Modalităţi de câştig la pacanele cu speciale

Modalităţi de câştig la pacanele cu speciale

În lumea jocurilor de pacanele, aproape că totul se învârte în jurul bonusurilor şi a premiilor. Trecând peste poveştile fabuloase pe care le-au croit în jurul lor creatori de renume în domeniul jocurilor video şi al sloturilor online, avem şi pacanele unde principalul element de interes îl reprezintă câştigul. În această din urmă categorie se înscriu şi renumitele pacanele cu speciale, care, aşa cum le spune şi numele, oferă câştiguri cât se poate de… speciale.

În fond, aici nu este vorba doar despre bonusuri şi jackpoturi, ci despre altfel de câştiguri, ce sunt oferite prin combinaţiile de la pacanele cu speciale.

În fond, ce înseamnă pacanele cu speciale?

Amatorii jocurilor de tip slot ştiu că poţi beneficia de câştiguri mai mari atunci când alegi un sistem care să îţi ofere o bonusare frecventă, cu posibilitatea intrării în posesia unui jackpot uriaş. Dacă este să vorbim de rata de câştig, aceasta poate fi maximizată prin alegerea unui joc la care veţi beneficia de bonusuri mari, de mai multe linii de plată şi de nişte simboluri cu o valoare crescută. Peste acestea, jucătorii se orientează tot mai mult spre pacanele cu speciale, unde au parte de runde pline de adrenalină şi de câştig.

În fond, o specială nu este altceva decât o combinaţie câştigătoare, ce poate fi dată de una sau mai multe linii de plată. Speciala poate fi prinsă atunci când avem minimum trei simboluri de acelaşi tip pe o linie de plată sau în combinaţia afişată de fiecare joc în parte. Aceasta ne poate aduce fie o dublare sau o triplare a câştigului de pe o linie de plată, fie un număr de zece sau douăzeci de runde gratuite, de care putem beneficia fără să virăm niciun leu din cont.

Cele mai populare pacanele cu speciale

Printre cele mai populare pacanele cu speciale se numără şi clasicul Bar Bar Black Sheep. Cunoscutul joculeţ produs de cei de la Microgaming a făcut istorie în sălile de sloturi, acesta punând la dispoziţia jucătorilor numeroase şanse de câştig, pe nu mai puţin de 15 linii de plată, socotite pe cele cinci role şi trei rânduri de simboluri afişate pe ecran. Oaia neagră este simbolul principal în acest joc de pacanele, asemenea tuturor jocurilor de tip slot, unde simbolul Wild este dat de numele jocului sau de personajul principal al acestuia. În cazul de faţă, oiţa năzdrăvană poate înlocui cu succes orice simbol, dând naştere la combinaţii dintre cele mai surprinzătoare, care ne pot pune în posesia premiilor puse la bătaie. Totodată, acest joc de pacanele vine cu simboluri de tip scatter, care vă poate aduce rotiri gratuite, în timpul cărora toate câştigurile vor fi triplate. Prin urmare, un joc de pacanele cu totul special.

Alte jocuri cu pacanele sunt dintre cele cu maşini sau cu simboluri clasice cu fructe. Astfel, pentru împătimiţii cailor putere, jocul Drive: Multiplier Mayhem vine cu o temă inspirată din cunoscuta serie cinematografică Furios şi iute, în care cursele nebuneşti şi urmăririle sunt însoţite de combinaţii speciale de câştiguri. Alte pacanele  la care putem beneficia de câştiguri impresionante sunt Lucky Lady’s Charm sau Fruit Cocktail.