jocuri de noroc pacanele

Câștiguri la jocuri de noroc pacanele Lucky Lady Charm

11 sept. 2017

Lucky Lady Charm e un joc de pacanele ca la aparate care chiar poartă noroc. Citește în continuare pentru a afla ce câștiguri de top la jocuri de noroc pacanele s-au prins la acest joc! E simplu să prinzi și tu un castig la pacanele!

Cele mai mari câștiguri la jocuri de noroc pacanele Lucky Lady Charm

312 euro în 45 de rotiri gratisCâștig în stil mare, de 5484 de euroMaraton de rotiri gratuite și un câștig de top3000 de lire pe un pariu de 2
Lucky Lady Charm este unul din acele jocuri de noroc pacanele foarte popular în țările nordice. Motivul e simplu: poți prinde un castig la pacanele foarte mare. Doar de curând un tânăr norvegian a prins un câștig de 312 de euro. Jucătorul a prins speciala cu 4 simboluri de glob magic. În timpul rotirilor gratuite a mai prins apoi de 6 ori runda bonus, așa că a avut în total 105 de rotiri (7 speciale x 15 rotiri). Partea cea mai atractivă este că jucătorul a mizat pe doar 0.80 de euro. A prins așadar un castig la pacanele de zile mari pe un pariu foarte mic.
Un high-roller din Germania a avut toate motivele de sărbătoare când a văzut pe ecran un câștig de 5484 de euro. Jucătorul a plasat mize de 1.5 euro pe linia de plată și a jucat pe toate 10 (adică a plasat mize totale de 15 euro pe fiecare rotire). Având un buget mare la dispoziție, acesta a plasat mize mari, iar când a prins speciala a știut că se lasă cu un premiu foarte mare. Jucătorul a prins 45 de rotiri gratuite, iar la final a avut un castig la pacanele de 5484 de euro.
Un alt jucător german a prins un câștig de 1226 de euro într-o rundă bonus de istorie. Jucătorul a plasat mize de 0.20 euro pe linia de plată și le-a activat pe toate 10 (a jucat deci cu 2 euro pe fiecare rotire). Germanul a fost extrem de norocos și a prins speciala în stil mare. Acesta a deschis runda bonus și și-a tot suplimentat apoi rotirile gratuite, ajungând la nu mai puțin de 195. Da, 195 de rotiri gratuite! Câștigul de la final a ajuns la 1226 de euro. Runda bonus de maraton i-a adus astfel și un castig la pacanele de istorie, dar și o sesiune distractivă de joc. Iată că se pot prinde câștiguri generoase și pe mize mai mici.
Lucky Lady Charm este unul din acele jocuri de noroc pacanele jucate la scară largă în toată Europa. Marea Britanie este un loc în care se prind des câștiguri bune la pacanele, iar exemplul următor este dovadă perfectă. Un tânăr jucător a prins un castig la pacanele de 3000 de lire, pe un pariu de doar 2 lire (0.20 x 10 linii de plată). Britanicul a prins 45 de rotiri gratuite norocoase, care i-au adus câștigul generos. Tu ce ai face cu un astfel de castig la pacanele?

Unde poți juca jocuri de noroc pacanele Lucky Lady Charm

Lucky Lady Charm este unul din cele mai îndrăgite și mai profitabile jocuri de noroc pacanele. În România, acest poate fi jucat pe bani reali online în exclusivitate la Admiral. Și nu oricum, ci chiar gratis. Admiral îți oferă 200 RON gratis fără depunere pentru Lucky Lady Charn și toată gama de jocuri de noroc pacanele clasice. Asta înseamnă că poți juca Book of Ra, Sizzling Hot și Dolphin Pearl pe bani reali fără să cheltuiești nimic. Este o oportunitate excelentă pentru a-ți încerca norocul la jocuri de noroc pacanele și pentru a testa serviciile online ale celor de la Admiral. Bonusul fără depunere se acordă pentru jucătorii noi la validarea contului (după ce trimiți o poză după buletin și o factură recentă de utilități).

Admiral este un casino pe care îl știi de la agențiile stradale. Toate jocurile la aparate din sălile de joc se găsesc în exclusivitate și online, pe site. Doar la Admiral poți juca direct de acasă jocuri pacanele ca la aparate clasice.

Bonusul fără depunere este unul din cele mai mari avantaje ale jocului online. Doar online ai posibilitatea de a juca gratis pe bani reali.

Cum prinzi și tu un castig la pacanele la Lucky Lady Charm

Lucky Lady Charm este un joc de pacanele simplu de jucat, care poate aduce câștiguri foarte mari. Cheia este să rămâi mai mult în joc, astfel încât să ai șanse să prinzi speciala. Speciala este cea care asigură cele mai mari câștiguri la acest joc. Dacă ai prins speciala poți fi sigur că ai scos un câștig bun. Ține minte că e posibil să fie nevoie să joci ceva runde bune înainte să câștigi. E important astfel să îți distribui eficient bugetul, așa încât să nu ieși prea repede din joc, după doar câteva rotiri. Jocul seamănă destul de mult cu Dolphin Pearl.

Mai trebuie să reții faptul că nu trebuie să plasezi mize mari pentru a câștiga. Poți prinde un castig la pacanele și cu miza minimă. În cazul în care nu ai un buget mare la dispoziție, este chiar util să joci pe miza minimă pe care ți-o permiți, astfel încât să rămâi mai mult în joc.

De asemenea, Lucky Lady Charm are și funcție Gamble. Aceasta poate fi folosită pentru câștigurile din jocul de bază. După fiecare câștig poți alege dacă vrei să colectezi creditele sau să le pariezi cu funcția Gamble. Îți recomandăm să folosești funcția doar pentru câștigurile mai mici. Este destul de riscant să pariezi câștiguri mari. Nu e deloc plăcut să pierzi un câștig bun. Ai grijă că înțelegi cum funcționează și folosește-o cu precauție.

De reținut

  • Lucky Lady Charm îți poate aduce câștiguri foarte mari
  • Runda bonus îți asigură câștiguri bune
  • Nu e nevoie să joci pe bani mulți ca să câștigi
  • La Admiral ai 200 RON gratis pentru jocuri de noroc pacanele clasice