pacanele gratuite

Castiguri la pacanele clasice: Golden Sevens

17 sept. 2017

Golden Sevens este un joc clasic de pacanele care a adus câștiguri de miliioane multor jucători norocoși. În articolul de astăzi îți arătăm cât de mult poți câștiga și tu la acest joc și în plus te învățăm cum să câștigi bani la pacanele gratuite!

Cât câștigi la Golden Sevens

Golden Sevens este un joc clasic pe care îl recunosc mulți, dar despre care se scrie mai puțin decât despre Book of Ra sau Sizzling. Ar trebui totuși ca lucrurile să se schimbe. Nu de alta, dar câștigurile din Golden Sevens sunt de ținut minte. Iată doar câteva din cele mai mari câștiguri recente:

500 de lei din șeptari și mereCâștig de high roller250 de euro câștigați doar din fructe
Șeptarii sunt simbolul cel mai valoros al jocului, așa că nu e de mirare că jucătorul a prins un câștig măricel în sesiunea sa. Partea cea mai bună este că jucătorul a plasat mize de doar 2 lei. În jocul său a strâns câteva runde câștigătoare cu șeptari și câteva alte câștiguri mai mici din fructe. Dintre acestea din urmă, foarte norocoase s-au dovedit a fi cele formate cu ajutorul simbolurilor de mere.
La Golden Sevens joacă jucători din toată lumea. În Germania există un adevărat trend cu acest joc. Chiar și high rollerii joacă din când în când la acest joc de pacanele. Doar recent, un jucător a câștigat nu mai puțin de 2 milioane de euro. Acesta a plasat mize de câte 40 de euro, având un buget foarte mare la dispoziție. Investiția sa a fost însă inspirată și răsplătită pe deplin, pentru că la sfârșit a înregistrat un câștig de peste 2 milioane de euro. Jucătorul a prins jackpotul și și-a asigurat tot răsfățul din lume pentru o bună perioadă de timp.
Fructele sunt simboluri foarte norocoase, care aduc câștiguri constant jucătorilor nu doar la Golden Sevens, ci și în alte jocuri clasice. La Golden Sevens însă, câștigurile sunt memorabile. Acest lucru se datorează în mare parte și faptului că fructele plătesc mai bine decât în cazul altor jocuri. Un jucător din Polonia a prins un câștig de 250 de euro doar din fructe. Acesta a prins câștig după câștig timp de câteva runde, câștiguri care s-au cumulat și i-au adus o sumă foarte generoasă.

Unde joci Golden Sevens pe bani reali

Golden Sevens este un joc clasic de pacanele, iar mai nou casa jocurilor clasice de pacanele online este Admiral. La acest cazinou găsești toate jocurile mult îndrăgite la fel precum cele din sălile de joc. Poți juca astfel Golden Sevens, Sizzling Hot, Book of Ra și jocuri pacanele cu speciale direct de acasă. Admiral este singurul loc în care poți juca online toată gama de pacanele clasice. Jocurile sunt disponibile în exclusivitate pe site-ul lor datorită companiei-mamă Novomatic. Novomatic este producătorul tuturor acestor pacanele foarte îndrăgite cu fructe și șeptari și compania care deține și grupul Admiral.

Admiral este un casino cu foarte multe agenții stradale, cărora le-ai trecut cu siguranță pragul. Acum poți beneficia online de exact aceeași experiență. Nu mai e nevoie să te deplasezi și poți câștiga bani în timp ce te relaxezi la tine acasă.

200 RON gratis la pacanele

În momentul de față, Admiral oferă un bonus fără depunere de 200 RON. Bonusul se acordă după validarea contului și îți permite să joci pacanele gratuite pe miză reală. Poți câștiga bani jucând la pacanele gratuite, ruletă sau blackjack. Pentru a primi bonusul trebuie să îți deschizi un cont de jucător, pe care să îl validezi apoi pentru a-ți dovedi vârsta și identitatea. Accesul minorilor este interzis pe site-urile de jocuri de noroc, așa că este complet necesar pentru cazinouri să se asigure în cel mai mic detaliu că toți jucătorii au vârsta legală de joc.

Validarea se face foarte simplu, în doar câțiva pași. Va fi nevoie să trimiți o poză după buletin și una după o factură recentă, urmând indicațiile din secțiunea dedicată de pe site. Întreg procesul durează doar câteva minute. Odată verificate documentele trimise, banii îți vor intra în contul de jucător și vei putea începe jocul.

Bonusul fără depunere de la Admiral este unul foarte generos, permițându-ți să joci suficiente runde la jocurile tale preferate. Poți alege pacanele gratuite sau jocuri de masă și ai o sumă destul de mare pentru a petrece ceva timp și a-ți încerca norocul. Este foarte simplu să joci pacanele gratuite și să câștigi bani reali.

Cum câștigi și tu la Golden Sevens

După cum ai văzut mai sus, Golden Sevens este un joc simplu de pacanele, fără prea multe elemente speciale. Prin urmare, odată ce ai ales bugetul și liniile de plată, rămâne doar să apeși butonul Start și să vezi dacă ai câștigat. În doar câteva secunde vei afla dacă ai câștigat.

Reține că nu trebuie să cheltuiești foarte mult pentru a câștiga. Suma pariată nu te ajută să câștigi. Poți câștiga la fel de bine pe miza minimă. Chiar și jackpotul poate fi câștigat pe o astfel de miză. Este adevărat totuși că atunci când joci pe miza minima și câștigurile vor fi mai mici, dar decizia îți aparține. Cântărește bine lucrurile și decide dacă vrei să riști mai mult pentru câștiguri mai mari sau să joci echilibrat, pentru câștiguri medii. Recomandarea noastră este să ții mereu cont de bugetul tău. Ar fi păcat să joci doar 2-3 rotiri și să cheltuiești toți banii fără a te putea bucura cu adevărat de joc. Până la urmă, pacanelele sunt o modalitate de distracție și nu trebuie văzute ca o sursă de venit. Câștigurile în bani sunt doar un avantaj suplimentar.

De reținut

  • Golden Sevens are un jackpot foarte generos
  • jocul online e la fel precum cel de la aparate
  • la Admiral ai bonus 200 RON gratis pentru pacanele clasice