel de 4 stele.
atmosfera festival untold

Dacă nu ai avut norocul să ocupi unul dintre cele două prime locuri, află că nici premiul oferit pentru următoareale 8 locuri  nu este de ignorat. Este vorba despre bilete VladTold. Ce înseamnă asta? Acces general la Untold pentru o persoană.

Înainte de a trece mai departe și a-ți prezenta și premiile pentru celelalte locuri de la promoția Vlad Cazino Untold 2019, trebuie să îți spunem că valoarea estimată a celor două premii de mai sus, pachetul FestiVlad și biletele VladTold, este 1.500 euro, respectiv 7.111 RON. Premiile nu pot fi schimbate pentru contravaloarea în bani.

În plus, în cazul în care câștigătorii acestor pachete și bilete Untold 2019 refuză permiul, acesta va fi acordat următorului loc eligibil din clasament. Deci chiar dacă nu te numeri din prima printre câștigători, tot mai ai o șansă la premiile puse la bătaie în această săptămână.

Pe lângă pachetele FestiVlad și biletele oferite celor care ocupă primele 10 locuri, nici jucătorii eligibili aflați pe celelalte 40 de locuri nu pleacă cu mâna goală de la extragere. Astfel, locurile 11 – 20 și 21 – 50 vor primi 500 RON, respectiv 200 RON.

Jocul responsabil, secretul pentru a avea grijă de banii tăi

Săptămâna aceasta, pomoția Vlad Cazino Untold e puțin diferită, iar acest aspect se observ foarte clar din regulile și premiile puse la bătaie. Totul se învârte în jurul depunerilor și a jocului propriu zis. Fapt ce poate fi puțin riscant dacă nu știi cum să îți gestionezi banii depuși în depozitul aferent contului de jucător.

Promoția Vlad Cazino are o secțiune numită “Joc Responsabil”, special creată pentru tine, pentru ca tu să ai grijă de banii tăi și să te și distrezi în același timp. Prin aceasta, Vlad se asigură că există un echilibru sănătos al activităților tale zilnice, nu doar în ceea ce privește jocurile de noroc. Cum? Dându-ți sfaturi despre când anume să joci, cât timp să joci, ce sumă de bani ești dispus să riști jucând sloturi online și nu numai.

Practic, te învață să fii responsabil de acțiunile tale. Misiunea ta este să urmezi aceste sfaturi simple. Așadar, ai grijă la deciderea sumei pe care o poți paria înainte de începerea jocului și limitarea la aceasta, să nu depășești limita de timp propusă pentru sesiunile de jocuri, luarea pauzelor regulate în timpul jocului și cel mai important: nu juca atunci când ești deprimat, stresat sau te afli într-o situație care ți-ar putea afecta judecata.

Așadar, joacă responsabil, distrează-te la maximum și câștigă bilete Untold VIP pe baza depunerilor tale în contul de jucător. Este, poate, una dintre ocaziile în care tot ceea ce depui se poate transforma într-un câștig fără a mai aștepta alte jackpot-uri norocoase. Nu mai sta pe gânduri și fă-ți cadou acest drept, de a juca și de a câștiga. Meriți să ai o vară așa cum ai visat dintotdeauna și, mai mult decât atât, să îți vezi artiștii preferați care vor cânta pe marea scenă de la Untold Vlad Cazino Festival.

Citește și recenzia Vlad Cazino, pentru a vedea pașii de înregistrare, depunere și alte informații utile!